icy20 14 ώρες πριν #9863 14 ώρες πριν Απορω πως αρεσει αυτο σε ανθρωπους. ειναι ανωμαλο... ακομα και σε oled TV που εκει πραγματι εχουν φωτεινοτητα παλι χαλια μου φαινοταν παντα
giorgos2187 13 ώρες πριν #9864 13 ώρες πριν Μωρέ χάλια δεν είναι. Απλά η θα το δουλέψεις τέλεια ρυθμισμένο σε τέλειες συνθήκες χώρου, σε πάνελ που έχει τις τέλειες προδιαγραφές, η δε θα το δουλέψεις καθολου. Όταν είχα πρωτοπαρεί την οθόνη το είχα ενεργοποιήσει. Οκ, είχε την πλάκα του, όταν το συνήθισα ήταν καλουτσικα, δε με ενοχλούσε.... Αλλά ήταν μέτρια τα συναισθήματα . Το έκλεισα, ξανασυνηθισα σε 2 μέρες την οθόνη χωρίς hdr και τέλος. Το προτιμώ κλειστό. Τώρα αν σε κάποιον αρέσει, το χρησιμοποιεί...
fatalara 11 ώρες πριν #9865 11 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Μα τα OLED δεν εχουν φωτεινοτητα. Ετσι και αλλιως το HDR για μενα ειναι μια μλκια και μιση Δεν χρειαζεται φωτεινοτητα, ειναι λαθος αυτο που μετρανε. Το αποτελεσμα εχει να κανει με ολο το πανελ και οχι μονο με το brightness. Κυριως η αντιθεση και ο τροπος που φωτιζεται το πανελ παιζει ρολο παρα το peak. Πχ στα oled βλεπεις λεπτομεριες που δεν τις βλεπεις στα αλλα πανελ απλα και μονο γιατι μπορει να σβησει το pixel τελειως. θελει ρυθμισμα παιδια δεν ειναι ετσι. Εγω τα εχω φτιαξει ολα και μαγικο στα παιχνιδια. Ταινιες που ετσι και αλλιως φτιαχνονται με 400-450 nits ειτε το βαλεις ειτε οχι δεν πολυ παιζει ρολο. Έγινε επεξεργασία 11 ώρες πριν από fatalara
zampONakiaskiou 9 ώρες πριν #9866 9 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εχει hdr. Κανει δουλεια μια χαρα οσο του επιτρεπει το πανελ. Για παραπανω θες oled. Βρε σαν specs έχει. Στην πραγματικότητα με τα nits που δίνει ΔΕΝ έχει Εγώ παντού off το έχω. Έτσι κι αλλιώς windows και HDR δεν τα πάνε πολύ καλά.
BloodMage 5 ώρες πριν #9867 5 ώρες πριν Παιδες το HDR μαμαει και δερνει στις OLED! Αρκει να τηρουνται 2 προυποθεσεις πολυ βασικες. Η μια ειναι να βλεπεις hdr content. Δλδ υλικο που οντως να εχει τραβηχτει σε HDR. Και δευτερο εξιζου βασικο ειναι να τρεξετε το Windows HDR Calibration app για να παιξει σωστα το HDR. Ολα αυτα σε OLED panel, αν το πανελ δεν ειναι OLED απλα κλεινεις το HDR και δεν ασχολεισαι καν 3
Recommended Posts