Jump to content



Recommended Posts

Κοιτα , ολα τα bugs διορθωνονται.Εγω κρινω οχι το μεγεθος των bugs , αλλα την ιδια την εταιρεια.Οταν ενα παιχνιδι ετοιμαζεται χρονια,να παιρνει συνεχεια αναβολες για να ειναι ετοιμο (αυτοι το ειπαν) , το θεωρω απαραδεκτο να γελαμε απο τη πρωτη μερα με βιντεος απο youtube για τα bugs του παιχνιδιου.
Εκει τσαντιζομαι εγω.
Πως γινεται βρε ανθρωποι μεσα σε μια μερα να εντοπισαμε ολα τα bugs του παιχνιδιου και εσεις εκει που το δουλευετε χρονια να μη τα ειδατε ; Γιατι αν τα γνωριζαν και δε τα διορθωσαν ειναι ακομα πιο τραγικο.
Και νομιζω οτι οι πελατες του BF4 ειανι δεκαπλασιοι απο ενα racing game :)
Οποτε λογικο να εχουν βουηξει και φορουμς.
Που ναι , συμφωνω και εγω για ubi / ea

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το like για την απολαυστική συγγραφή και όχι για την άποψη (για να ολοκληρωθεί η τελευταία την επόμενη φορά που θα έχεις μια ωρίτσα βάλε την demo version του GSCE, είναι πλήρης για μια ώρα ή το demo του RFactor 2 και γράψε το απόσπασμα Νο2)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μετά από μια πολύ στρεσαρισμένη μέρα είπα να βιώσω λίγη προσομοιωμένη ευτυχία αργά το βραδάκι  αφού έφερα εις πέρας τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις έναντι της συζύγου που έχει την έμμονη ιδέα πως είμαι το ίδιο εκείνο αρκουδάκι που πρωταγωνιστούσε στη διαφήμηση της duracell .

Στην αρχή θες από κεκτημένη, θες από έρωτα, πήγα να κάνω κλίκ στο assetto κάτι όμως με απέτρεψε, υποψιάζομαι πως ήταν το άγχος, ήθελα να χαλαρώσω βρε αδελφέ όχι να κυνηγήσω χρόνους και να σκοτίσω το μυαλό μου με τα παλιό σετάπ που μετά από μιά ώρα σκληρής δουλειάς έχεις την εντύπωση πως τώρα πια τα κατάφερες να πηγαίνεις πιό αργά.

Ετσι λοιπόν κοίταξα η αλήθεια είναι με μια δειλία και κάποιες ενοχές προς την πλευρά του desktop που έχω τη συντόμευση του project cars ,το πήρα απόφαση και εκτέλεσα την εντολή με δύο αποφασιστικά αριστερά κλικς ,φόρτωσε γρήγορα σαν παλαβό όπως κάνει ο σκύλος μου όταν με βλέπει με μπριζολάκια στο χέρι.

Το χα πάρει απόφαση ήθελα να χαλαρώσω έτσι αποφάσισα να κάνω μια βόλτα καλιφορνέζικη, στροφούλες με θέα τη θάλασσα χωρίς κόντρες μόνος μου, έβαλα μάλιστα το ariel atom v8 για να χω την αίσθηση της μοτοσυκλέτας να νιώσω την αύρα αυτή της θάλασσας το απογευματάκι ,ωραία η αίσθηση της ταχύτητας, μάλιστα γρήγορα ξέχασα τους ρομαντισμούς και τά χωσα στις κατηφόρες και τους φιδίσιους δρόμους ,η αίσθηση της ταχύτητας μοναδική σ αυτή τη διαδρομή ,πατώντας τυχαία το κουμπί που αλλάζει κάμερες βρέθηκα στη θέση του συνοδηγού λίγο πίσω και αριστερά του οδηγού που όπως ανακάλυψα ειδικά στο atom έχει μοναδική αίσθηση ,δεν άργησα να το πάω και σε πίστα να δω τι γίνεται προτίμησα την imola ,καλά ήταν κι εκεί γενικά διασκεδαστικό αυτοκίνητο.

Μιάς που ήμουν στην imola σκέφτηκα να δοκιμάσω τα radicals που τόσο μου άρεσαν όταν τα έπαιζα στο race07,έβαλα και λίγο βροχούλα για να μην ξεχνάμε και το ρομαντισμό και το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσω να χαμογελάω και πάλι ,δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα μου άρεσαν πολύ και επειδή δεν είχα κανένα πρόβλημα να τα πάω γρήγορα από την αρχή υποψιάστηκα  πως έχει βάλει το χεράκι της πάλι εδώ η παλιά ομάδα της simbin.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προιόν διαφήμισης :p και δεν έχουν τοποθέτηση προιόντος :D .

