Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Ρε σεις, τελικά η συνέντευξη της Χριστοφιλοπουλου με την αγοραστική δύναμη των προσφύγων και κάτι τέτοια, δεν είναι μοντάζ made by Spielberg κλπ?

 

Αν είναι αληθινή, θέλω ΤΩΡΑ ΝΔ κυβέρνηση, και τον Λαλιώτη ξανά στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

 

Τελικά αυτή η ανώτερη δύναμη, που όλοι πιστεύουμε, όταν έχει κέφια κάνει παπάδες. Όχι, δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να γίναν by chance. Κάποιος εκεί πάνω μας κάνει πλάκα.

 

Εκτός αν ο Λιακόπουλος με την φράση "κυκλοφορούν ανάμεσα μας" εννοούσε κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

@Myralis

 

Πάντως με το κράξιμο που τρως πρέπει να δώσεις και λίγο δίκιο στο Μουρούτη που είχε πει "σε 7 μήνες κανείς δε θα έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου"

 

http://www.iefimerida.gr/news/188445/o-moyroytis-gia-ton-syriza-epikaloymenos-ton-nostradamo-eikona

A όχι, στον Μουρούτη δεν δίνω δίκιο ποτέ. Και σε 10 χρόνια να με ρωτήσεις, δεν θα πω οτι δεν υποστήριζα ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και το δημοψήφισμα

Link to comment
Share on other sites

Ποστάρω μονο και μονο για να βάλουμε λιγο στη σειρά τη λάσπη του GruntGR (και ας βρισει αμα το δει δεν πειράζει).

 

1) Η σύντροφος του Α.Τσίπρα , Περιστέρα Μπαζιάνα εργάζεται στη σχολή μου, επομένως μιλάω εκ πείρας. Έτυχε σε 2 διαφορετικα μαθήματα που έχω πάερει, να ειναι βοηθός στο εργαστηριο. Είναι πάντα παρούσα στη δουλειά της και την κάνει σωστά.Προσωπικα έμαθα ποια ειναι μετά τις εκλογές του Γενάρη και μου έκανε εντύπωση ότι ειναι τοσο χαμηλών τόνων. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν εχω καποιο συμφοιτητή που να μου ανεφερε κάποιο παράπονο. (μάλιστα ήταν έτσι πριν γινει "γνωστή").

2) Καλή η λάσπη αλλά η κυρία δεν ειναι της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. αντιγράφω απο το βιογραφικο της

 

Δεν ξέρω αλλά ο grunt μας έλεγε ότι το 2000 ο αλέξης σπούδαζε ακόμα, πως βολεψε την Περιστέρα , δεν ξερω.

 

Επίσης δεν ξέρω ποιο ειναι το επίπεδο της δικής του εκπαίδευσης αλλά για μενα δεν έχει σημασία το επιπεδο των σπουδων για να εκφέρει κανεις άποψη.

Αν ωστόσο για αυτόν έχουν τόση αξία οι σπουδες τότε μονο ένα συμπέρασμα βγαινει: Ας τελειώσει τη σχολή μου σε 6 χρόνια, ας κάνει και διδακτορικο μετά, και μετά θα δικαιούται να κρίνει ανθρώπους αντίστοιχου επιπέδου. Μέχρι τότε η λάσπη αυτή θυμίζει καφενείο ή προποτζίδικο ή ταξι...

 

αυτα γιατι η λάσπη έχει και τα όρια της.

 

ΥΓ: υπάρχουν και άλλα μέλη του φόρουμ που ειναι ΗΜΜΥ ΕΜΠ. Αν έχουν αντίθετη άποψη ας το πουν

ΥΓ2: Ναι ναι ειμαι Συριζαίος κομματόσκυλος αιωνιος και θα με βολέψουν κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα

Και εγώ έχω απέναντί μου μια κοπέλα, απόφοιτο οικονομικού πανεπιστημίου με δύο μεταπτυχιακά και διδακτορικο και παρόλα αυτά είναι άνεργη και δε μπορεί να βρεί δουλειά. Άρα άσε τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά που έχει κάνει. Το θέμα είναι γιατί δεν είναι στη θέση της αυτή και όλοι όσοι προσελήφθησαν να κάνουν μια δουλειά Α και τελικά κάνουν μια άλλη Β που δεν έχει σχέση με την Α για την οποία τους προσέλαβαν. Εν κατακλείδι, για την κ. Μπαζιάνα ισχύει το ρητό ότι δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το ίδιο ακριβώς που ίσχυε και με την κ. Παζαΐτη, αν θυμάσαι.

