Δημοφιλής Δημοσίευση PetrosD Μάρτιος 9, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2161 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2015 Είναι αδέσποτη, την ταΐζουμε εδώ και χρόνια. Συνήθως γεννάει αλλού, αλλά φέτος προτίμησε την πυλωτή μας και γέννησε στο κουτάκι που της έχουμε βάλει για να κοιμάται όταν κάνει κρύο. 5 μικρά κεφαλάκια και ένα μεγάλο! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 9, 2015 #2162 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2015 Πέτρο βρείτε ένα κουτί κανονικό να είναι πιο ζεστή, και ανοίξτε της μια τρύπα στο πλάι να μπαινοβγαίνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 10, 2015 #2163 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Ψυχηηηηηη μου !!! Τα λατρευω τα ατιμα Πετρο, σαν λεχωνα η γατα πινει μπολικο νερακι. Αν θελεις κ μπορεις βαζε της φρεσκο καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 10, 2015 #2164 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 το πέτυχα προχθές σε ένα μαγαζί κι επειδή είχα τέτοιο ψάρι... το βάζω εδώ να δείτε ομορφιά copadichromis borleyi, cichlid, malawi, male Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 10, 2015 #2165 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Ψυχηηηηηη μου !!! Τα λατρευω τα ατιμα Πετρο, σαν λεχωνα η γατα πινει μπολικο νερακι. Αν θελεις κ μπορεις βαζε της φρεσκο καθε μερα Όλη μέρα πίνουν γάλα! Της βάζουμε κάθε μέρα φρέσκο νερό και μάλιστα το φαγητό της το βάζουμε ακριβώς δίπλα στο κουτί της και τρώει. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 10, 2015 #2166 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Μπραβο !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 25, 2015 #2167 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 Ενταξει... βρηκα τι κατοικιδιο θα παρω! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 12, 2015 #2168 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2015 Η μια απο τις 2 γυναικες της ζωης μου! Η Νεφέλη!! Βρεθηκε απο φιλοζωη κυρια 2 ημερων πεταμενη σε σκουπιδια μαζι με τα αδερφια και τη μαμα της. 1 απο αυτα πεθανε, 1 το σκοτωσαν και τα υπολοιπα υιοθετηθηκαν. Η Νεφελη ηταν η πιο τυχερη απο ολα! (επεσε στα χερια μας ). 3,5 μηνων την πηραμε απο Θεσσαλονικη! Ηταν 6.5 κιλα (2-3 κιλακια λιγοτερα απο οσα επρεπε). Πλεον ειναι 28 η μοσχαριτσα μου (27-30 ειναι το νορμαλ). Ειναι ημιαιμο λαμπραντορ, με λιγο pointer και συμπεριφορα τσομπανικου σε ορισμενες περιπτωσεις! (η μαμα του ηταν τσομπανα- ο πατερας πρεπει να ηταν λαμπραντορ με ποιντερ). 3 σε 1 , τα κανει ολα και συμφερει Η Νεφελη λοιπον βρεθηκε απο τα αλωνια , στα σαλονια 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιούνιος 3, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #2169 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2015 Μιας και εμένα μου πήρε τα μυαλά το γατί επιστράτευσα τα μεγάλα μέσα για να του φτιάξω το σπιτάκι του Τόρνος παρακαλώ και ο @Seafalco, κρατούσε τα μπόσικα για να σφίξουμε τα σχοινιά Συνολικό ύψος 1,5 μέτρο και κάτι ψηλά Κόστος;35 τα σχοινιά (ναι ήταν το πιο ακριβό απο όλα ) και ναι μπορούσα να βάλω πολύ φθηνότερο4 ευρώ τα ξύλα των πατωμάτων9 ευρώ τα δοκάρια απο μασίφ ξύλο (για πέργκολα παρακαλώ)6 ευρώ η τσόχα1,5 ευρώ η θερμόκολλα σιλικόνης και η ξυλόκολλακαι 3 ευρώ ας πούμε βίδες και σπειρώματα.Σύνολο 58,5 με άριστα υλικά Όσοι έχουν ψαχτεί στα petshops καταλαβαίνουν τη διαφορά τιμής.Είχα πάρει αρχικά από amazon ένα αλλά οι κολώνες ήταν απο χαρτοκύλινδρο και αντί τσόχα είχε κουβέρτα φλις ε και τώρα που βάρυνε και μεγάλωσε τα έκανε αχταρμά Και έτσι για το γαμώτο να πω ότι στην Ελλάδα έκανε 300ευρώ όταν το έψαχνα ενώ το πήρα κάπου 65 με μεταφορικά Αγαπάμε DIY 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2015 #2170 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Παραγγελιες δεχεσαι ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 4, 2015 #2171 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 (edited) 'Άμα έρθεις να κρατάς τα μπόσικα .... και να ισιώνεις το "κάβο" !! (Ρώτα την Αγάπη ! ! ! ) κάτι θα γίνει και για τα δικά σου τα ζωάκια ! