BloodMage Δεκέμβριος 10 #10021 Δεκέμβριος 10 1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ποιον επεξεργαστή πήρες; 9800X3D αν βλεπω καλα 1
fatalara Δεκέμβριος 10 #10022 Δεκέμβριος 10 1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ποιον επεξεργαστή πήρες; 9800x3d 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @fatalaraΠολυ σωστη επιλογη cpu block Το καλυτερο στην αγορα. Στα 83 ευρω που το πηρα λογο προσφορας δεν υπαρχει συζητηση. 53 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Παμε λιγο Ηλια. Μεγειες Μνημες ποσο? Ευχαριστω φιλε μου. Επιστρεφω. Τις πηρα μεσα νοεμβριου 220 απο 165 που ειχαν. Μολις ειδα την διαφορα το πατησα. Τωρα νομοζω ειναι στα 500+. Πρεπει να γινουν καποιες μοντιφες στο κουτι και μετα φωτο απο τελικο αποτελεσμα. Μεγαλωστε το μεγεθος για τις φωτο ρε παιδια. Δεν χωραω… 3
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 11 #10023 Δεκέμβριος 11 19 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: 9800X3D αν βλεπω καλα Κάπως έτσι προσπαθούσα να δω ποιον επεξεργαστή πήρε ο Ηλίας. 3
psyber Δεκέμβριος 11 #10024 Δεκέμβριος 11 @fatalara Συνονόματε να είσαι καλά να τα χαρείς. Το μπλοκακι ζήλεψα πιο πολύ, είναι το καλύτερο της αγοράς. Εμένα μου αρέσει και η lt έκδοση που είναι από acetal, λίγο πιο ελαφρύ δηλαδή. Σκοπεύεις να καθαρίσεις τα ψυγεία πριν την εγκατάσταση; 1
fatalara Δεκέμβριος 11 #10025 Δεκέμβριος 11 6 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: @fatalara Συνονόματε να είσαι καλά να τα χαρείς. Το μπλοκακι ζήλεψα πιο πολύ, είναι το καλύτερο της αγοράς. Εμένα μου αρέσει και η lt έκδοση που είναι από acetal, λίγο πιο ελαφρύ δηλαδή. Σκοπεύεις να καθαρίσεις τα ψυγεία πριν την εγκατάσταση; Μπα, με clear τα ειχα απλα τα κουμπωσα ολα. 1
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Παρασκευή at 05:56 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #10026 Παρασκευή at 05:56 μμ Snag em while ya can 13 2
biker 3 ώρες πριν #10027 3 ώρες πριν Είπα κι εγώ να ξυριστώ σαν τον παππού μου ... (θέλω και σαπούνι βέβαια) 4 1
sotiris 2 ώρες πριν #10028 2 ώρες πριν 35 λεπτά πριν, το μέλος biker έγραψε: Είπα κι εγώ να ξυριστώ σαν τον παππού μου ... (θέλω και σαπούνι βέβαια) Κάτι τέτοια βλέπω και θα μείνω φιντέλ! 2
idonthave 28 λεπτά πριν #10029 28 λεπτά πριν (edited) On 12/12/2025 at 7:56 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Snag em while ya can περιμένοντας BF μπας και παίξει καμιά προσφορά στους nvme αλλά δεν.. μόλις άρχισε να μπαίνει μπροστά το 3 στα ευρώπουλα έπεσε παραγγελία.. αρχές του μήνα. 18 ευρώπουλα η ψήκτρα από amazon ------------------------------------- αγορά που είχα κάνει το καλοκαίρι για αναβάθμιση στο pc της τηλεόρασης τις ddr4 τις είχα όσον αφορά την μητρική οι μητρικάδες είναι για το μπ.. όσο φθηνή και να είναι δεν χαθεί ο κόσμος να βάλουν heatsink στα vrm 2-3€ παραπάνω θα τους πάει. Πήρα heatsink από ali-express έπεσε λίγο DIY και έτοιμη η μητρικούλα.. Spoiler κόψιμο τα heatsink στο σχήμα και μέγεθος που χρειαζόταν και κούμπωμα με πλαστικές βιδούλες Έγινε επεξεργασία 27 λεπτά πριν από idonthave 1
Recommended Posts