Jump to content



Πλαισιο, ΗΡ και η χειριστη αντιμετωπιση, οπως παντα.


Shadowjump

Recommended Posts

Με πολύ λιγα λογια.

3ο σετ μελανια @Work. Βγαζει τα κερατα του το μελανι και μου μπουκωσε την κεφαλη και εκανε και χαλια τον εκτυπωτη μεσα. Τον παω Πλαισιο, τον στελνουν ΗΡ. Η ΗΡ λεει χαλασμενη κεφαλη. Δεν ασχολουμαστε, παρτε τον πισω. Με περνουν απο Πλαισιο και μου λενε, ναι, η κεφαλη φταιει, αλλα δεν φταινε τα μελανια. Ειναι αναλωσιμη η κεφαλη.

Στελνω e-mail στα κεντρικα, λεγοντας οτι, η κεφαλη απο τα μελανια χαλαει, δεν χαλαει απο μονη της. Και το Πλαισιο δινει εγγυηση αντικαταστασης αν χαλασει απο τα μελανια ο εκτυπωτης. Δηλαδη τη μπορει να χαλασει στον εκτυπωτη αν δεν χαλασει η κεφαλη? Θα χαλασει ισως το scanner απο τα μελανια?

Και η απαντηση τους:

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον εκτυπωτή σας μάρκας HP, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε αποστείλει τον εκτυπωτή σας στο εξουσιοδοτημένο από την HP επισκευαστικό κέντρο, όπου μας ενημέρωσαν πως ο εκτυπωτής σας έχει θέμα με την κεφαλή του. Η συγκεκριμένη αιτία δεν προκύπτει από την χρήση του δοχείου μελάνης αλλά επειδή η κεφαλή είναι ανταλλακτικό, το οποίο θεωρείται από τον κατασκευαστή του εκτυπωτή σας αναλώσιμο και πρέπει να αντικατασταθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την ίδια την HP στο τηλέφωνο 8011175400.

A και πριν βιαστειτε να μου την πειτε για τα μελανια :Ρ

Χρησιμοποιω εδω και 1 χρον σε 3 διαφορετικους εκτυπωτες τα μελανια και δεν ειχα ποτε προβλημα. Αν και απ οτι φαινεται, δεν θα ξαναχρησιμοποιησω τετοια μελανια :Ρ

Πηγα και μιλησα με τον διευθυντη τωρα και περιμενω απαντηση...

Link to comment
Share on other sites

τεντωσε τους οσο παει.

τα μελανια τους ειναι οπως και το μαγαζι τους, για τον λουτσο.

εμενα με την πρωτη μου μπουκωσε η κεφαλη,εκανα 10 καθαρισμους για να καταφερει να βγαλει χρωμα...

Link to comment
Share on other sites

Τα imitation/ξαναγεμισμένα μελάνια από την μια είναι πολύ πιο οικονομικά, από την άλλη το πρόβλημα τους είναι ότι δεν έχουν σταθερή ποιότητα. Μπορεί στα 10 μελάνια ξαναγεμισμένα να μην σου δημιουργήσουν πρόβλημα αλλά το 11ο να σου καταστρέψει τον εκτυπωτή.Έχω δει να χαλάνε από inkjet των 30€ μέχρι φωτοαντιγραφικά των 5.000€

Τώρα για τον φίλο, από την HP μην περιμένεις τίποτα. Εφόσον χρησιμοποιήθηκαν τέτοια μελάνια αυτοί είναι καλυμμένοι. Μόνο από Πλαίσιο και αν...

Link to comment
Share on other sites

Μα ναι, το ξερω οτι ακυρωνει την εγγυηση. Αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο γιατι δεν εχω εγγυηση απο την ΗΡ! Αλλα εχω εγγυηση απο το Πλαισιο για τα μελανια τους!

Εννοειται θα τους τεντωσω. Δεν θα τους αφησω με τιποτα!