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2015 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 5, 2015 #2172 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2015 Ωχ, μπράβο ρε παιδιά! Πολύ ωραία κατασκευή, ζηλέυω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 10, 2015 #2173 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Όσοι έχετε γατόνια και μάλιστα στειρωμένα μπορείτε να μου πείτε αν μαζί με τη ξηρά τροφή δίνετε και κονσέρβα; Αν ναι σε τι ποσότητα και με τι συχνότητα; Ρωτάω μιας και έχω ρωτήσει 3 κτηνιάτρους και έχω ακούσει 3 διαφορετικές γνώμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2015 #2174 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Τα στειρωμενα θελουν ειδικη διατροφη. Αν η κονσερβα ειναι για στειρωμενα, δεν εχεις προβλημα, αρκει να προσεχεις τις ποσοτητες. Εχουν την ταση να γινονται μπαλες ευκολα... Αν δεν ειναι για στειρωμενα, υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παρουσιαστει προβλημα στα νεφρα και εντερο. (ετσι εχει πει ο κτηνιατρος μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 10, 2015 #2175 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Για τη τροφή το ξέρω αν και πχ η Orijen που δεν αναγράφει ότι είναι για στειρωμένα αλλά για όλα τα στάδια ηλικίας σε συνδυασμό με το χαμηλό μαγνήσιο μόλις 0,09% την δίνεις άφοβα σε στειρωμένα γατιά. Βασικά για ουρόλιθους φοβούνται και ρίχνουν τα επίπεδα μαγνησίου στις τροφές.Στις κονσέρβες και οι 3 κτηνίατροι μου είπαν ότι δε τίθεται θέμα για στειρωμένα ή μη αρκεί να δίνεται μια καλή κονσέρβα. Προσωπικά του δίνω applaws, schesir και naturea. Ο λόγος είναι ότι είναι μία τροφή πλούσια σε νερό και αποφεύγεις με αυτό, αυτό που φοβάσαι στη ξηρή. τους ουρόλιθους δηλαδή. Πάντως όσο το ψάχνω το πράμα τόσο πιστεύω ότι είναι θέμα μάρκετινγκ οι τροφές ΕΙΔΙΚΑ για στειρωμένα. Όλες οι μεγάλες μάρκες τροφών δεν έχουν ΕΙΔΙΚΑ για στειρωμένα γατιά τροφές. πχ ACANA http://www.pet4u.gr/gates/ksiri-trofi-gatas/acana-el/ORIJEN http://www.pet4u.gr/gates/ksiri-trofi-gatas/orijen-el-3/NATUREA http://www.pet4u.gr/gates/ksiri-trofi-gatas/naturea-el-3/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2015 #2176 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 κανείς άλλος δεν έχει γατόνι ρε παίδες να πει τι το ταϊζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 11, 2015 #2177 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 (edited) Εγώ τον @astrolabos, τον ταΐζω ποντίκια πάντως. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2015 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 11, 2015 #2178 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 (edited) Ειχα στην Θεσσαλονικη , απλα ασχολουταν η μανα μου κυριως , διοτι το γατονι μου ειναι πολυ μυστηριο. Το αγαπουσα αλλα δε με αφηνε κιολας η μανα μου να ασχοληθω , ουτε ομως προλαβαινα τοτε. Δεν ειν απο αυτα τα χαδιαρικα , ειναι πολυ ανεξαρτητο (οπως ολα). ΠΑΡΑ πολυ ανεξαρτητο ομως (μη μου απτου). Ετυχε να το βρω εγω, οταν ηταν καπου 1 μηνων. ΠΗγαινε καποιος παναθλιος τυπος να το πεταξει στα σκουπιδια και τον επιασα στα πρασα. Το αφησε κατω και ετρεξε... Το πηρα και το μεγαλωσαμε. Ειναι 11 χρονων η "ψιψικα" (φανταστικα ευφανταστο ονομα ). Την ταιζει κροκετες "της σειρας". Ειναι στειρωμενη . Δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα. Με φρισκις και τετοια την εβγαζε. Αλλα κονσερβα και μπιμπιλικια μια φορα στο τοσο. Ειναι εκλεκτικη (και καλα).. Σιγα μη της εδινε orijen ή acana Δεν ειναι τοσο ψαγμενη η μανα μου. Παρολα αυτα της εκατσαν καλα οι φτηνοτερες. Τωρα επειδη δε μπορουσα να ψησω τη μανα μου οτι διαφορετικες τροφες ειναι για adult κλπ , της εδινε οτι μπορουσε και αντεχε η τσεπη. ΣΤο σκυλι μας δινουμε Arden Grange και συντομα μαλλον θα παμε στην platinum (δεν εχει για γατες). εδω το γατονι Να συμπληρωσω οτι δεν εχω ψαχτει για τροφες γατας (μονο για σκυλου). Δε ξερω τι ειναι καλο να παιρνει απο πρωτεινη, γλουκοζαμινη και τα σχετικα η γατα. Θα σε γελασω οτι και αν πω ! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2015 από tommybertsen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 11, 2015 #2179 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 ρε συ αυτή είναι η γάτα σου; Τη βρήκατε αδέσποτη/να τη πετάει κάποιος? Πως τα πάει με το νερό; βασικά παίζει να είναι πιο γνήσια Turkish Van απο τον δικό μου . Εχει και τη φουντωτή ουρά αυτή. Βέβαια μου είπαν ότι αν είναι γνήσιος και καλά μετά το 2ο-3ο χρόνο θα δω τη γούνα να μακραίνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 11, 2015 #2180 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 Ναιιι Και όμως την πετούσε στα σκουπίδια όταν και τον έπιασα στα πράσα. Μου είχε γυρίσει TA μυαλά και φάνηκε... Είναι αρκετά φουντωτη και έχει στάνταρ τουρκική με "Κεραμιδόγατα" . Με το νερό... ούτε να το βλέπει.. χεχ Από χαρακτήρα Πάει και τριβεται μόνο στη μάνα μου ΟΤΑΝ θέλει και οποτε θέλει. Είναι κουκλίτσα βέβαια η γιαγιακα. Παιχνιδιαρα ήταν μόνο μέχρι 6 και κάτι μηνών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts