Jump to content
 • Shuttle SH170R6


  Εισαγωγή

   

  Συνήθως όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα Desktop PC μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις επώνυμες, έτοιμες λύσεις, των οποίων τα υλικά είναι εγγυημένης συμβατότητας αλλά με μεγαλύτερο κόστος και τις Build to Order λύσεις όπου επιλέγει τα εξαρτήματα μόνος του για μεγαλύτερη ευελιξία αλλά και οικονομία. Σήμερα στον πάγκο των δοκιμών δεν είναι κάτι το συνηθισμένο όμως, καθώς συνδυάζει τις δύο παραπάνω βασικές επιλογές: Σήμερα θα δούμε ένα Barebone, κατασκευασμένο από τον μαιτρ του είδους, τη Shuttle. Τι είναι όμως ένα "Barebone"; Η λέξη μιλάει για "γυμνά οστά", δηλαδή για ένα σκελετό. Ακριβώς αυτό είναι το Barebone, ο βασικός σκελετός ενός υπολογιστή, πάνω στον οποίο μπορεί ο χρήστης να προσθέσει, εφ' όσον έχει γνώσεις και ικανότητες συναρμολόγησης ενός PC, τα υπόλοιπα εξαρτήματα για να φτιάξει έτσι ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα. Το Barebone που θα μελετήσουμε σήμερα είναι τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Πρόκειται για το Shuttle SH170R6. Τι περιέχει και τι χρειάζεται να του προσθέσουμε; Το συγκεκριμένο Barebone περιέχει προφανώς το κουτί του συστήματος, το τροφοδοτικό, τη μητρική και το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή, όλα custom made από τη Shuttle έτσι ώστε να γίνεται πλήρης εκμετάλλευση χώρου και εργονομίας. Ο χρήστης πρέπει να προσθέσει τον επεξεργαστή, τη μνήμη και τη μονάδα αποθήκευσης (SSD, HDD) καθώς και - αν θέλει - κάρτα γραφικών (οι επεξεργαστές που υποστηρίζει το Shuttle SH170R6 έχουν ενσωματωμένη λύση γραφικών) και κάποιο οπτικό drive (είδος υπό εξαφάνιση).

   

  Carousel.jpg

   

  Τώρα που όλοι ξέρουμε τα βασικά, ας πάμε να δούμε τα έξω και τα μέσα του Shuttle SH170R6 για να αρχίσουμε τη διεξοδική μελέτη και ανάλυσή του.

   

  Φωτογράφιση

   
  Καθώς το Shuttle SH170R6 είναι ένα Barebone, δηλαδή αποτελείται όπως είπαμε από κουτί, μητρική, τροφοδοτικό και ψήκτρα, το φωτογραφικό μας υλικό θα είναι πλούσιο και θα καλύπτει όλα τα επί μέρους τμήματα που το αποτελούν.
   
  Και ξεκινάμε από τη συσκευασία η οποία είναι κυρίως λευκή και γενική για πολλά μοντέλα της εταιρίας και φέρει στη μία μικρή πλευρά της αυτοκόλλητο με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου. Το χερούλι στην κορυφή είναι ιδιαίτερα βολικό.
   
  01.JPG02.JPG03.JPG04.JPG
   
  Εντός της συσκευασίας βρίσκουμε το Shuttle SH170R6 πολύ καλά προστατευμένο και τα παρελκόμενα.
   
  05.JPG06.JPG
   
  Αυτά αποτελούνται από DVD με Drivers για τη μητρική, βίδες και zip-ties, καπάκι για το socket, θερμοαγώγιμη πάστα και 2 κοντά καλώδια SATA, ιδανικά για το μέγεθος του κουτιού.
   
  07.JPG08.JPG
   
  Τα τέσσερα φυλλάδια - quick start guides καλύπτουν τα βασικά της εγκατάστασης του συστήματος σε 7 γλώσσες που δεν συμπεριλαμβάνουν την Ελληνική.
   
  09.JPG
   
  Και αφού απαλλάξουμε το Shuttle SH170R6 από τα προστατευτικά δεσμά του...
   
