liakjim Μάϊος 18, 2016 #4621 Μάϊος 18, 2016 Καταλαβαίνω πως νιώθεις. Δεν πειράζει. Όλα κάποια στιγμή γίνονται outdated. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panosdimp Μάϊος 18, 2016 #4622 Μάϊος 18, 2016 Τα κουμπιά του τούρμπο και του τράξιον να δώ πότε θα τα βάλουν μέσα στο control panel του παιχνιδιού,ίσως σε 3 χρόνια από σήμερα. 2
mad_dog Μάϊος 18, 2016 #4623 Μάϊος 18, 2016 Xαχαχαχαχα Με κάνεις και γελάω, να σαι καλά. Άντε να δούμε πότε θα βάλουνε θερμοκρασίες μηχανής, φρένων, και αν ποτέ πετύχουν τα ελαστικά. Για simcade μια χαρά είναι...ωραία γραφικά έχει και παίζει άνετα και με gamepad.
Oxide Burnedbrain Μάϊος 18, 2016 #4624 Μάϊος 18, 2016 Τι σας πιάνει ρε παιδιά?Το κάθε παιχνίδι έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ac είναι sim,τέλος! Σε κάποια σημεία,φυσικά και χρειάζεται βελτίωση όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά αυτό το μικρό στούντιο προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο και τα βήματα είναι σταθερά που είναι και το κυριότερο. Mad dog, οκ το rfactor2 έχει κάποια πράγματα που δεν έχει το ac αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Κάποιοι όπως εγω,ο Liak,ο Άκης και ένα σωρό κόσμος ακόμα,όπως δείχνουν και τα νούμερα,είμαστε ευχαριστημένοι και στηρίζουμε το στούντιο και το παιχνίδι. Φυσικά και θέλουμε βελτιώσεις,όλοι σε κάθε τομέα της ζωής τους θέλουν.. Δε ξέρω πως να εκφραστώ αλλά με απλά λόγια μου φαίνεται ότι αυτά που διαβάζω εδω μέσα τις περισσότερες φορές δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.Όλοι το ίδιο λέμε πάνω κάτω και μερικοί κολλάτε στις λεπτομέρειες και στο τρόπο γραφής. Ξεκολλάτε,ας παίζουμε να περνάμε ωραία τον ελεύθερο μας χρόνο και κρατήστε ενέργεια για τα σοβαρά θέματα της καθημερινότητας. 1
liakjim Μάϊος 18, 2016 #4625 Μάϊος 18, 2016 @Oxide Burnedbrain, άστον για χαβαλέ τα λέει, ξέρει κατά βάθος την αλήθεια, αλλά δεν έχει το σθένος να το παραδεχθεί. (όπως και οι υπόλοιποι δλδ κ@υλατίζουμε για να περνάει η ώρα) 1
liakjim Μάϊος 18, 2016 #4628 Μάϊος 18, 2016 Release is set for 7pm (Italy time, do your conversions) with a discount on AC various packets (excl. the new Japanese Pack). We're ready to go but want to avoid the situation where ppl buy and find a discount after 1 hour. KS Dev. Programmer | Stefano Casillo Lord Kunos, 11 minutes ago Report
aliakas Μάϊος 18, 2016 #4629 Μάϊος 18, 2016 γμτ μπήκα λίγο για μια βόλτα μετά από καιρό και βλέπω ότι στην cockpit camera δεν μου δείχνει το τιμόνι λογικά το είχα απενεργοποιησει πάω στα general option για να το ξανά ενεργοποιήσω αλλά δεν γίνετε τπτ υπαρχει περιπτωση να είχα πειράξει κανένα .ini ? καμιά ιδέα ?
liakjim Μάϊος 18, 2016 #4630 Μάϊος 18, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος aliakas έγραψε: γμτ μπήκα λίγο για μια βόλτα μετά από καιρό και βλέπω ότι στην cockpit camera δεν μου δείχνει το τιμόνι λογικά το είχα απενεργοποιησει πάω στα general option για να το ξανά ενεργοποιήσω αλλά δεν γίνετε τπτ υπαρχει περιπτωση να είχα πειράξει κανένα .ini ? καμιά ιδέα ? Πάτα F1 (για να αλλάξεις κάμερα) 1
akis_z80 Μάϊος 18, 2016 #4631 Μάϊος 18, 2016 3 hours ago, liakjim said: - Added 4 Wheel Steer systems (Nissan Skyline , Mazda RX7) Μπαίνω στη ντροπιαστική διαδικασία να κάνω quote τον εαυτό μου To rx7 δεν έχει τετραδιεύθυνση πάντως..
panosdimp Μάϊος 18, 2016 #4632 Μάϊος 18, 2016 Εμένα μου αρκεί να φτιάξουν το net code να εκλείψουν αυτά τα μικρά teleporting γιατί χαλάνε όλη τη μαγεία του online.
karmen1983 Μάϊος 18, 2016 #4633 Μάϊος 18, 2016 Γιατί πρέπει να λαμβάνουμε τόόόόόόσες αναφορές από ένα θέμα και μόνο; Είστε μεγάλα παιδιά οπότε δείτε το παιχνίδι σαν παιχνίδι και όχι σαν εκκίνηση flame κλπ Από ότι καταλάβατε είμαι σε καλή διάθεση και δεν θέλω να κάτσω να αρχίσω να σβήνω και να κάνω τον μπαμπούλα τέτοια ωραία μέρα. Μη το μετανιώσω ε; 2
fuz10n Μάϊος 18, 2016 #4635 Μάϊος 18, 2016 ποιος κανει αναφορες πραγματικα αυτο με τις πισω ροδες να στριβουν για το ΣΚΑΙΛΑΙΝ πραγματικα δε το ξερα. καλο. 1
GoMaR Μάϊος 18, 2016 #4636 Μάϊος 18, 2016 Αγαπη χιλια συγνωμη για την αναστατωση αλλα νομιζω πως πρεπει να επιβαλεις μια ταξη για να σταματησουν οι αναφορες 1
liakjim Μάϊος 18, 2016 #4637 Μάϊος 18, 2016 ποιος κανει αναφορες πραγματικα Έλα ντε. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
panosdimp Μάϊος 18, 2016 #4639 Μάϊος 18, 2016 (edited) Το ότι κάποιος έκανε αναφορά για αυτά που λέγονται εδώ μέσα με ξεπερνάει νιώθω μια Οργουελική ανακατωσούρα στα σωθικά μου ,ήθελα νά ξερα ποιός είναι αυτός που ενοχλήθηκε και από τι,ξεχνάτε πως όπου flame με την καλή ένοια όπως μεταξύ μας και >>>> smoke = thelab , χωρίς flame δεν έχει smoke. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2016 από panosdimp 3
Lazy Dog Μάϊος 18, 2016 #4640 Μάϊος 18, 2016 Παιδια περα απο την πλακα οποιος δεν γουσταρει το νημα υπαρχει λυση στις ρυθμισεις Οσα report κ να κανετε εμεις θα συνεχισουμε να τρωγόμαστε μεταξυ μας (παντα μεσα στα ορια του λαμπη) 2
Recommended Posts