 

Επίσης, για να σου αποδείξω την τρικυμία εν κρανίω στην οποία βρίσκονται πολλοί σύντροφοί σου, εχθές το βράδυ είχε στο ΣΚΑΙ τον κ. Χασάπη, Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας. Σε συζήτηση πάνω στις μετατάξεις καθηγητών και γιατί γίνονται ενώ υπάρχουν τόσα πολλά κενά στις αίθουσες, ο κ. Χασάπης απάντησε “Υπάρχουν εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν και δε θέλουν να διδάξουν”. Άκουσες; Υπάρχουν άνθρωποι που προσλήφθηκαν να κάνουν μια δουλειά και δε θέλουν να την κάνουν και αντι να τους διώξει και να πάρει άλλους με όρεξη να διδάξουν, τους κάνει διοικητικούς υπαλλήλους, κόβοντας έτσι θέσεις από όλους όσους θα μπορούσαν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Σου φαίνεται εσένα αυτό υγιές μοντέλο διοίκησης;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@astrolabos

δε θα κάτσω να απολογηθώ για το μοντέλο διοίκησης που έστησε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ επάξια . Απάντησα για τη λάσπη που ριχνουν επι του προσωπικου στη συγκεκρημένη. Ξαναείπα ότι απο το 2000 δουλεύει ως επιστημονικος συνεργάτης στο Πατρών και απο το 2002 στο ΕΜΠ. Δε μου κάνει καμία εντύπωση λοιπον ότι μάλλον διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για τη δουλειά που κάνει. Αν ίσχυε η λάσπη που αναπαράγεται τότε σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας κυβερνάει απο το 2000, όμως αυτό ερχεται σε αντίθεση με την άλλη αγαπημένη ιστορία περι αιώνιας φοίτησης.

 

Τέλος εισαι μεγάλος ενήλικας άνθρωπος, σίγουρα μεγαλύτερος απο μενα. Πίστεψε με αμα ήμουν στο Συριζα ή έστω οπαδός του ,θα υπερασπιζόμουν τους "συντρόφους" μου. Δεν ειμαι όμως, οπότε μη μου τα πρήζετε.

Link to comment
Share on other sites

Το “κουτσαβάκι” της ΝΔ και το “καρφί” του ΠΑΣΟΚ

 

kefalogiannis-600x330.jpg

 

Επώνυμη καταγγελία εναντίον του Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για την στάση τους απέναντι σε εργαζόμενο της ΕΡΤ καταθέτει από τη σελίδα της Ertopen ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης.

«Τον είδα με τα μάτια μου. Είδα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να τραμπουκίζει έναν εργαζόμενο της δημόσιας ράδιοτηλεόρασης. Είδα όλο τον κουτσαβακισμό και την γαλάζια σαπίλα των τελευταίων 40 χρόνων. Τη νοοτροπία του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» από αυτούς ακριβώς που κατέστρεψαν την πατρίδα μας και νομίζουν ότι είναι και κάποιοι. Ότι τους ανήκουμε, ότι τους ανήκει το Δημόσιο ολόκληρο, ότι τους χρωστάμε κι από πάνω.

 

Στον αέρα, ο γαλάζιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε μια πρωτοφανή επίδειξη κουτσαβακισμού, έφτασε -μεταξύ άλλων- να μας πει: «Έχω τελειώσει το London School of Economics, δεν ξέρω τι ***** έχετε κάνει εσείς», προκαλώντας την αποχώρηση του Πάνου Σκουρλέτη.

