Borg Χθες στις 09:49 πμ #9901 Χθες στις 09:49 πμ 22 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: sff μου μυριζει no no! υπομονή μέχρι κυριακή 1
Arkan 4 ώρες πριν #9903 4 ώρες πριν 44 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: time for some gains! Έχω χαθεί λίγο με τις άπειρες επιλογές τώρα που άρχισα να λιώνω ξανά, έβαλες κι εσύ μερικές ακόμη όπως κανα δυο γνωστοί μου. Δεν θα πάρω τίποτα στο τέλος μάλλον 1
BloodMage 4 ώρες πριν #9904 4 ώρες πριν 14 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Έχω χαθεί λίγο με τις άπειρες επιλογές τώρα που άρχισα να λιώνω ξανά, έβαλες κι εσύ μερικές ακόμη όπως κανα δυο γνωστοί μου. Δεν θα πάρω τίποτα στο τέλος μάλλον τι ψαχνεις? οτι βοηθεια θελεις πες μου, αν θυμαμαι καλα πρωτεινη ηθελες?
Arkan 3 ώρες πριν #9905 3 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: τι ψαχνεις? οτι βοηθεια θελεις πες μου, αν θυμαμαι καλα πρωτεινη ηθελες? Έχει αρκετό καιρό που είχα κάνει ένα ξεκαθάρισμα και δεν έχω τίποτα, εκτός από αυτό που το παρήγγειλα για ένα φίλο και τελικά δεν το πήρε ποτέ. Νομίζω κάτι κατά την διάρκεια (συνήθως 1-2 ώρες ποδηλασία με διάφορα υψομετρικά) και για μετά θα χρειαστώ, αλλά θα βρω λογικά άκρη.
BloodMage 3 ώρες πριν #9906 3 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Έχει αρκετό καιρό που είχα κάνει ένα ξεκαθάρισμα και δεν έχω τίποτα, εκτός από αυτό που το παρήγγειλα για ένα φίλο και τελικά δεν το πήρε ποτέ. Νομίζω κάτι κατά την διάρκεια (συνήθως 1-2 ώρες ποδηλασία με διάφορα υψομετρικά) και για μετά θα χρειαστώ, αλλά θα βρω λογικά άκρη. Εφοσον εχεις preworkout φανταζομαι με 1-2 ωρες ποδηλασια ειναι must να πινεις κατι ενδιαμεσα γιατι θα καεις μυικα! Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο! Και σουπερ τιμη! Εχει 90 δοσεις οποτε θα σε βγαλει για μηνες!!!
Arkan 3 ώρες πριν #9907 3 ώρες πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Εφοσον εχεις preworkout φανταζομαι με 1-2 ωρες ποδηλασια ειναι must να πινεις κατι ενδιαμεσα γιατι θα καεις μυικα! Δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο! Και σουπερ τιμη! Εχει 90 δοσεις οποτε θα σε βγαλει για μηνες!!! Ξέχασα να αναφέρω αυτό... Θα το δω αυτό που λες. Ίσως δω λίγο και για το μαγνήσιό μου, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία λόγω πάθησης.
BloodMage 2 ώρες πριν #9908 2 ώρες πριν 15 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Ξέχασα να αναφέρω αυτό... χμ....πολυ ζαχαρη. δεν θα το επαιρνα 16 λεπτά πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Ίσως δω λίγο και για το μαγνήσιό μου μαγνησιο μπορεις να παρεις ξεχωριστο συμπληρωμα. αυτο ειναι απο τα καλυτερα! Μετα απο προπονηση και πριν τον υπνο μαζι με φαγητο!
Recommended Posts