  10.JPG
   
  ...αποκαλύπτουμε ένα όμορφο μικρό κουτί με κρυφά panels στην πρόσοψη εκ των οποίων το ένα κρύβει μία θέση 3.5" και το άλλο 2 υποδοχές USB 3.0, 2 υποδοχές USB 2.0, καθώς και υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου.
   
  11.JPG12.JPG
   
  Τα πλαϊνά του κουτιού έχουν διάτρητο το κάτω μέρος τους για να επιτρέπουν της είσοδο φρέσκου αέρα.
   
  13.JPG14.JPG15.JPG16.JPG
   
  Το πίσω μέρος είναι ενδιαφέρον. Ξεκινάμε από πάνω αριστερά όπου διακρίνουμε το πίσω μέρος του τροφοδοτικού με το βύσμα ρεύματος και τον ανεμιστήρα του που παρότι είναι 40 χιλιοστών, δεν έκανε θόρυβο κατά τις δοκιμές. Στο κέντρο δεσπόζουν οι οπές εξαερισμού και πίσω τους διακρίνεται μια ψύκτρα τύπου πύργου ενώ οι παρατηρητικοί θα δούνε και τα 3 heatpipes. Δεξιά βλέπουμε 2 καλύμματα για κάρτες PCI-e που ανταποκρίνονται στη δυνατότητα του Shuttle SH170R6 να φιλοξενήσει κάρτα γραφικών πλάτους 2 slot. Τέλος, κάτω αριστερά βλέπουμε το backpanel της μητρικής. Στο backpanel της μητρικής, από αριστερά προς τα δεξιά βρίσκουμε: 2 display ports, 2 USB 3.0 μαζί με ένα HDMI, άλλα 2 USB 3.0 μαζί με ένα external SATA, τα τελευταία 2 USB 3.0 μαζί με LAN και πλήκτρο Clear CMOS και στο τέλος 5 βύσματα ήχου που καλύπτουν την 7.1 έξοδο ήχου και τη στερεοφωνική είσοδο. Υπερπλήρες και με βολικότατο Clear CMOS χωρίς την ανάγκη να ανοιχτεί το κουτί.
   
  17.JPG18.JPG
   
  Εμείς παρ' όλα αυτά έχουμε την ανάγκη να ανοίξουμε το κουτί, πράγμα που γίνεται πανεύκολα, αφαιρώντας 3 χειρόβιδες.
   
  19.JPG
   
  Το σασί καθώς και το καπάκι είναι από καλής ποιότητας αλουμίνιο με εξαιρετική βαφή και προσεγμένο φινίρισμα ενώ όλα δείχνουν εξαιρετικά τακτοποιημένα. Στο εμπρός μέρος του κουτιού βλέπουμε τη θέση για 2 συσκευές 3.5" εκ των οποίων για τη μία υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης από το κρυφό front panel όπως είδαμε, καθώς και για μία κρυφή συσκευή 5.25" με αυτόματο πορτάκι.
  Η ψήκτρα είναι ειδικά κατασκευασμένη, 92 χιλιοστών, και με 3 heatpipes μεταφέρει τη θερμότητα στο πίσω μέρος του κουτιού όπου ο ανεμιστήρας της λειτουργεί και ως εξόδου του θερμού αέρα από το κουτί. Το αλουμινένιο shroud με το εντυπωμένο λογότυπο συγκρατείται στη θέση του με τις 4 χειρόβιδες που είδαμε στο πίσω μέρος του κουτιού.
  Η μητρική διακρίνεται να έχει ειδικό form factor και να καταλαμβάνει όλο το κάτω μέρος του κουτιού. Αν για κάποιο λόγο θελήσετε να την αλλάξετε, το κουτί υποστηρίζει και κλασσικές mini-itx μητρικές.
   
  20.JPG
   
  Όλα είναι πολύ έξυπνα τοποθετημένα και ιδιαιτέρως τακτοποιημένα.
   
  21.JPG22.JPG
   
  Το κάτω μέρος δεν κρύβει εκπλήξεις. Τα ποδαράκια είναι μετρίως μαλακά και δείχνουν ποιοτικά ενώ δε μεταφέρουν δονήσεις.
   
  23.JPG
   
  Η πρόσοψη είναι το μοναδικό πλαστικό μέρος του κουτιού. Είναι από ποιοτικά υλικά και περιλαμβάνει 2 μικρές πλακέτες, μία για το πλήκτρο έναρξης και μία για τα 2 ενδεικτικά LEDs.
   
  24.JPG25.JPG
   
  Η βάση των συσκευών 3.5" και 5.25" αφαιρείται εύκολα με 2 μόλις βίδες. Η τοποθέτηση των συσκευών γίνεται με τον κλασσικό τρόπο και δεν υπάρχει κάποιος tool-free μηχανισμός. Η τοποθέτηση συσκευών 2.5" (π.χ. SSD) μπορεί να γίνει μόνο με adaptor 2.5" σε 3.5" που δεν περιλαμβάνεται. Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα διάφανο πλαστικό που δεν περιγράφεται στο quick start guide αλλά η χρήση του είναι προφανής στη στήριξη καλωδίων.
   
  26.JPG27.JPG
   
  Το τροφοδοτικό αφαιρείται εύκολα, με 4 βίδες και είναι τύπου server, μακρόστενο και με κοντά καλώδια, ειδικά για το κουτί του Shuttle SH170R6. Είναι ισχύος 300W, 80+ Bronze και πρακτικά αθόρυβο κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. Διαθέτει ένα καλώδιο των 6 pin για τροφοδοσία της κάρτας γραφικών, κάτι που δείχνει και πού πρέπει να υπολογίζει κανείς τα όρια της επιλογής της κάρτας γραφικών για το Shuttle SH170R6, δηλαδή κάπου μέχρι την NVidia GTX 960 για παράδειγμα. Βέβαια, η Shuttle προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης του τροφοδοτικού με ένα ίδιου μεγέθους, ισχύος 500W και με πιστοποίηση 80++ Silver, το οποίο προσφέρει 2 βύσματα των 6 pin για τροφοδοσία της κάρτας γραφικών.
   
  28.JPG29.JPG
   
  Πάμε τώρα στην ψύξη. Το Shroud που περιλαμβάνει τον 92 χιλιοστών PWM ανεμιστήρα της AVC αφαιρείται με 4 χειρόβιδες, ενώ η ψύκτρα με το κλασσικό σύστημα στήριξης της Intel. Ο ανεμιστήρας είναι αρκετά ποιοτικός και αρκετά αθόρυβος, αλλά έχει ένα ενοχλητικό μικρό θόρυβο που ακούγεται μόνο στην απόλυτη ησυχία και θυμίζει κάποια παλιά blowers στις κάρτες γραφικών της AMD με το χαρακτηριστικό "κρρρρρ".
   
  31.JPG32.JPG
   
  Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και δείχνει παραπάνω από ικανή να καλύψει τα 95W που υπόσχεται η Shuttle.
   
  33.JPG34.JPG35.JPG36.JPG37.JPG38.JPG
   
  Η μητρική στηρίζεται στο σασί με 6 βίδες. Την αφαιρούμε για να τη μελετήσουμε.
   
  39.JPG41.JPG
   
  Η μητρική του Shuttle SH170R6 βασίζεται στο chipset Η170 της Intel. Παίρνει τροφοδοσία από 1 βύσμα των 20 (και όχι 24) pin και ένα ακόμη των 4 pin. Διαθέτει 4 slots για DDR4 RAM και 2 κανάλια επικοινωνίας της μνήμης. Έχει ακόμη 4 SATA θύρες τύπου SATA 3 καθώς και θύρα M.2 2280 BM για νεότερους και ταχύτερους SSD μήκους μέχρι και 80 χιλιοστά. Η θύρα Mini-PCIe μπροστά από τη M.2 μπορεί να φιλοξενήσει ασύρματη κάρτα δικτύου. Συναντάμε ακόμη 2 headers USB 2.0 που μπορούν να δώσουν από 2 θύρες το καθένα, 1 header USB 3.0 που μπορεί να δώσει 2 θύρες επίσης, 1 front audio header που δίνει τις υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου στην πρόσοψη, 1 header παράλληλης θύρας και 1 σειριακής. Όσον αφορά τα fan headers, έχουμε 2 τύπου PWM αν και στο κουτί δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης 2ου ανεμιστήρα. Τέλος, έχουμε 1 PCIe 16x και 1 PCIe 4x, αν και θυμίζουμε ότι το Η170 διαθέτει συνολικά 16 PCIe 3.0 lanes.
   
  43.JPG44.JPG
   
  Τελειώνουμε με 2 εικόνες από το manual του Shuttle SH170R6 που δείχνουν την τοπολογία του κουτιού και της μητρικής.
   
  Topology Chasis.png
   
  Topology Motherboard.png
   
   
  Specifications
   
  Τα βασικά χαρακτηριστικά του Shuttle SH170R6 μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω πίνακα:
   
  Features.png
   
  Τα λεπτομερή χαρακτηριστικά του Shuttle SH170R6 παρατίθενται στη συνέχεια:
   
  Specs1.pngSpecs2.png
   
   
   Όπως βλέπετε, το Shuttle SH170R6 είναι ένα υπερ-πλήρες, σύγχρονο Barebone που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε, εκτός των hardcore gamers και των overclockers. Ειδικά το τελευταίο θα γίνει ξεκάθαρο στην επόμενη σελίδα που θα δούμε το BIOS. Τέλος, οι διαστάσεις του κουτιού:
   
  Dimensions.png
   
   

  BIOS

   

  To BIOS του Shuttle SH170R6 είναι απλό και λειτουργικό. Περιλαμβάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει το σύστημα και ξεκαθαρίζει το προφανές, δηλαδή ότι το Shuttle SH170R6 δεν προορίζεται για υπερχρονισμό. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα UEFI BIOS, με πολύ γρήγορο boot time, το περιβάλλον είναι αυτό του κλασσικού, παλιού BIOS χωρίς τη δυνατότητα λήψης screenshot. Έτσι σας το φωτογραφίσαμε αν θέλετε να το μελετήσετε:

   

  01-resize.JPG02_resize.JPG03_resize.JPG04_resize.JPG05_resize.JPG06_resize.JPG07_resize.JPG08_resize.JPG09_resize.JPG10_resize.JPG11_resize.JPG12_resize.JPG13_resize.JPG14_resize.JPG

   

   

  Μεθοδολογία

   

  Για τις δοκιμές της μητρικής του Shuttle SH170R6 χρησιμοποιήθηκε ένας Intel Core i3 6100 Skylake στα 3.7 GHz με 2 Cores και Hyper Threading καθώς και 2x4GB DDR4 RAM στα 2133 MHz. Το λειτουργικό σύστημα πάνω στο οποίο γίνονται οι δοκιμές είναι τα Windows 10 Pro 64bit με όλους τους τελευταίους drivers από την ιστοσελίδα της Shuttle. Ο driver του SATA controller που χρησιμοποιήθηκε ήταν ο Intel RST 14.6.0.1029, σε AHCI mode.

   

  SH170R6-82view-R-1_resize.jpg

   

  Οι δοκιμές στις οποίες θα υποβάλουμε το Shuttle SH170R6 χωρίζονται σε 5 κατηγορίες:

   

  1: Δοκιμασίες επεξεργαστή και μνήμης με συνθετικά μετροπρογράμματα αλλά και λειτουργικά προγράμματα που παρέχουν την δυνατότητα μέτρησης επιδόσεων. Εδώ θα δούμε πόσο καλά λειτουργούν τα υποσυστήματα της μητρικής που σχετίζονται με την επικοινωνία του επεξεργαστή και της μνήμης.

   

  2: Δοκιμασίες με μετροπρογράμματα 3D επιδόσεων οι οποίες έγιναν με τη χρήση μιας NVidia GTX 550Ti για να βάλουμε στο παιχνίδι και την επικοινωνία της κάρτας γραφικών.

   

  3: Δοκιμασίες ταχύτητας του SSD μας σε σύνδεση SATA αλλά και USB με το γνωστό μετροπρόγραμμα CrystalDiskMark για να δούμε την εύρυθμη λειτουργία του διαύλου SATA αλλά και των θυρών USB.