 

Στο break, λοιπόν, ο πράσινος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν αυτός που έδωσε την αφορμή για την επίδειξη του βαθύτερου νεοδημοκρατικού τραμπουκισμού. Ήταν αυτός που κάρφωσε, στο κυβερνητικό του συνεταιράκι, έναν εργαζόμενο στο studio, έναν εικονολήπτη, που -όπως ισχυρίστηκε ο κ. Χρυσοχοΐδης (κανείς άλλος δεν είδε κάτι τέτοιο…)- τραβούσε βίντεο με το κινητό του τα όσα έλεγε ο Κεφαλογιάννης εκτός αέρα. Όταν, δηλαδή, ο Κεφαλογιάννης προσπαθούσε να μας πει περίπου… «κύριε, κύριε δε φταίω εγώ, το άλλο παιδάκι μου τράβηξε πρώτο τις κοτσίδες».

Καρφώνει, λοιπόν, ο… σοσιαλιστής Χρυσοχοΐδης τον εργαζόμενο, πετάγεται από την καρέκλα του ο Κεφαλογιάννης και κινείται απειλητικά προς το μέρος του ανθρώπου. Με όλο το ύφος τύπου «εγώ είμαι εξουσία, εσύ δεν είσαι τίποτα», ο «πολύς» πρώην υπουργός, το τζάκι της ΝΔ, με όλο το βάρος του, απέναντι σε έναν απροστάτευτο εργαζόμενο, που ανθρώπινο είναι να φοβήθηκε εκείνη τη στιγμή για το ψωμί της οικογένειάς του.

 

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Ο Σκουρλέτης αθώα περιστερά ε; Και το ΕΡΤopen πάντα αντικειμενικότατο... Παρεπιπτοντως πολύ χαίρομαι να γίνονται τέτοια, μπας και χάσει η ΝΔ καμια ψήφο ακόμα και γλιτώσουμε απο τον Σύριζα στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταψηφιζει τους εφαρμοστικους αυτού του φοβερού ελαφρού μνημονίου

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/story/3060896/aristeres-business-stin-eudap-tou-k-mpenisi

 

 

Τοποθετήσεις κομματικών στελεχών, εκτόξευση του ορίου των απευθείας αναθέσεων και...ακυβερνησία. Αυτό είναι το έργο των 70 πρώτων ημερών του επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση που τοποθετήθηκε στην εισηγμένη εταιρεία ύδρευσης Αττικής λίγες μόλις ώρες προτού η Ελλάδα χρεοκοπήσει επίσημα (μεσάνυχτα 1ης Ιουλίου). Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Capital.gr, οι ενέργειες της νέας διοίκησης Γ. Μπενίση-Κ.Παπαδόπουλου κινούνται στις παρυφές της νομιμότητας, δεδομένου ότι δεν είναι σύμφωνες με το καταστατικό της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας. Και οι πρακτικές που ακολουθεί η νέα διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είναι, τουλάχιστον, ασυνήθιστες για εταιρείες που ελέγχονται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και σίγουρα για τον Aμερικανό επενδυτή John Paulson που ελέγχει το 10% της εισηγμένης.
 
Το όριο των απευθείας αναθέσεων
 
Με την απόφαση 18650, εκχωρήθηκε στον πρόεδρο Κ. Παπαδόπουλο και διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Μπενίση το δικαίωμα απευθείας ανάθεσης έργων (μελετητικών, κατασκευής, προμηθειών, υπηρεσιών) μέχρι 150.000 ευρώ. Οι δύο διοικούντες, δηλαδή, μπορούν να αναθέτουν απευθείας έργα συνολικής αξίας 300.000 ευρώ. Ο αντίλογος είναι ότι ότι με το νόμο που θα ισχύσει από το 2016 το όριο των απευθείας αναθέσεων θα περιοριστεί στις 20.000 ευρώ, όπως και ότι το συγκεκριμένο καθεστώς προϋπήρχε της αριστερής διοίκησης της ΕΥΔΑΠ.  Ωστόσο,  μέχρι πρότινος, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου κατείχε ένα πρόσωπο (ο Α. Βαρθολομαίος) και συνεπώς το όριο των απευθείας αναθέσεων περιοριζόταν σε 150.000 ευρώ, ενώ, πλέον, διπλασιάζεται στις 300.000 ευρώ.
 
