Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δεκέμβριος 11, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6483 Δεκέμβριος 11, 2016 -Γιατρέ με πονάει το γόνατό μου. – Να το κατουρήσεις και να του βάλεις σκόρδο στουμπισμένο. -Γιαγιά, βγες από τη γραμμή.. -Τα καλύτερα μου χρόνια μου΄φαγε ο μαλάκας . -Μα 3 μήνες τα ‘χατε . -Αστοδιάλο κι εσύ -Συγχαρητήρια! Μολις γεννήσατε ενα υγιέστατο αγοράκι! Πως θα το ονομάσετε? -Νίκο -Αα, ειναι πιασμενο! Δοκιμαστε το Νικο_20 ή Νικος2013@ Όποιος λέει οτι ο αέρας ειναι δωρεάν, δεν εχει αγοράσει πατατάκια… Φτιάχνει ο θεός τον άντρα… Τέλειος ! Φτιάχνει την γυναίκα… Την κοιτάει… Την ξανακοιτάει… Δεν πειράζει θα βαφεται! Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένας τύπος χτυπάει την πόρτα και λέει: – Ρε φίλε, μπορείς να έρθεις να με σπρώξεις; – Ξέρεις τί ώρα είναι; 5 και τέταρτο! Περίμενε όμως να ντυθώ και έρχομαι, γιατί και εγώ το έχω πάθει. Βγαίνει ο άνθρωπος σε δύο λεπτά, κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, δεν βλέπει κανένα αυτοκίνητο. Την ώρα που είναι έτοιμος να ξαναμπεί, ακούει μία φωνή: – Φίλε εδώ! Στις κούνιες… Μη φωνάζεις ρε φίλε, ντάξ, τρακάραμε, δεν μπορούμε να τα βρούμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι; Κοίτα τώρα, κάνει ότι πέθανε, άντε βγάλε άκρη… Η άλλη ανεβάζει τραγούδι και γράφει “αφιερομένω”. Που αφιερομένεις κοριτσάρα μου; Χτυπάει θυροτηλέφωνο. Σε ρωτάει “Είσαι σπίτι;” Δεν νευριάζεις. Απαντάς ήρεμα “Ναι,εσύ που είσαι;” Πάει η ξανθιά κερατωμένη στο γκόμενο… Απάντησέ μου με ένα ναι ή με ένα όχι.. -Γιατί με κεράτωσες? 23
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δεκέμβριος 11, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6484 Δεκέμβριος 11, 2016 Παει και η @karmen1983 . Σταχτη και αποκαΐδια 20
Δημοφιλής Δημοσίευση leonidastra86 Δεκέμβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6487 Δεκέμβριος 13, 2016 14
ronin13 Δεκέμβριος 13, 2016 #6488 Δεκέμβριος 13, 2016 Λιιιιιγο NSFW.... Spoiler http://9gag.com/gag/aG0AEn7 6
Δημοφιλής Δημοσίευση UltraB Δεκέμβριος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6489 Δεκέμβριος 13, 2016 Παράθεση I work as a security guard of a Samsung store does that make me a guardian of the galaxy? 12
tommybertsen Δεκέμβριος 13, 2016 #6490 Δεκέμβριος 13, 2016 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: http://prntscr.com/dj19r2 It was pretty cool Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2016 από tommybertsen
EraserheadX Δεκέμβριος 14, 2016 #6492 Δεκέμβριος 14, 2016 http://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/o-ipologistis-me-tin-panagia-alithini-istoria/ 3
Δημοφιλής Δημοσίευση dunkel_Stern Δεκέμβριος 14, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6494 Δεκέμβριος 14, 2016 Κάποιοι δεν θα χαρούν ιδιαιτερα αυτές τις γιορτές XD Spoiler 10
Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Δεκέμβριος 14, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6496 Δεκέμβριος 14, 2016 Θεός! Τι είναι στις διευθύνσεις που τους έστειλες; Κανένα gay bar φαντάζομαι/ελπίζω. In other news: επαγγελματίες που τους αξίζει bonus+αύξηση 13
gokuthelegend Δεκέμβριος 14, 2016 #6497 Δεκέμβριος 14, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος Chosen έγραψε: Θεός! Τι είναι στις διευθύνσεις που τους έστειλες; Κανένα gay bar φαντάζομαι/ελπίζω. Βασικά εκεί πρέπει να είναι τα γραφεία της MLS. Πετυχημένο πάντως, μερικοί απαντάνε κιόλας. 1
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2016 #6498 Δεκέμβριος 15, 2016 Η MLS με εκανε Ban απο το Fb Page της , επειδη απαντησα σε καποιον που γεματος σιγουρια ελεγε οτι ειναι περα για περα ελληνικα τα κινητα της, οτι ειναι κατα το ημισυ (λογισμικο). Του ειπα οτι ειναι κινεζικα τα parts. Και οτι στην αρχη ηταν τιμια η τιμολογηση, τωρα εχει ξεφυγει λιγο... Μετα απο αυτο με εκαναν ΒΑΝ. Δημοκρατικα και ομορφα. 8
astrolabos Δεκέμβριος 15, 2016 Author #6500 Δεκέμβριος 15, 2016 πριν 24 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Η MLS με εκανε Ban απο το Fb Page της , επειδη απαντησα σε καποιον που γεματος σιγουρια ελεγε οτι ειναι περα για περα ελληνικα τα κινητα της, οτι ειναι κατα το ημισυ (λογισμικο). Του ειπα οτι ειναι κινεζικα τα parts. Και οτι στην αρχη ηταν τιμια η τιμολογηση, τωρα εχει ξεφυγει λιγο... Μετα απο αυτο με εκαναν ΒΑΝ. Δημοκρατικα και ομορφα. Ενώ εμείς καθόμαστε εδώ και ανεχόμαστε τις καλημέρες σας ξερωγω 3
Recommended Posts