hondo1 Ιούνιος 25, 2009 #3501 Ιούνιος 25, 2009 Μη με πάρετε με τις πέτρες ....ξεκίνησα το crysis χαχαχα:tongue: οχι ουτως η αλλως μουφα ειναι
deninho Ιούνιος 25, 2009 #3502 Ιούνιος 25, 2009 Λεπόν, επειδή ξεφύγαμε λίγο σε κάποια από τα τελευταία ποστ, κι επειδή δεν έχω καμία διάθεση να κάνω συνέχεια το μπαμπούλα, να σας υπενθυμίσω τους Όρους Χρήσης & Πρόσβασης, οι οποίοι ορίζουν μια γραμμή (τη λεγόμενη γραμμή του Chosen): _______________________________ Από εδώ και στο εξής, όποιος περάσει από αυτή τη γραμμή, έχει 2 μέρες ban
HotPeanut Ιούνιος 25, 2009 #3503 Ιούνιος 25, 2009 Συνεχίζω το fallout 3. Όσο μας δίνει φαί η bethesda δλδ.
Hydra Ιούνιος 25, 2009 #3504 Ιούνιος 25, 2009 (edited) Ιnsurgency,πολυ ωραιο online fps παιχνιδι που απαιτει υπομονη και πολλη εξυπναδα για να επιβιωσεις. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2009 από Hydra
hurin Ιούνιος 26, 2009 #3505 Ιούνιος 26, 2009 Master of Orion II (aka: Battle at Antares)Σε 8-huge-impossible εννοείται! :yes2:No Way!!! Μόνο σε medium map το έχω τελειώσει στο impossible. Σε small ούτε για αστείο, σε 3 turns έχουν καταλάβει όλο το universe!
neuromancer Ιούνιος 26, 2009 #3506 Ιούνιος 26, 2009 No Way!!! Μόνο σε medium map το έχω τελειώσει στο impossible. Σε small ούτε για αστείο, σε 3 turns έχουν καταλάβει όλο το universe! Be my guest! Επικό game - ολοκλήρωσα χτες ένα 8-huge-impossible. Δες το χάρτη με όλα δικά μου φουλαρισμένα και ένα Meklar colony έτσι για να μην τελειώσει για να μπορέσω να φουλάρω όλα τα συστήματα. Ατέλειωτη έρευνα σε τομείς ανάπτυξης, ασφάλεια σε αντικατασκοπεία, συνεχής ενίσχυση των αδυνάτων για να κρατούν απασχολημένους τους μεγάλους ώστε να μην σου την "πέσουν" και blitzcreak αργά μέσα στο παιχνίδι με titan class ships με ένα Stellar Converter (take no prisoners).
hurin Ιούνιος 26, 2009 #3507 Ιούνιος 26, 2009 Be my guest! Επικό game - ολοκλήρωσα χτες ένα 8-huge-impossible. Δες το χάρτη με όλα δικά μου φουλαρισμένα και ένα Meklar colony έτσι για να μην τελειώσει για να μπορέσω να φουλάρω όλα τα συστήματα.Ατέλειωτη έρευνα σε τομείς ανάπτυξης, ασφάλεια σε αντικατασκοπεία, συνεχής ενίσχυση των αδυνάτων για να κρατούν απασχολημένους τους μεγάλους ώστε να μην σου την "πέσουν" και blitzcreak αργά μέσα στο παιχνίδι με titan class ships με ένα Stellar Converter (take no prisoners).Meklon ε? Συνήθως παίζω με Psilon-Humans-Klackons. Προσπαθώ να κάνω διπλωματία με όλους (πλήν silicoid...) αλλά δεν τους χαρίζω τίποτα, μόνο ανταλλάζω. Spies μόνο για άμυνα, ούτως ή άλλως με Psilon δεν χρειάζεται να κλέβω τεχνολογίες.