Επίσης, το καταστατικό της ΕΥΔΑΠ (άρθρο 20, παρ.3α), προβλέπει ότι ο διευθύνων σύμβουλος - και όχι ο πρόεδρος - είναι αρμόδιος για την ανάθεση και εκτέλεση έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, ενώ προβλέπει ως ελάχιστο ποσό τις 40.000 ευρώ. Ως εκ τούτου, τίθεται εν αμφιβόλω, κατά πόσο είναι νομότυπο ο πρόεδρος να προχωρά σε απευθείας αναθέσεις μέχρι 150.000 ευρώ, τη στιγμή που ορισμένοι ανέμεναν η νέα αριστερή διοίκηση να μειώσει το συγκεκριμένο όριο, καθώς, εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ελάχιστες φορές φορές το όριο των 40.000 ευρώ έχει ξεπεραστεί.
 
Αυτό, δεδομένου ότι κάλλιστα θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το πεδίο είναι πρόσφορο για από κοινού business του κ. Μπενίση με την σύντροφό του περιφερειάρχη Αττικής, μιας και η ΕΥΔΑΠ παραλαμβάνει έργα και εργολαβίες που η Περιφέρεια υλοποιεί. Έστω και εάν η απόφαση 18650 προβλέπει ότι θα πρέπει να υπάρχει "ενημέρωση του δ.σ. για τις εν λόγω αναθέσεις”.
 
Τοποθέτηση ημετέρων
 
Η νέα διοίκηση προχώρησε και στην τοποθέτηση στελεχών χρωματισμένων κομματικά. Οι τοποθετήσεις σε δύο νευραλγικές θέσεις, τη διεύθυνση εσωτερικού ελέγχου και τις νομικές υπηρεσίες ανακοινώθηκαν στο χρηματιστήριο. Ωστόσο, αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι νέοι προϊστάμενοι των συγκεκριμένων διευθύνσεων είναι στελέχη της ΣΕΚΕ-ΕΥΔΑΠ,  της παράταξης που, διαχρονικά, στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ένα από τα δύο νέα ανώτερα στελέχη με αναρτημένη επιστολή στην ιστοσελίδα της ΣΕΚΕ βάλει κατά συναδέλφων του και συνδικαλιστών από αντίθετη παράταξη.
 
Αναμφισβήτητα, όπως σχολιάζουν πηγές, η πρακτική αυτή καταστρέφει την εργασιακή ειρήνη στην ΕΥΔΑΠ και είναι αντίθετη με την αποκομματικοποίηση των κρατικών εταιρειών που έχει ζητήσει η τρόικα.  Λεπτομέρεια μάλλον, εάν ληφθεί υπόψη ότι ο επικεφαλής της εισηγμένης διατηρεί στενές σχέσεις με την μικρή πρωθυπουργό, την περιφερειάρχη Αττικής. Αλλά και εάν ληφθεί υπόψη ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα νέα στελέχη έχουν τα ίδια προσόντα με αυτούς που αντικαθιστούν.
 
Aλλαγή του οργανογράμματος
 
Ταυτόχρονα, η έλευση του κ. Μπενίση στην ΕΥΔΑΠ οδήγησε στην αναμόρφωση του οργανογράμματος της εισηγμένης έτσι ώστε να υπάγονται συνολικά πέντε υπηρεσίες στον πρόεδρο και συνολικά τέσσερις υπηρεσίες στον διευθύνοντα σύμβουλο. Ωστόσο, βάσει του καταστατικού της εισηγμένης, όλες οι υπηρεσίες ανήκουν στον διευθύνοντα σύμβουλο, με το σκεπτικό να αποφεύγεται ενδεχόμενη σύγκρουση συμφέροντος ή αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, δεν είναι δόκιμο για τις μισές υπηρεσίες να προΐσταται ο πρόεδρος και για τις υπόλοιπες ο διευθύνων σύμβουλος.  Βέβαια ο αντίλογος είναι ότι και στο παρελθόν υπήρξε τέτοιου είδους διαχωρισμός, ενώ ο πρόεδρος είναι εκτελεστικό μέλος. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν ακολουθηθεί η νομική οδός, με δεδομένο το καταστατικό, θα μπορούσαν ενδεχόμενες αποφάσεις του δ.σ. να καταστούν άκυρες. Για την ιστορία, η ανάπτυξη και παραγωγή έργων ανήκει στον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ και η λειτουργία δικτύων και εγκαταστάσεων στο διευθύνοντα σύμβουλο.

