Jump to content



ASUS Z87I-Pro Cooler Megatest (www.chiphell.com)


felix

Recommended Posts

Πολλές φορές με έχει προβληματίσει η χωροταξία στις διάφορες μητρικές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, φίλων και αυτές σε διάφορα θέματα στο συγκκριμένο και σε άλλα φόρουμ.

Aυτό γιατί το να χωρέσει η ψύκτρα που μπορεί να έχω/έχετε επιλέξει είναι ζήτημα πολλών παραγόντων καθώς οι εταιρίες δεν ακολουθούν συγκεκριμένη τοποθέτηση του socket ή και των εξαρτημάτων γύρω από αυτό, όπως και οι κατασκευαστές ψυκτρών αντίστοιχα δεν έχουν κοινή γραμμή για τις φύκτρες που σχεδιάζουν , ώς προς τις ελάχιστες αποστάσεις από τα εξαρτήματα.

Πάντοτε έψαχνα να βρώ κάποιον χριστιανό ( ή μή) που να έχει τοποθετήσει στην υπο εξέταση μητική την υπο εξέταση ψύκτρα, προφανώς με αρνητικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές, οπότε κατέφευγα σε πατέντες με μετρήσεις από φωτό ή προσεγγιστική εκτίμηση βάσει αυτών, ή ακόμη και να γραφτώ σε ταϊβανέζικα/κινέζικα/γιαπωνέζικα/κουρδικά κλπ φόρουμ για να παρακαλέσω τον εκάστοτε χρήστη που είδα ότι έχει κάτι που με ενδιαφέρει, να μετρήσει ή να μου πεί λεπτομέρειες...

Χαζεύοντας ως συνήθως στο ChipHell έπεσα πάνω σε αυτά τα 2 mega-posts του ίδιου χρήστη που έχουν να κάνουν με δοκιμές συμβατότητας για πάνω από 20 ψύκτρες διαφόρων εταιριών.

Η μητρική είναι μία, η ASUS Z87I-Pro, οπότε ίσως να μήν βολέψει πολλούς, αλλά μόνο και μόνο από την εξάντληση όλων των πιθανών παραμέτρων τοποθέτησης και από τις λεπτομερείς και πολυάριθμες φωτό, όλο και κάποιος μπορεί να βοηθηθεί....

Γιαυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...

Παραθέτω τα αρχικά links και αν θέλετε μετάφραση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το https://translate.google.gr/ για την κατανόηση του κειμένου :

ASUS Z87I-PRO散热器兼容测试之猫头鹰/Phanteks/银欣篇 - 散热器 / 机箱 / 电源 - Chiphell - 分享与交流用户体验的最佳平台 - Powered by Discuz!

ASUS Z87I-PRO散热器兼容测试之利民/九州风神/ID-Cooling篇 - 散热器 / 机箱 / 电源 - Chiphell - 分享与交流用户体验的最佳平台 - Powered by Discuz!

Προφανώς και τα credits και τα συγχαρητήρια πάνε στο χρήστη lwmboss, αφού μια τέτοια παρουσίαση πρέπει να πήρε αρκετό χρόνο και υπομονή....

Έγινε επεξεργασία από felix
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! ! ! ! ! !

[MENTION=5217]felix[/MENTION] Φίλε απλά respect !

Καλά το λένε ότι "όποιος γυρίζει ...μυρίζει" και ξετρυπώνει λαγούς και τι λαγούς ! ! :clap::clap:

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ενδιαφερον το λινκ, πολλα γελια στις φωτο με την ΝΗ-D14, εξαφανιζεται το mobo. :D

Ωστοσο, επειδη εχω το συγκεκριμενο mobo και χρησιμοποιω σχεδον ολα τα internal connectors, να προτεινω σε οσους σκεφτονται mini-itx να προτιμησουν καλυτερα καποια AIO water cooler αν το επιτρεπει το mini itx κουτι τους γιατι με γομαρο-αεροψυκτρες δεν θα εχετε καθολου ανεση χωρου.

ΑΚομα και για να κουμπωσετε σατα καλωδιο για καποιο νεο σκληρο δισκο π.χ. θα σας σπανε τα νευρα.

Link to comment
Share on other sites

που ειναι τα λινκς?εγω δεν μπορω να ανοιξω κατι...μαλλον κανω λαθος.

Τί εννοείς ? Μόλις δοκίμασα και ανοίγουν κανονικά

Έγινε επεξεργασία από felix
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.