gchristod Σεπτέμβριος 2, 2015 #2961 Σεπτέμβριος 2, 2015 @Η πίστα είναι η Adelaide!Σωστός!!! Τρελή ταχύτητα στην απάντηση! Για το δώρο θα επικοινωνήσει η γραμματέας μου [emoji12] @,Ετρεξα κανα 40λεπτο.Πρωτη φορα πιστα πρωτη φορα αμαξι.1.43.033αλλα κατεβαινει αρκετα ακομα.Παω να μαθω την πιστα [emoji14]edit: 1.42.196Ωραίος! Εγώ σε 4 γύρους έκανα 1:45. Πώς σου φάνηκαν πίστα-audi? 1
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2015 #2962 Σεπτέμβριος 2, 2015 η πιστα ειναι σπασιμο νευρων.Δε μπορω να καταλαβω αν το πατημα στο κερμπ πρεπει να αλλαζει τοσο η συμπεριφορα στο αμαξι.σου αλλαζει λωριδα και σου κοβει και ταχυτητα.Το αμαξι ικανοποιητικο.Δε ξερω απο τετοιας κατηγοριας αμαξιας.Παντως οδηγειται αψογα.Τωρα που δοκιμασα παλι.Πεφτει στο 1.41.χχχ με σεταπ και αν εισαι τυχερος στις γραμμες σου
gchristod Σεπτέμβριος 2, 2015 #2963 Σεπτέμβριος 2, 2015 Κάθε πίστα μπορεί να έχει διαφορετικά είδη κερμπ, ακόμα και μέσα στο ίδιο layout, δηλαδή μερικά να είναι χαμηλά και να πατιούντε χωρίς επιπτώσεις και άλλα ψηλά και να σε πετάνε, κυρίως για να αποφεύγεται το corner cutting. Εμένα μου άρεσε γιατί μοιάζει με μίξη circuit και street course, και επίσης γιατί είναι (σε μένα) άγνωστη και μια ευχάριστη αλλαγή από τις εξαιρετικές μεν χιλιοτρεγμένες δε spa κλπ. Ώντας μοντ βέβαια θα υπάρχει πάντα η αμφιβολία της σωστής απεικόνισης... 3
Aris Teidis Σεπτέμβριος 2, 2015 #2965 Σεπτέμβριος 2, 2015 1.41.6χχ Δε παιζω αλλο κουραστηκα Σε ζηλεύω! 2
panosdimp Σεπτέμβριος 2, 2015 #2966 Σεπτέμβριος 2, 2015 1.41.6χχ Δε παιζω αλλο κουραστηκα Δοκίμασε στο server να δεις τι γίνεται, μπαίνει η έκανα καμιά πατάτα . Είναι με το bmw λόγω των αποτελεσμάτων από τα exit poles η ψηφοφορία τελειώνει στις 13.00 ώρα Ελλάδος .
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2015 #2967 Σεπτέμβριος 2, 2015 Δοκίμασε στο server να δεις τι γίνεται, μπαίνει η έκανα καμιά πατάτα . Είναι με το bmw λόγω των αποτελεσμάτων από τα exit poles η ψηφοφορία τελειώνει στις 13.00 ώρα Ελλάδος .
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2015 #2969 Σεπτέμβριος 2, 2015 πφφφ δε το επιασες...την στιγμη που μπηκα στον σερβερ σημαινει οτι ολα λειτουργουν σωστα.Απλα τον πειραξα λιγακι. 1
panosdimp Σεπτέμβριος 2, 2015 #2970 Σεπτέμβριος 2, 2015 Φτου πρέπει να βάλω nissan, τώρα το είδα τελείωσε η ψηφοφορία με νικητή το νισάν αν κι έχω την εντύπωση πως στρατολογήθηκαν και άλλες συσκευές για την ψηφοφορία ,α ρε Ελλαδάρα !
Aris Teidis Σεπτέμβριος 2, 2015 #2971 Σεπτέμβριος 2, 2015 πφφφ δε το επιασες... την στιγμη που μπηκα στον σερβερ σημαινει οτι ολα λειτουργουν σωστα. Απλα τον πειραξα λιγακι. Πφφφ το φαντάστηκα, αφού ξέρω ότι είσαι πειραχτήρι, τι ρώτησα... Φτου πρέπει να βάλω nissan, τώρα το είδα τελείωσε η ψηφοφορία με νικητή το νισάν αν κι έχω την εντύπωση πως στρατολογήθηκαν και άλλες συσκευές για την ψηφοφορία ,α ρε Ελλαδάρα ! Αυτό εδώ: που έβαλες στο τέλος δημιουργεί πολλές υποψίες για το ποιος έβαλε "τα μέσα"... Οι μόνοι τίμιοι είναι αυτοί που ψηφίσαν το Zonta γι' αυτό και απαιτώ να ακυρωθούν οι άλλες δύο υποψηφιότητες! (αν το κάνεις θα τρακάρω κατά λάθος τον Άκη) 2
panosdimp Σεπτέμβριος 2, 2015 #2972 Σεπτέμβριος 2, 2015 (edited) Αυτό εδώ: που έβαλες στο τέλος δημιουργεί πολλές υποψίες για το ποιος έβαλε "τα μέσα"... ΧΑΧΑΧΑ Nαι, θα καθόμουν να περάσω τις bmw στο σέρβερ αν υπήρχε θέμα δόλου από την πλευρά μου ? Ζonta??? Επειδή τέτοιο αυτοκίνητο δεν υπάρχει πάμε σε νισάν Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2015 από panosdimp 1
gchristod Σεπτέμβριος 2, 2015 #2973 Σεπτέμβριος 2, 2015 Φτου πρέπει να βάλω nissan, τώρα το είδα τελείωσε η ψηφοφορία με νικητή το νισάν αν κι έχω την εντύπωση πως στρατολογήθηκαν και άλλες συσκευές για την ψηφοφορία ,α ρε Ελλαδάρα ! [emoji9]
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2015 #2975 Σεπτέμβριος 2, 2015 Φτου πρέπει να βάλω nissan, τώρα το είδα τελείωσε η ψηφοφορία με νικητή το νισάν αν κι έχω την εντύπωση πως στρατολογήθηκαν και άλλες συσκευές για την ψηφοφορία ,α ρε Ελλαδάρα ! το επομενο poll θα το κανω εγω για να βγει bmw 1
mad_dog Σεπτέμβριος 2, 2015 #2977 Σεπτέμβριος 2, 2015 (edited) Mια παράκληση, όσοι έχουν το gt3CupV1.2.2 μπορούν να δοκιμάσουν τον server (δώστε μόνο 2013 στο search) Όσοι θέλουν το mod gt3CupV1.2.2 να με ειδοποιήσουν με pm. Όσοι δοκιμάσουν ας πούνε αν είχανε πρόβλημα. DORSCH GT3 Cup Original data Physics tested and improved from real GT3 drivers Templates included Skinpack will follow shortly 100% selfmade – no conversion! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2015 από mad_dog 1
liakjim Σεπτέμβριος 4, 2015 #2980 Σεπτέμβριος 4, 2015 (edited) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2015 από liakjim 1
Recommended Posts