   

  4: Μετρήσεις της ποιότητας του ήχου που παρέχει η ενσωματωμένη στη μητρική κάρτα ήχου. 5: Μετρήσεις κατανάλωσης του συστήματος. Μείνετε συντονισμένοι. Μετά τις δοκιμές ακολουθεί σχολιασμός και βαθμολογία!

   

   

  Benchmarks

   

  Οι πρώτες δοκιμασίες που θα τρέξουμε είναι συνθετικά Benchmarks. Οι δοκιμασίες αυτές ουσιαστικά μετράνε τις επιδόσεις της εν λόγω CPU αλλά μπορούν να αναδείξουν πιθανά προβλήματα της μητρικής στην εκμετάλλευση του επεξεργαστή.

   

  Ξεκινάμε τις μετρήσεις μας με τις δοκιμασίες για CPU / FPU του AIDA64. Βλέπουμε φυσικά πολύ καλύτερες επιδόσεις στο Shuttle SH170R6 με τον Core i3 6100 από το σύστημα με την ASRock Z97X Killer και τον πιο αργό Pentium G3258 A.E.

   

  01-Ben-01-AIDACPU.png

   

  Το ίδιο και στις επιδόσεις της μνήμης, καθώς η DDR4 στα 2133MHz είναι αναμενόμενα ταχύτερη της DDR3 στα 1600MHz. Αναμενόμενα όλα και χωρίς ανωμαλίες λοιπόν, άρα όλα λειτουργούν καλά στη μητρική του Shuttle SH170R6.

   

  01-Ben-02-AIDARAM.png

   

  Συνεχίζουμε με τις δοκιμές του SiSoftware SAndra 2014.09.21.47 οι οποίες επιβεβαιώνουν την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία της μητρικής.

   

  01-Ben-03-SanCPUAr.png

   

  01-Ben-04-SanCPUMM.png

   

  01-Ben-05-SanCPUCr.png

   

  01-Ben-06-SanCPUFi.png

   

  01-Ben-07-SanCPUSci.png

   

  01-Ben-08-SanCPUNAr.png

   

  01-Ben-09-SanCPUNMM.png

   

  Και μερικές ακόμη γνωστές δοκιμασίες:

   

  01-Ben-10-SuperPi.png

   

  01-Ben-11-wPrime.png

   

  01-Ben-12-Fritz.png

   

  01-Ben-13-WinRAR.png

   

  01-Ben-14-TrueCrypt.png

   

  01-Ben-15-CineBench.png

   

  01-Ben-16-POVRay.png

   

  01-Ben-17-PCMark7.png

   

  01-Ben-18-PCMark8.png

  Κανένα πρόβλημα λοιπόν για τη μητρική του Shuttle SH170R6 που πέρασε όλες τις δοκιμασίες με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς να δείξει κανένα πρόβλημα.

   

   

  3D Benchmarks

   

  Ακολουθούν δοκιμασίες 3D γραφικών που έγιναν με τη βοήθεια μίας NVidia GTX 550Ti προκειμένου να αναδείξουμε πιθανά προβλήματα της μητρικής στη συνεργασία με την κάρτα γραφικών. Σε όλες τις δοκιμασίες όπου δεν παίζει σημαντικό ρόλο η CPU, οι επιδόσεις των 2 συστημάτων είναι ταυτόσημες ενώ όπου η CPU παίζει σημαντικό ρόλο, ο Core i3 δίνει πλεονέκτημα έναντι του Pentium. Όλα κύλησαν ομαλά και εδώ, χωρίς εκπλήξεις ή προβλήματα:

  02-3D-01-3DMark11.png

   

  02-3D-02-3DMark.png

   

  02-3D-03-Heaven.png

   

  02-3D-04-Valley.png

   

   

  SSD & USB

   

  Στη λειτουργία των SATA και των USB η μητρική του Shuttle SH170R6 αποδείχτηκε λίγο πιο αργή από την αρκετά ακριβότερη ASRock Z97X Killer. Δε θα λέγαμε πάντως ότι θα προβληματίσει στους συγκεκριμένους τομείς, αν και θα προτιμούσαμε να είναι τουλάχιστον εφάμιλλη.