Α και τι μου ειπε και χθες ο διευθυντης, επειδη με ξερει κι ολας επειδη ειμαι συχνος εκει. Θα κανω οτι μπορω, αλλα και απο τα κεντρικα ειναι προσεκτικοι γιατι ειναι πολυ που προσπαθουν να μας κοροιδεψουν για να παρουν δωρεαν αντικατασταση.. ΑΚΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. Λες και με νοιαζει αν τους κοροιδευουν. Θα την πληρωσω εγω επειδη αυτοι ειναι ανικανοι να καταλαβουν ποιος τους κοροιδευει!

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα @work είναι από τα πιο ΓΤΠ μελάνια. Είχα κι εγώ θέμα με τον εκτυπωτή του θείου μου (που πήρε @work). Δυστυχώς για το θεμα φταίει το πλαισιο και τα απαράδεκτα μελάνια του. Η ΗΡ δε θα σου κάνει τίποτα, μιας και έβαλες ημιτασιόν.

Επίσης το λες και μόνος σου "Βγαζει τα κερατα του το μελανι και μου μπουκωσε". -> Πλαίσιο.

Απλά μάλλον το πλαίσιο πάει να ρίξει την ευθύνη στην ΗΡ.

Link to comment
Share on other sites

Μα εχει ληξει η εγγυηση απο την ΗΡ. Αν ειχα εγγυηση σιγα μην εβαζα τετοια μελανια μεσα! η Η ΗΡ οντως δεν ασχοληθηκε. Απλα ειπε χαλασε η κεφαλη, παρτε τον πισω.

Link to comment
Share on other sites

Μα εχει ληξει η εγγυηση απο την ΗΡ. Αν ειχα εγγυηση σιγα μην εβαζα τετοια μελανια μεσα! η Η ΗΡ οντως δεν ασχοληθηκε. Απλα ειπε χαλασε η κεφαλη, παρτε τον πισω.

H εγγύηση του Πλαισίου αφορά τα ίδια τα μελάνια και όχι τον εκτυπωτή όμως αν δε κάνω λάθος.

Από τη στιγμή που ο εκτυπωτής σου είναι ήδη εκτός εγγύησης (μοντέλο 2ετίας υποθέτω) και το πρόβλημα είναι στην κεφαλή του εσύ τώρα περιμένεις να σου δώσει το Πλαίσιο νέο εκτυπωτή ;;;

Link to comment
Share on other sites

Οχι, η εγγυηση ειναι και για τον εκτυπωτη. Το γραφει επανω στην συσκευασια. Και οντως ισχυει τετοια εγγυηση.

Ναι, ο εκτυπωτης ειναι 2ετιας αλλα δουλευε μια χαρα. Τα παντα εκανε. Μεχρι και σε DVD εκτυπωνα. Γιατι να μην εχω εκτυπωτη επειδη ενα μελανι τους αποφασισε να αδειασει μεσα στον εκτυπωτη μου;

Link to comment
Share on other sites

Είχα δοκιμάσει κι εγώ μία φορά τα Π μελάνια (για να σταματήσει να με πρήζει ο πωλητής στο κατάστημα)

Τα έβαλα σε πολυμηχάνημα στη δουλειά το οποίο και κλάταρε οριστικά. Τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω νέο πολυμηχάνημα τρέχοντας για να κάνω τη δουλίτσα μου.

Από τότε, όποτε μου λένε στο Π "να σας δώσουμε τα συμβατά οικονομικά μελάνια μας", μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι :rant:.

ΜΑΚΡΙΑ !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τα @work τα χρησιμοποιούσα με έναν Canon. Μια χαρά ήταν μέχρι που τα έπαιξε ο Canon. Αλλά ήταν αρκετά χρόνια εκτυπωτής οπότε δεν κατηγόρησα ποτέ τα @work. Ποιο πολύ τις εταιρίες κατηγορώ που πουλάνε την κεφαλή όσο ο εκτυπωτής.

Σε HP όμως που πήρα ένα @work για να υπάρχει και το χρειάστηκα στις 2 το πρωί, μου έβγαλε κατευθείαν error ο εκτυπωτής. Το πήγα πίσω μου το άλλαξαν, αν και προσωπικά θα προτιμούσα πιστωτικό. Το "νέο" κάθεται στην σακουλίτσα του για την επόμενη φορά που θα το χρειαστώ στις 2 το πρωί. Αν βγάλει και αυτό πρόβλημα θα τα ακούσουν και από μένα.