 

 

μπά !! ''απευθείας αναθέσεις'' και εσείς ??? Και που είναι το ''νεο που θα διώξει το παλιό'' ?? το ύψος του ποσού ??

 

Πρώτη φορά 300αρα !!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Σειρά βασικών αρχών για την αναδιάρθρωση χρέους ενέκριναν τα Ηνωμένα Έθνη

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Reuters, οι ψήφοι υπέρ ήταν 136 υπέρ, 6 κατά και 14 αποχές. Τη σχετική πρόταση υπέβαλε η Νότια Αφρική. Σημειώνεται ότι, εν αντιθέσει με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, τα ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης δεν είναι δεσμευτικά, αν και διαθέτουν πολιτικό βάρος.

 

είχε δοθεί εντολή η ελληνική αντιπροσωπεία «και πάλι να απόσχει από την ψηφοφορία της Ειδικής Επιτροπής του ΟΗΕ για το χρέος, όπως συνέβη και επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου».

 

«Στην πραγματικότητα, δηλαδή, η Ελλάδα δεν θα υπερψηφίσει μια απόφαση την οποία στη συνέχεια μπορεί, και θα μπορούσε, και πρέπει να αξιοποιήσει επ’ ωφελεία του ελληνικού πληθυσμού, της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού λαού, των νέων και των επόμενων γενεών» σημειωνόταν σε ανακοίνωση της κ. Κωνσταντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον υπηρεσιακό υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη, εν όψει της συζήτησης στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι «δεν άδραξε η Ελλάδα... μια ευκαιρία χρήσης ενός πολύτιμου εργαλείου προστασίας του πληθυσμού και της κοινωνίας».

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Όπως πάντα, η Huffpost δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα σωστό copy-paste... Είχε 41 αποχές, όχι 14 που γράφουν. Χώρια τα ορθογραφικά τους, που πλέον αναγκάζεσαι να τα αγνοείς.

 

Πάντως, ο Βαρουφάκης είχε προ ημερών παροτρύνει όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες να υπερψηφίσουν, τονίζοντας ότι οι φετινές "διαπραγματεύσεις" για το θέμα της Ελλάδας έχουν προκαλέσει εθνικιστικές εξάρσεις και απώλεια εμπιστοσύνης προς τους διεθνείς θεσμούς (European countries must support the United Nations’ proposals for sovereign debt restructuring! – Open letter to the UN by 19 economists | Yanis Varoufakis).

 

Όπως και να 'χει, το ψήφισμα πέρασε, ακόμη και χωρίς τη δική μας ψήφο. Όσο κι αν είναι υποκριτικό, μια μελλοντική κυβέρνηση δύναται να το αξιοποιήσει. Πώς όμως, αφού δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα; Αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

τωρα που το ξανακοιταω  

 

http://www.lexigram.gr/lex/newg/%CE%B1%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5#Hist2

 

http://www.lexigram.gr/lex/arch/%CF%88%CE%B7%CF%86%E1%BD%B7%CE%B6%CF%89#Hist2

 

δεν εχει τιποτα :p απλα εχω μαθει αντι να κοιταω κανονες γραμματικης να απομνημονευω τον τροπο που γραφει ο καθενας και οι μισοι το γραφουν "αψηφιστε", ετσι την πατησα και με το "αποδωθει" πριν, κριμα που γεννηθηκα ελλαδα, ειχα μικρος ολα τα φοντα για μανδαρινος :hehe:  

Link to comment
Share on other sites

Σωστότατο είναι το "αψηφήστε" (εκ του α-ψηφώ) και υποτίθεται και λογοπαίγνιο με το "ψηφίστε" (εκ του ψηφίζω). Αλλά -επιτρέψτε μου οι φαν της κας Προέδρου- το βιντεάκι είναι αισθητικά καταθλιπτικό. Βλέποντάς το, σχεδόν αισθάνομαι ότι μας άξιζαν όλα.  :eek:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Σωστότατο είναι το "αψηφήστε" (εκ του α-ψηφώ) και υποτίθεται και λογοπαίγνιο με το "ψηφίστε" (εκ του ψηφίζω). Αλλά -επιτρέψτε μου οι φαν της κας Προέδρου- το βιντεάκι είναι αισθητικά καταθλιπτικό. Βλέποντάς το, σχεδόν αισθάνομαι ότι μας άξιζαν όλα.  :eek:

 

Όπως ο από πάνω είδε το Βίντεο, δεν βρήκε τίποτα   μεμπτό και αποφάσισε «Λεβέντικα» να το χτυπήσει στην ορθογραφία - συντακτικό που είναι άσχετος. : P

Έτσι και εσύ το βρίσκεις «αισθητικά καταθλιπτικό» που είναι μια ουδέτερη προσωπική κριτική που κολλάει στα πάντα.

