Cipioner Φεβρουάριος 26, 2014 #401 Φεβρουάριος 26, 2014 Το combofix εαν δεν ξερεις να το δουλευεις, μπορει να σου κανει ανω κατω το μητρωο, και κατα συνεπεια ολοκληρο τον υπολογιστη και μετα να χρειαστεις επαναφορα για να διορθωσεις την ζημια.
jpavly Μάρτιος 18, 2014 Author #403 Μάρτιος 18, 2014 ποια η γνωμη σας για το advanced system care? Κάνε ένα νέο θέμα φίλε μου
Cipioner Μάρτιος 18, 2014 #405 Μάρτιος 18, 2014 Μαλλον στο windows platform, ανοιξε νεο θεμα για το asc, εδω συζηταμε οτι εχει σχεση με antivirus και ασφαλεια, εισαι αυτο που λεμε off topic:)
kirkman Μάρτιος 31, 2014 #406 Μάρτιος 31, 2014 Πως μπορώ να γλυτώσω τις διαφημίσεις στο youtube αλλά και τα pop ups?
kirkman Μάρτιος 31, 2014 #408 Μάρτιος 31, 2014 Mε αυτοβασικά χρησιμοποιώ google chrome. υπάρχει κάτι αντίστοιχο?
kirkman Μάρτιος 31, 2014 #410 Μάρτιος 31, 2014 Για κοιτα εδωκόπηκαν τα παράθυρα που ανοίγαν και σταμάτησαν σχεδόν όλες οι διαφημίσεις. Ωστόσο δεν κόπηκαν όλες. Σε ενα φόρουμ ασχετο που μπαινω, πάνε να ανοίξουν οι διαφημίσεις αλλά κόβονται και γράφει "ads not by this site", αλλά εξακολουθούν κάποιες λέξεις του κειμένου να είναι πράσινες και υπογραμμισμένες και με το που περάσω τον κέρσορα απο εκει, ανοιγει ενα μικρο pop up με παπαριες (γινόταν και πριν αυτο)
Cipioner Μάρτιος 31, 2014 #411 Μάρτιος 31, 2014 Eγω που τον εχω εγκατεστημενο στο firefox και στον i.e δεν εχω κανενα προβλημα, εχω ξεχασει πως ειναι οι διαφημισεις.
Cipioner Μάρτιος 31, 2014 #412 Μάρτιος 31, 2014 κόπηκαν τα παράθυρα που ανοίγαν και σταμάτησαν σχεδόν όλες οι διαφημίσεις. Ωστόσο δεν κόπηκαν όλες. Σε ενα φόρουμ ασχετο που μπαινω, πάνε να ανοίξουν οι διαφημίσεις αλλά κόβονται και γράφει "ads not by this site", αλλά εξακολουθούν κάποιες λέξεις του κειμένου να είναι πράσινες και υπογραμμισμένες και με το που περάσω τον κέρσορα απο εκει, ανοιγει ενα μικρο pop up με παπαριες (γινόταν και πριν αυτο)Για δωσε μου link του συγκεκριμενου, μηπως εχεις κολλησει κατι αλλο, γι'αυτο στο κανει αυτο?
kirkman Απρίλιος 1, 2014 #413 Απρίλιος 1, 2014 Για δωσε μου link του συγκεκριμενου, μηπως εχεις κολλησει κατι αλλο, γι'αυτο στο κανει αυτο?δεν το κάνει μόνο σε ενα φορουμ! ακόμα και εδώ μου το κάνει. ΠΧ στο σχόλιο σου που γράφεις:"Eγω που τον εχω εγκατεστημενο στο firefox και στον i.e δεν εχω κανενα προβλημα, εχω ξεχασει πως ειναι οι διαφημισεις."το firefox ειναι πρασινο και υπογραμμισμενο και με το παω το ποντικι εκει βγαζει ενα παραθυρακι "κερδισατε ipad" κλπ
Cipioner Απρίλιος 1, 2014 #414 Απρίλιος 1, 2014 Εγω στον firefox δεν εχω βαλει κανενα link, αρα πιθανων κατι εχεις κολλησει, για κανε μια με το adwcleaner
kirkman Απρίλιος 1, 2014 #415 Απρίλιος 1, 2014 Εγω στον firefox δεν εχω βαλει κανενα link, αρα πιθανων κατι εχεις κολλησει, για κανε μια με το adwcleanerok καθαρισα!!! ευχαριστώ πολύ φίλε!:happy2:
ikarus260 Ιούνιος 27, 2015 #416 Ιούνιος 27, 2015 Παιδιά help!! έχω κολλήσει τον ιό kelihos και μου κατεβάζει συνέχεια ιούς (αν και και αυτός κατέβηκε από άλλον ιό). Τώρα από που τον κόλλησα ούτε εγώ ξέρω, παρ' όλο που έχω δυο antivirus να τρέχουνε από πίσω (essentials και το malware). Στην αρχή είχα κολλήσει τον lssas και τον svchost μαζί αλλά θεωρητικά είχα καταφέρει να τους σβήσω, αλλά φαίνεται άφησαν ίχνη και δεν φεύγουν με τίποτα. Φαίνεται ότι ξεκινάνε από τον φάκελο temp των windows, αλλά όταν πάω εκεί δεν τους βρίσκω. Τι να κάνω? help. Ευχαριστώ
Cipioner Ιούνιος 27, 2015 #417 Ιούνιος 27, 2015 Tρεξε μια το hitman pro, απλα να ξερεις οτι ειναι 1 μηνα free και μπορεις να το εχεις portable.
ikarus260 Ιούνιος 28, 2015 #418 Ιούνιος 28, 2015 Τα πιο πολλά τα βρήκε και τα έσβησε αλλά ο lssas και ο svchost είναι ακόμα εκεί τα γ...να, μετά από κάθε επανεκκίνηση, δεν φεύγουν με τπτ. Τελικά μου φαίνεται ότι μόνο το φορμάτ θα μου μείνει στο τέλος γιατί αυτή είναι η αιτία του κακού, είναι πολύ ύπουλα και απ' ότι φαίνεται κατεβάζουν και ιούς συνέχεια
Recommended Posts