Link to comment
Share on other sites

Βγαζει τα κερατα του το μελανι και μου μπουκωσε την κεφαλη και εκανε και χαλια τον εκτυπωτη μεσα. Τον παω Πλαισιο, τον στελνουν ΗΡ. Η ΗΡ λεει χαλασμενη κεφαλη. Δεν ασχολουμαστε, παρτε τον πισω. Με περνουν απο Πλαισιο και μου λενε, ναι, η κεφαλη φταιει, αλλα δεν φταινε τα μελανια.

Μετά από 3-4 σετ @work στον HP της γυναίκας μου, δεν τύπωνε μαύρο ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!! 150 καθαρισμούς έκανα, μελάνια άλλαξα, τίποτα!!! Τον πηγαίνω στο Πλαίσιο εφόσον κοκορεύονται ότι σου προσφέρουν εγγύηση αντικατάστασης του εκτυπωτή, και μετά από 3-4 εργάσιμες με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι ο εκτυπωτής δεν έχει τίποτα και τυπώνει κανονικά!!!! Πράγματι, τον παραλαμβάνω και στο σπίτι τύπωνε κανονικά. (Δεν ξέρω τι είδους καθαρισμό έκαναν στον εκτυπωτή), αλλά με εξόργισε το ψέμα τους, ότι δηλαδή ήμουν και μ@λ@κας και φυσικά τα μελάνια τους δεν έχουν κανένα θέμα.

Τα παίρνω στο κρανίο και με τις κοπελίτσες που σε πρήζουν να αγοράσεις @work. Μία με ειρωνεύτηκε κιόλας μια μέρα λέγοντάς μου μετά την επιμονή μου να αγοράσω original:

-Καλά... Αφού έχετε λεφτά για ξόδεμα....

Δεν έχω λεφτά για ξόδεμα μωρή, αλλά ούτε λεφτά για άλλο εκτυπωτή έχω μόλις μου τον καταστρέψουν τα μελάνια του Πλαισίου και μετά κάνετε την πάπια στο service.... Και στο κάτω κάτω, αν αποφασίσω να το ρισκάρω με συμβατά μελάνια, θα αγοράσω με 1 €/μελάνι από το ebay και όχι από το μουφο-Πλαίσιο !

Συμπέρασμα: Μακριά από @work!!! Και η εγγύηση που προσφέρει το Πλαίσιο είναι ΑΠΑΤΗ διότι σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύεται ότι η βλάβη στον inkjet σας (κατά κανόνα θα φράξουν τα ακροφύσια της κεφαλής εκτύπωσης) προέρχεται από τα @work. Κανονικά το Πλαίσιο θέλει καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στον συνήγορο του καταναλωτή για τη δήθεν εγγύηση που παρέχει για τα μελάνια @work.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είχα καποτε ενα HP psc1410 τα μελάνια @work μου χαλασαν τον εκτυπώτη πολυμηχάνημα. Αν δεν πάθεις καμιά φορά δεν θα μάθεις, ευτυχως που η αξια του ηταν μικρη αλλά δεν εχει σημασια το μηχανημα αχρηστευθηκε. Δεν μπήκα στην διαδικασία να απαιτησω κάτι απο το συγκεκριμένο καταστημα, δεν ήξερα και πολλα τότε για το συγκεκριμένο μελανι.

Link to comment
Share on other sites

Μην κατηγορείται τους υπαλλήλους για πρήξιμο στα @work. Σε συζήτηση που είχα με γνωστό στα αναλώσιμα, υπάρχει τρομερή πίεση από πίσω για προώθηση των συγκεκριμένων... μέχρι και απόλυση αν δεν πιάσουν ένα ποσοστό σε αυτά τα μελάνια! Ενώ ΟΛΟΙ ξέρουν ότι είναι κατά 90% μούφα η ποιότητά των @work.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.