Δημοφιλής Δημοσίευση BloodMage Νοέμβριος 8 Δημοφιλής Δημοσίευση #9901 Νοέμβριος 8 (edited) new mousepad Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8 από BloodMage 12
Δημοφιλής Δημοσίευση Spirosssss Νοέμβριος 9 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #9902 Νοέμβριος 9 Έτσι για τις αναμνήσεις.. Δεν ξέρω τι θα το κάνω και αν θα βγει ποτέ από το κουτί Νομίζω δεν είναι καλή ιδέα να στήσω pc για τον μικρό εκεί.. αλλά ίσως πάρει το μικρόβιο έτσι Dimastech mini bench blue 10
DEADLAZARUS Νοέμβριος 9 #9903 Νοέμβριος 9 12 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: new mousepad Για δώσε info. Για έναν φίλο μου ρωτάω . 5
BloodMage Νοέμβριος 9 #9904 Νοέμβριος 9 4 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Για δώσε info. Για έναν φίλο μου ρωτάω . Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm 2
icy20 Νοέμβριος 9 #9906 Νοέμβριος 9 (edited) 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm H αποτριχωση στο μπρατσο ειναι δωρεαν λογικα ε? παρε ενα ποντικι της προκοπης ρε τελειωνε. Τι ειναι αυτο? στο 2000 ειμαστε? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 9 από icy20 1
BloodMage Νοέμβριος 10 #9908 Νοέμβριος 10 10 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: H αποτριχωση στο μπρατσο ειναι δωρεαν λογικα ε? παρε ενα ποντικι της προκοπης ρε τελειωνε. Τι ειναι αυτο? στο 2000 ειμαστε? Το mousepad αγοραστηκε μονο για λογους φωτογραφησης, απο πανω μπαινει αλλο για gaming Το ποντικι ερχεται
p55 Νοέμβριος 10 #9910 Νοέμβριος 10 18 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Απο Aliexpress 7,69E Black-90x40cm Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. Αν μπουν στο πλυντήριο (όπως τα πλένω εγώ) θα έχετε εκπλήξεις. 3
Δημοφιλής Δημοσίευση navaho7 Νοέμβριος 10 Δημοφιλής Δημοσίευση #9911 Νοέμβριος 10 16 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. παιδιά αυτός βρίζει 1 10
BloodMage Νοέμβριος 10 #9912 Νοέμβριος 10 18 λεπτά πριν, το μέλος p55 έγραψε: Όχι mousepad χωρίς ρέλιασμα. Αν μπουν στο πλυντήριο (όπως τα πλένω εγώ) θα έχετε εκπλήξεις. Δεν εχω βαλει ποτε mousepad σε πλυντηριο :S αλλα ναι αν δεν εχει ραφη γυρω γυρω γενικα αρχιζει και ξεκολλάει. αλλα οπως ειπα δεν ειναι για χρηση το συγκεκριμενο, μονο για φωτος 3
Δημοφιλής Δημοσίευση minast Νοέμβριος 10 Δημοφιλής Δημοσίευση #9913 Νοέμβριος 10 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν εχω βαλει ποτε mousepad σε πλυντηριο :S αλλα ναι αν δεν εχει ραφη γυρω γυρω γενικα αρχιζει και ξεκολλάει. αλλα οπως ειπα δεν ειναι για χρηση το συγκεκριμενο, μονο για φωτος Onlypads? 1 9
navaho7 Νοέμβριος 10 #9914 Νοέμβριος 10 1 ώρα πριν, το μέλος minast έγραψε: Onlypads? ποιος θα μου φτιάξει το πληκτρολόγιο τώρα που έχει κάνει μπάνιο με καφέ;
BloodMage Νοέμβριος 10 #9915 Νοέμβριος 10 14 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ποιος θα μου φτιάξει το πληκτρολόγιο τώρα που έχει κάνει μπάνιο με καφέ; Ποιο ειναι?
BloodMage Νοέμβριος 10 #9917 Νοέμβριος 10 4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ένα akko 5075 την πλήρωσε τώρα Ευκαιρια να παρεις κατι καλυτερο 1
navaho7 Νοέμβριος 10 #9918 Νοέμβριος 10 2 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ευκαιρια να παρεις κατι καλυτερο στον ελεύθερό σου χρόνο είσαι το διαβολάκι πάνω από τον ώμο των ανθρώπων που τους παρακινεί να κάνουν τις κακές επιλογές; 1 1
BloodMage Νοέμβριος 10 #9919 Νοέμβριος 10 4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: στον ελεύθερό σου χρόνο είσαι το διαβολάκι πάνω από τον ώμο των ανθρώπων που τους παρακινεί να κάνουν τις κακές επιλογές; Η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη λεγανε οι τρυπες. Για να πληκτρολογεις σε μια πλαστικουρα θα πω εγω 1 2
zampONakiaskiou Νοέμβριος 10 #9920 Νοέμβριος 10 Μου ξάπλωσαν την TV τα γατόνια και δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο... Σέρβις δε συμφέρει οπότε μία είναι η λύση.... Spoiler Δίνονται προς υιοθεσία 3 γατιά, στειρωμένα, εμβολιασμένα, σε άριστη κατάσταση... Spoiler Κάτι σαν Oled των φτωχών... 5 1
Recommended Posts