tommybertsen Ιούλιος 28, 2017 #7964 Ιούλιος 28, 2017 For crying out loud... Spoiler http://www.aggeliopolis.gr/dimos_thessalonikis/prosfora_ergasias/Υπαλληλος_σε_sex_shop_13496757.htm
minast Ιούλιος 28, 2017 #7965 Ιούλιος 28, 2017 2 hours ago, tommybertsen said: For crying out loud... Hide contents http://www.aggeliopolis.gr/dimos_thessalonikis/prosfora_ergasias/Υπαλληλος_σε_sex_shop_13496757.htm Καλά δεν ήταν και τίποτα υπερβολικό. Τις αναμενόμενες απαιτήσεις της θέσης περιγράφει... 2
minast Ιούλιος 28, 2017 #7967 Ιούλιος 28, 2017 2 minutes ago, tommybertsen said: Για τον τρόπο το γράφω... Reveal hidden contents "ομοφόβας" 3
tommybertsen Ιούλιος 29, 2017 #7969 Ιούλιος 29, 2017 Καλησπέρα σας Spoiler "Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις." Σύλλογος ατόμων με Αλτσχάιμερ. ----------------------------------------------------------------------------- Ποιος να ξέρει τώρα που καταλήγουν οι τουρίστες στους οποίους δίνω οδηγίες στον δρόμο... ----------------------------------------------------------------------------- Θέλω μια γυναίκα να με αγαπήσει γι'αυτό που είμαι και όχι για τα 6 ευρώ που έχω στην τσέπη. ----------------------------------------------------------------------------- -Τι μουσική ακούς? -Hardcore -Τους ξέρω, παίζουν και σε τσόντες ----------------------------------------------------------------------------- Έχουμε βγει για μπύρα και με ρωτάνε γιατί είμαι σκυθρωπός και τι έχω πάθει και εγώ σκέφτομαι τι υλικά να βάλω στην κρέπα και καλό σας απόγευμα 7
leonidastra86 Ιούλιος 30, 2017 #7973 Ιούλιος 30, 2017 - Τι διαβάζετε ωραία μου κυρία;- Ένα άρθρο οτι οι Κρητικοί τον έχουν μακρύ και οι Άραβες χοντρό.- Να συστηθώ...Ιμπραήμ Σφακιανάκης. 4
tommybertsen Ιούλιος 30, 2017 #7974 Ιούλιος 30, 2017 Μου έρχονται δύο ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα "κριτήρια" , και ας μην είναι άραβες Spoiler Bruno Χαλκιαδάκης Μάρκος Μαραγκουδάκης
Recommended Posts