   

  Επιδόσεις SATA:

   

  03-Trans-01-SSDSATARead.png

   

  03-Trans-02-SSDSATAWrite.png

   

  Επιδόσεις USB:

   

  03-Trans-03-SSDUSBRead.png

   

  03-Trans-04-SSDUSBWrite.png

   

   

  Κατανάλωση

   

  Στην κατανάλωση το Shuttle SH170R6 παίρνει άριστα. Παρά την ισχυρότερη CPU στο idle έχει σημαντικά μικρότερη κατανάλωση ενώ σε 100% load είναι ελάχιστα πιο ενεργοβόρο παρά την σημαντική του υπολογιστική υπεροχή!

   

  04-Power.png

   

  Ήχος

   

  Ο ήχος της μητρικής του Shuttle SH170R6 ελέγχθηκε με το RightMark Audio Analyzer και κρίθηκε ότι σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλός. Παρατίθενται τα αναλυτικά αποτελέσματα για τους audiophiles.

   

  01.png02.png03.png04.png

   

   

  Επίλογος

   

  Αφού λοιπόν καλύψαμε τα επί μέρους του Shuttle SH170R6, φτάσαμε στην ώρα της κρίσης. Το Shuttle SH170R6 είναι ένα όμορφο, ποιοτικό και λειτουργικό Barebone τελευταίας τεχνολογίας και υποστηρίζει επεξεργαστές Skylake μέχρι 95W, μνήμες DDR4, M.2 SSDs και είναι πλήρες χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και τα προβλήματα λειτουργίας ανύπαρκτα.

   

  SH170R6-55view-L-2_resize.jpg

   

  Η τιμή του στην Ελληνική αγορά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ξεκινάει από τα 300 ευρώ περίπου που τη θεωρούμε πολύ ανταγωνιστική για ένα τόσο ποιοτικό, αλουμινένιο κουτί μαζί με καλό τροφοδοτικό, ποιοτική ψύκτρα και πληρέστατη μητρική. Αν κάποιος προσπαθούσε να προμηθευτεί αντίστοιχης ποιότητας και δυνατοτήτων εξαρτήματα, θα του κόστιζαν σίγουρα παραπάνω, χωρίς να προσφέρουν το μικρό μέγεθος και την φινέτσα στη συνεργασία μεταξύ τους που έχουν τα τμήματα του Shuttle SH170R6.

   

  Ας συνοψίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Shuttle SH170R6:

   

  tu.png

  Πλεονεκτήματα

  + Αλουμινένιο κουτί με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

  + Μικρό μέγεθος και βάρος

  + Μητρική πλήρης χαρακτηριστικών με chipset Η170 και δυνατοτήτων Full-size μητρικών

  + Ειδική custom ψύκτρα πολύ καλής κατασκευής

  + Ποιοτικό και αθόρυβο τροφοδοτικό

  + Υποστήριξη M.2 SSD

   

  td.png

  Μειονεκτήματα

  - Φτωχό BIOS

  - Ελαφρύς θόρυβος από τον ανεμιστήρα σε χαμηλές στροφές

   

  Με βάση τα παραπάνω, η συνολική βαθμολογία του Shuttle SH170R6 είναι:

   

   
   
   

   

  Ευχαριστούμε θερμά την Shuttle για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής

   

  Shuttle_Logo.png

   

  Πολύμερος Αχανιώτης 15/3/2016


  Συντελεστές Review
  Reviewers: Πολύμερος Αχανιώτης
  Photographers: Πολύμερος Αχανιώτης
  Editing: TheLab.gr Team
  Αξιολόγηση
  Features:9.50
  Usability9.50
  Quality9.50
  Performance8.50
  GraphicsSelect
  Sound8.50
  GameplaySelect
  ReplayabilitySelect
  Value for money9
  Editor's ChoiceYes
  Innovation AwardNo
  Design AwardYes
  Value for MoneyYes  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Latest Reviews

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.