Η αλήθεια όμως παραμένει: Αυτή που βλέπεις εκεί είναι ότι κοντινότερο έχουμε σε άντρα με @@ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια όμως παραμένει: Αυτή που βλέπεις εκεί είναι ότι κοντινότερο έχουμε σε άντρα με @@ στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Εδω γελαμε. Αυτο που βλεπεις ειναι οτι κοντινοτερο σε γυναικα με κομπλεξικα συνδρομα.

Link to comment
Share on other sites

Ε, @ΓιαγκΤ, τι να κάνουμε. ;) Ελπίζω ότι δικαιούμαι να μην με εκφράζει η μάγκισσα η πολλά βαριά (μην της μιλάτε τα πρωινά) της Αριστεράς. Ή ο ορίτζιναλ της Δεξιάς, ο Μεϊμαράκης, που παρέλαβε τη σκυτάλη από τον Σαμαρά και συνεχίζει ακάθεκτος τη συμπεριφορά και τη φρασεολογία επαγγελματία μπεγλεριτζή (όλοι είναι "της πιάτσας" στη ΝΔ, δικά τους λόγια).

 

Ειλικρινά, βρίσκω πολύ πιο διασκεδαστικά τα σποτάκια του Καμμένου, που τουλάχιστον δεν καλλιεργεί ψευδαισθήσεις σοβαρότητας.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mην ανησυχεις, ειναι η μονη γυναικα βουλευτης για την οποια το λεω. Και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος.

 

Και ασε τις ηθικολογιες, δεν την κρινω για το φυλο της, για την συνολικη της συμπεριφορα την κρινω, την αλαζονια της και την πρωτοφανη της ελλειψη αντιληψης της δεδομενενης καταστασης. Ειδαμε που οδηγει η "συγκρουση" με τους δανειστες / κατεστημενο / κλπ, ειδαμε ολους αυτους που θα μας εκαναν "πλατες" και θα μας υποστηριζαν, αλλα αυτη επιμενει οτι θα αλλαξει τα πραγματα χωρις να εξαρταται απο κανενα. Χαρακτηρισε το χρεος οπως θες, οταν δε θα εχεις να πληρωσεις μισθους και συνταξεις να δω που θα κρυβεσαι. Οταν οι Τουρκοι θα ειναι στη Θρακη και στο Αιγαιο και οι Αλβανοι στην Ηπειρο και δε θα εχεις πετρελαιο για τα τανκς και τα αεροπλανα σου, να δω που θα κλαιγεσαι. Ποτε δεν ειμασταν ουτε θα ειμαστε ανεξαρτητοι, οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε και σταματησουν οι "λεονταρισμοι", τοσο πιο γρηγορα θα σταματησει η κατρακυλα.

 

Και για την Τασια μας βεβαια τα εχω φυλαγμενα, αλλα αυτη ειναι αλλη περιπτωση.

Έγινε επεξεργασία από XMorsX
Link to comment
Share on other sites

Εσύ και άλλοι πολλοί την κρίνετε όχι επειδή ειναι γυναικα (έλεος, πως θα έκρινες κάποιον επειδή έτσι γεννήθηκε), αλλά την κρίνετε με βάση το ότι ειναι γυναίκα. Αν ηταν άντρας δεν θα έτρωγε τον ίδιο πόλεμο.

Καταστροφολαγνεία δεν θα πάρω ευχαριστώ.. 

Τα ίδια έλεγαν πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, και πριν βγει το ΟΧΙ... Ακόμα όμως όλοι πληρώνοντε, οι Τούρκοι ειναι στην Τουρκία και έχουμε πετρέλαιο να οδηγούμε τα αυτοκίνητα μας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.