Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

αν και τα στρατηγικης δεν μου αρεσουνε καθολου (εκτος απο τα commandos )κολλησα με το company of heroes..θα δυσκολευτω πολυ αυτες τις μερες να μην χτυπησω 10ωρο..:happy2:

οποιος δεν το επαιξε χανει

Link to comment
Share on other sites

ειπα να δω το company of heroes αφου αναφερθηκε οτι ειναι καλο και στην εγκατασταση μου βγαζει το παρακατω.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει

μηπως εχεις windows 7? κι εμενα το ιδιο μου βγαζει

Link to comment
Share on other sites

Τερμάτισα το Wanted: Weapons of Fate. Μικρό κάπως αλλά είχε την πλάκα του. Θα μπορούσε να γίνει πολύ καλό παιχνίδι με κάπως καλύτερο level design, μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών, πιο μεγάλο σενάριο και λιγότερα cinematics (:getlost:). Με άλλα λόγια το gameplay το animation και το cover system είναι αρκετά καλά.

Τώρα έχω κολλήσει με το Braid το οποίο είναι πραγματικά καλό και με το που θα βγει σε deal στο Steam θα το βάλω στη συλλογή μου. Πραγματικά έξυπνο, πρωτότυπο, χαλαρωτικό, όμορφο παιχνίδι... :rubik:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.