Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Εγκατεστησα το Deus Ex Human Revolution. Επαιξα μια ωρα περιπου κ το απεγκατεστησα.

Παραειναι scifi για μενα.

Θα βαλω Max Payne 3 τελικα...

Όπου θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι σαν τα παλιά και θα το αφήσεις. Είπαμε γέρασες... :p

Link to comment
Share on other sites

Μεσα σε μια ωρα παιχνιδιου επρεπε να μαθω τοσα πολλα πραγματα.

Υπερβολικα πολυπλοκο για καποιον που θελει να το δει για το σεναριο του. Δεν εχω το χρονο να ασχολουμαι με τα 3000000 gadgets της στολης, τις τεχνικες του stealth και του hacking. Ακομα κ το τρισαθλιο Crysis 3 στον τομεα αυτο ειναι ασυγκριτο. Σε δευτερολεπτα οικειοποιεισαι τα τεχνικα χαρακτηριστηκα της στολης σου.

Δεν ειναι κακο το παιχνιδι, τα γραφικα του μονο ειναι απαραδεκτα, απλα εγω δεν μπορω ολη αυτη την πολυπλοκοτητα και τον τροπο που σου τη μαθαινει. Κ αλλα παιχνιδια ειναι πολυπλοκα αλλα σε κρατουν κ σου δινουν το κατι παραπανω ειτε σταδιακα ειτε με τροπο που δε σε αγχωνουν. Οπως πχ στο Bioshock (1). Ειχε χιλιαδες αναβαθμισεις οπλων κλπ κλπ τα οποια δεν ηταν απαραιτητα, ουτε σου λεγε πως αν δεν αναβαθμισεις την καραμπινα το δικεφαλο splicer θα σε τρωει χωρις ανασα.

Ναι οντως γερασα :yes4:. Κ σε συνδυασμο με ενα αδιαφορο ή ασχημο περιβαλλον, σαν αυτο του Deus Ex, η αποπομπη του επιταχυνεται με τρομακτικους ρυθμους κ η απεγκατασταση περιμενει την παραμικρη αφορμη.

Μεχρι να κατεβει το Max Payne (30GB?!!wtf?!) ας συνεχισω το Mark of the Ninja που το αφησα γιατι κολλησα σε ενα σημειο.

Link to comment
Share on other sites

Τέλος το The Walking Dead Seiason 1. Φοβερό story-telling, ενήλικο και αρκετά σκληρό, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και χαρακτήρες. Τόσο καλά που παραβλέπεις τον άθλιο χειρισμό και τα μέτρια γραφικά, αν και το art-style γενικότερα μου άρεσε.

Κρίμα που οι επιλογές που υποτίθεται ότι αλλαζουν την ιστορία (the story is tailored by your choices) τελικά αλλάζουν μόνο πως βλέπουν οι υπόλοιποι το χαρακτήρα που υποδύεσαι.

Αναμένω την 2η season με ανυπομονησία.

Μέχρι τότε, ξεκίνησα το νέο Leisure Suit Larry Reloaded.

Link to comment
Share on other sites

Και μόλις τελείωσα το Leisure Suit Larry Reloaded. Μικρό σαν σφηνάκι.

Έχοντας παίξει/τερματίσει τα παλιά, δυστυχώς δεν κατάφερε να με κερδίσει. Δεν υπήρχε έμπνευση, κουραστικό UI, εκνευριστικό σύστημα που σε υποχρέωνε κάθε φορά να τζογάρεις για ώρα για να κερδίσεις λεφτά, η μετακίνηση με το ταξί ήταν άθλια και δεν ξέρω ποιος τη σκέφτηκε αφού την περισσότερη ώρα εκεί την έτρωγα.

Δεν λέω, για Kickstarter δεν ήταν κακό, μάλλον όμως δεν χρειαζόταν νέος Larry. Έχουν αλλάξει οι εποχές, τότε τα θεωρούσαμε πονηρα/ακατάλληλα, ακόμα θυμάμαι στην κατασκήνωση που είχαμε κάτι pc??? με πράσινες οθόνες να μαζευόμαστε όλα τα 7χρονα και να παρακολουθούμε τον υπεύθυνο να παίζει το 1ο Larry και εμείς να χαζογελάμε άμα βλέπαμε καμιά ψηφιακή γκόμενα. Άλλωστε με ESRB Rating TEEN, δεν μπορεί να προκαλέσει πια.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, HTML5 local save κάνει. Αν δεν είσαι incognito/private κτλ, σώνει κάθε 1-2', μπορεί και συχνότερα.

Τι save μου λες, έχω κολλήσει τόση ώρα :). Σαν το Don't Starve, χωρίς να σε αποσπούν γραφικά και βλακείες! :)

Link to comment
Share on other sites

company of heroes. πήρα ο βλάκας το 1 8ευρώ από steam και καπάκι βρήκα COH,opposing fonts, tales of valor 11 ευρώ από cdkeyhouse:man_in_love:

Αν ήθελες να το παίξεις τώρα, καλώς το πήρες, έστω και τόσο. Αν το ήθελες απλά για να βρίσκεται, το πακετάκι CoH, OF, ToV έχει πέσει κατά καιρούς στα 4.90€, οπότε φαντάζομαι ότι κάπου εκεί θα ξαναβρεθεί σε προσφορά.

Link to comment
Share on other sites

Αν ήθελες να το παίξεις τώρα, καλώς το πήρες, έστω και τόσο. Αν το ήθελες απλά για να βρίσκεται, το πακετάκι CoH, OF, ToV έχει πέσει κατά καιρούς στα 4.90€, οπότε φαντάζομαι ότι κάπου εκεί θα ξαναβρεθεί σε προσφορά.

έλιωσα το μεσημέρι να παίζω.

αλλά επειδή μου αρέσουν rts (μου θυμίζει τα Dawn of war II) έχω ψηθεί να πάρω και opposing fonts, tales of valor:lock:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.