Jump to content

Θαυμάστε επίπεδο...........

eleven

Recommended Posts

Και μετα παραπονιόμαστε για τον τρόπο που γράφουν ορισμένοι στο φόρουμ

Να σημειώσω οτι ο συγκεκριμένος είναι διορισμένος εκπαιδευτικός (φυσικός η μαθηματικός)

Αλιμονο στούς μαθητές του :TD:επίπεδο και ηθος

TSILATRI12 :tomato: :tomato: :tomato:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Προφανώς ο τύπος έχει φάει μεγάλη πίκρα με τον μισθό και μάλλον έχει φάει και 5-6 χρόνια μακριά από το σπίτι του, οπότε άμα βλέπει πληροφορικάριους πρώτη μετάθεση δίπλα στο σπίτι τους ......

Αλλά και τα Ελληνικά τα γνωρίζει καλά!!!!

Λέτε να του μοιάσω σε λίγα χρόνια? ..... WOOOOOOOWWWW! Γουστάρω!!!! Το νέο μου ίνδαλμα!!!

Βασικά το πτυχίο σημαίνει ότι ξέρεις κάποια πράγματα σε κάποιον τομέα, και όχι πάντα, όχι ότι έχεις παιδία ή ότι είσαι σωστός σαν άνθρωπος.

Λίγοι καθηγητές έχουν πιαστεί για παιδεραστία? Εκεί τι να πεις? Και το ότι βρίζει όπως βρίζει…..δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα.

’λλωστε εδώ είναι ανώνυμος σε ένα forum. Αν ήταν μπροστά σε γνωστούς μπορεί να μίλαγε …. πολιτισμένα.

Τον φαντάζομαι με μία βέργα στο χέρι να φωνασκεί και ν'απειλεί τους μαθητές του ! Πωπω τι είναι αυτός ρε ? Εκτός αν είναι ένα μυρμηγκάκι και απλά βγάζει τ'απωθημένα του στο ίντερνετ .

Μακριά από μένα η όποια προσπάθεια υπεράσπισης.

Όμως δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον που γράφει «εν βρασμώ ψυχής»

Για να κρίνεις κάποιον χρειάζεσαι σφαιρική πληροφόρηση. Εμείς δεν έχουμε δεδομένα του σε νηφάλια κατάσταση.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:51]

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΓΑΜΕΙ,ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 900EURO Ο ΑΡΧΙΚΟΣ.

900 ευρω και εχει και το λεει με πονο ο ανθρωπος....

Αυτος ο τυπος θελει τουφεκιμα με ασφαιρα φυσιγγια.....

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 13:47]

Μακριά από μένα η όποια προσπάθεια υπεράσπισης.

Όμως δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον που γράφει «εν βρασμώ ψυχής»

Για να κρίνεις κάποιον χρειάζεσαι σφαιρική πληροφόρηση. Εμείς δεν έχουμε δεδομένα του σε νηφάλια κατάσταση.

εχεις δικιο. το παιδι σου θα του στειλεις ομως. και περιμενεις περισσοτερα πραγματα, ακομα και "εν βρασμώ"

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:55]

εχεις δικιο. το παιδι σου θα του στειλεις ομως. και περιμενεις περισσοτερα πραγματα, ακομα και "εν βρασμώ"

Εν βρασμώ δεν περιμένεις τίποτα. Απλά ο άλλος είναι εκτός εαυτού.

Ακόμη και στον φόνο η πολιτεία το αναγνωρίζει ως ελαφρυντικό.

Το πιθανότερο είναι ότι αν τον γνωρίσεις δεν θα πιστεύεις ότι το έγραψε αυτός.

Αλλά δεν χρειάζεται να πας μακριά. Εδώ μέσα έχουν γραφεί «χοντράδες» από ανθρώπους κατά τα άλλα συμπαθέστατους.

Δεν περιμένω από τους δασκάλους να διαπαιδαγωγήσουν το παιδί μου!!!

’λλωστε φροντίζουμε από την αρχή της χρονιάς με ευγένεια να γίνει κατανοητό ότι η διαπαιδαγώγηση είναι δική μας υπόθεση, και σε αυτόν αφήνουμε τον έλεγχο της μόρφωσης.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αλλά δεν χρειάζεται να πας μακριά. Εδώ μέσα έχουν γραφεί «χοντράδες» από ανθρώπους κατά τα άλλα συμπαθέστατους.

’λλωστε φροντίζουμε από την αρχή της χρονιάς με ευγένεια να γίνει κατανοητό ότι η διαπαιδαγώγηση είναι δική μας υπόθεση, και σε αυτόν αφήνουμε τον έλεγχο της μόρφωσης.

ΣΩΣΤΟΣ

Αλλοι κακομοιροι δουλευουν με 500-550 μισθο κι εχουν βγαλει κι αυτοι καποιο πανεπιστημιο γιατι ειναι πολυ τετοιοι που εχουν κορνιζαρει τα πτυχια τους που για αρχικο μισθο εχει 900 ευρω 3 μηνες διακοπες το καλοκαιρι 15 μερες τα χριστουγεννα 15 μερες το πασχα και αλλες τοσες απεργιες καταληψεις και οτι αλλη μ@μ@κια μπορεις να φανταστεις και παραπονιεται κιολας.

Βλεπετε δεν θα εχει βγει στον ιδιωτικο τομεα να δει τι μπαστουνια θα τα βρει και θα εχει τους προισταμενους τους να τον πρηζουν ενω εκει υπαρχει καποιος επιθεωρητης ο οποιος μπορει να περασει μια φορα το χρονο να τους ελεγξει και καλα.

Δεν εχει βγει φαινεται εξω στην αγορα εργασιας να δει τι εστι βερικοκο.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:18]

:worship: Eτσι εχουν τα πραγματα...και παλι τον ελενχο της μορφωσης τον γραφει στα παλια του τα παπουτσια...

δεν το καταλαβαινω αυτο το "εν βρασμώ". τι παει να πει "εκτος ευατου"; δηλαδη, αν δεν ειμαι εγω, ποιος ειμαι; καποιος αλλος; κατω απο την επηρεια ουσιων, το δεχομαι. αλλα πως μπορω να στηριξω οτι "δεν ημουνα εγω". διττες προσωπικοτητες ημαστε; κι οταν ερθει η συνειδηση, και ξεβραση η ψυχη μου, ξαναγυριζω μεσα στον κανονικο μου ευατο; κι οχι μονο αυτο, αλλα θεωρω πως καποιος υποτιμα τον ευατο του, χρησιμοποιωντας σαν δικαιολογια το "εκτος ευατου". δε μπορει κανενας να αποποιηθει τις ευθυνες των οσων εχει πει και οσων εχει κανει, τοσο απλα. και πολυ σωστα ο 11 το εθεσε σαν επιπεδο και ηθος.

ασε που δεν εκανα θεμα για διαπαιδαγωγηση, η οποια πολυ σωστα λες ειναι θεμα των γονιων. ουτε για το επιπεδο της μορφωσης.

απλα σκεφτομαι, πως ισως ειναι λιγο επικινδυνο να συναστρεφεται ενα παιδι με τετοιους ανθρωπους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.