Magnus Ιούνιος 26, 2009 #3508 Ιούνιος 26, 2009 GTA 4 (Πολύ αλητεία το παιχνίδι ), Fallout 3 και καμια φορά crysis (απο την αρχή)
neuromancer Ιούνιος 26, 2009 #3509 Ιούνιος 26, 2009 Meklon ε? Συνήθως παίζω με Psilon-Humans-Klackons. Προσπαθώ να κάνω διπλωματία με όλους (πλήν silicoid...) αλλά δεν τους χαρίζω τίποτα, μόνο ανταλλάζω. Spies μόνο για άμυνα, ούτως ή άλλως με Psilon δεν χρειάζεται να κλέβω τεχνολογίες.Δεν κατάλαβες... Πάντα με custom Humans παίζω - δε μου αρέσουν οι φατσες των άλλων (αν και πολύ παλιά είχα δοκιμάσει μερικές φορές με Psilon).Αυτό που βλέπεις στο screenshot είναι το τελευταίο Meklar colony που έχει μείνει. Θα κάνω invade μόλις τερματίσω όλους τους πλανήτες σε υποδομές. :banging:
MUL Ιούνιος 29, 2009 #3511 Ιούνιος 29, 2009 Δόκίμασα τα1)Far Cry 2 ...2)Falout 3 ...Τα βαρέθηκα και τα δυο... τελικά ανακάλυψα οτι δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με μεγάλες εκτάσεις... Τo fallout μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον Τερματισα το Call of duty 4 ...την πίστα με το αεροπλάνο και τους τρομοκράτες μετα τα credits τι την βάλανε? πολύ απλή ήταν.. άξιζε μια επική πίστα μετα τα credits..:hi:
neuromancer Ιούνιος 29, 2009 #3513 Ιούνιος 29, 2009 (edited) Δόκίμασα τα1)Far Cry 2 ... 2)Falout 3 ... Τα βαρέθηκα και τα δυο... τελικά ανακάλυψα οτι δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια με μεγάλες εκτάσεις... Παίξε Doom 3 τότε, ή καλύτερα στο STAKLER 1, ή (βάλε και πάνα... :jump1:)edit: καλά ο τύπος στο Lab18, είναι σε κατάσταση πανικού χωρίς να έχει δει ακόμη τον εχθρό (μάλλον παίζει σε easy)! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2009 από neuromancer
tragikos Ιούνιος 30, 2009 #3515 Ιούνιος 30, 2009 Τα δύο Shadowgrounds που αγόρασα σε προσφορά το πακέτο 10€.
kallileo Ιούνιος 30, 2009 #3516 Ιούνιος 30, 2009 Call of Juarez: Bound in BloodΣτη αρχη που ειμαι φαινεται καλο και με σεναριο....
ax6250 Ιούλιος 1, 2009 #3517 Ιούλιος 1, 2009 δοκιμαζω το prototype, παλευω με το DCS Blackshark ενω ψαχνω απεγνωσμενα καποιο καλο Flight sim
ax6250 Ιούλιος 1, 2009 #3519 Ιούλιος 1, 2009 χθες το ξεκινησα. φαινεται πολυ καλο, δυσκολο και αρκετα ρεαλιστικο. Δοκιμασε το αμα σαρεσουν οι εξομοιωτες.
pank Ιούλιος 1, 2009 #3520 Ιούλιος 1, 2009 (edited) http://i39.tinypic.com/inblnq.jpgΣτην κάτω-κάτω σειρά, παρατηρείται έντονη δραστηριότητα.Στη μεσαία αρκετά λιγότερο.Η πρώτη σειρά είναι γεμάτη με υποψήφιους προς απεγκατάσταση. Αυτή θα γίνει σύντομα, γιατί έρχονται :banging:Call of Juarez Bound in bloodFuelVirtual Tennis 2009Streer Fighter IVοχι τίποτα άλλο, να κάνω ενα και καλό defragment:triniti:gamelauncher.exe=wolverine Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2009 από tamerlan
Recommended Posts