Ηθελα επίσης  να αναφερθώ στο θέμα της κριτικής,νομίζω το έχουμε καλύψει το θέμα εξονυχιστικά σίγουρα θα μπορούσαμε να λέμε για κάνα χρόνο ακόμα έλληνες είμαστε τι στο καλό και δεν κάνει και κακό να το συζητάμε ,μέσα από τις συζητήσεις και το συγχρωτισμό με άτομα που ξέρουν κάτι παραπάνω μαθαίνουμε περισσότερα βλέπουμε πράγματα που ούτε καν θα τα αντιλαμβανόμασταν και επαναλαμβάνω δεν είναι κακό να λέμε την άποψή μας κι ας είναι και λάθος ,τόσο το καλύτερο αν είναι λάθος  μόνο όποιος κάνει λάθος μαθαίνει αυτός που νομίζει πως δεν κάνει λάθη δεν έχει επαφή με το αντικείμενο γι αυτό δεν κάνει λάθη .

Και γω ξεστραβώθηκα από τους συνήθεις ύποπτους Ακη και Τζιμ όσον αφορά το assetto που τό χα μεν σε εκτίμηση αλλά ίσως δεν του χα δώσει τη θέση που του άξιζε από την αρχή στην καρδιά μου ,τώρα είναι εκεί πρώτο και καλύτερο και μετά είναι το raceroom(δεν έχω δοκιμάσει τα rfactor iracing kai gsc) ,έχω αφήσει και λίγο χώρο για καμιά βόλτα με το project cars!

Σ άλλους αρέσουν τα λαικά άλλοι βγάζουν σπυριά όταν ακούν σκυλάδικα τη στιγμή που άλλοι με το που θα ξυπνήσουν πετάνε έναν Καρρά έτσι για να έχουν ένα πρωινό σεκλέτισμα ,άλλοι ακούν κλασσική τη στιγμή που κάποιοι άλλοι θα αυτοκτονούσαν ακούγοντας την,άλλοι γουστάρουν όπερα τη στιγμή που  άλλοι τη μισούν θανάσιμα, έτσι είναι η ζωή ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες εμπειρίες του καθενός χτίζεται και το γούστο του.

 

Χορηγοί: Assetto corsa,Raceroom racing experience,  Project cars ,Kαρράς ,Ludwig van Beethoven,Mαρία Κάλλας.

See you anywhere you want sincerely yours for ever!

 

Έγραψες!!! (στην κυριολεξία) Είχες έμπνευση σήμερα! :happy:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο feature είναι τα time trials στα οποία διαγωνίζεσαι για μια θέση στο εκάστοτε leaderboard του combo που επιλέγεις. Μπορείς να κατεβάσεις το ghost άλλου οδηγού για σύγκριση. Όπως στο raceroom δηλαδή! Thumbs up!

 

Υπάρχουν και κάποια επίσημα competitions: http://www.projectcarsgame.com/esports.html

 

έχω 2 απορίες πάνω στο time trial :p

1) πχ. στην laguna seca στην κατηγορία road cars, υπάρχει τρόπος να δείξει leaderboards για το κάθε αμάξι ξεχωριστά;

2) την κατηγορία historical cars/retro, την "πέταξαν" από τα trials; ...............τελικά ήταν στα touring! ότι να'ναι :p

 

Έγινε επεξεργασία από hondo1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

 

Κατέβασα κ εγώ το project cars για pc από το steam πριν λίγες μέρες κ είπα να το δοικιμάσω με το speedlink torid gamepad που έχω.

Δυστηχώς το gameplay είναι απαράδεκτο. Έχω κακό gamepad ή πρέπει να βάλω συγκεκριμένα setting ; Αν έχει δοκιμάσει κ άλλος το

game με το ίδιο gamepad ας μας πει τι γινεται.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Έπαιξα λίγο το βράδυ. Με όσα είχατε πει εδώ μέσα το περίμενα αρκετά χειρότερο.. Δεν είναι AC αλλά για το κοινό που απευθύνεται είναι μια χαρά. Μάλλον θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το career του γιατί του AC είναι τραγικό :p.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 

Μόνο εγώ πιστεύω οτι αυτό σημαίνει οτι παρατάει νωρίς-νωρίς την υποστήριξη/ανάπτυξη του pCars?

Μπα θα ακολουθήσουν τη γνωστή τακτική του f1 2010-11-12-13-14-15 κ.ο.κ

Μετά από τέτοια επένδυση θα βγάλουν και από τη μύγα ξύγκι . Πάντως αν το αγοράσει η παρέα κι εγώ μέσα για διοργάνωση αγώνων κι όσο αντέξουμε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

καλά ρε σεις όλοι με τιμόνι παίζετε ? :hehe:

 

το πάλεψα λιγάκι ακόμα αλλά το ffb είναι τραγικό πετάει κάτι χαστούκια σαν αυτά που ρίχνει ο hulk .

 

xbox 360 controller wired έχω .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.