vic Δεκέμβριος 10, 2016 #6461 Δεκέμβριος 10, 2016 Εγώ όταν με ρώταγαν πόσα χρωστάω απαντούσα "Διψήφιο αριθμό". Αρκούντως ασαφές. Μπορεί να είναι από 10 μέχρι 48 που έχει η σχολή. 5
Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6464 Δεκέμβριος 10, 2016 Παρτε κουβερτα παρακαλω. Παμε. Spoiler -Τη βλέπεις αυτήν εκεί?Πήρε μέρος στα καλλιστεία και της έδωσαν τον τίτλο χαριστικά. -Τι τίτλο της δώσανε? -Τη Μις Ένεκεν. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χθες που έβρεχε, έκανα λούτσα έναν τύπο με το αυτοκίνητο.. Έβριζε και χτυπιόταν. Πόσο πεζός ρε φίλε.. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Συγνωμη,να ρωτησω κατι? -Παρακαλω! -Πότε ανοιγει το μαγαζι με τα χριστουγεννιατικα στον πρωτο? -Το μπαλκονι μου ειναι. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εδω στο μαναβικο μου λεει η κοπελια ''σας εχουν ζυγίσει εσας;'' Εφυγα, πανικοβλήθηκα, δε θα γινω εγω ρεζίλι για δυο ντοματες! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Πόσο ήρθε ο αγώνας? -Ενα-ένα -Ποσο Ήρθε Ο Αγώνας...... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ωραιο κασκολ! -Το μουσι μου ειναι... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Θέλω να χωρίσουμε.. -Cu 2HgCl--->CuCl2 2Hg -Τώρα τι αντίδραση ήταν αυτή; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ναι, γεια σας, μέντιουμ εκεί; - Μάλιστα. - Ξέρεις πού κρύβει η μάνα μου τα μελομακάρονα; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πάω να στρίψω ενα τσιγαρο… Βάζω το φιλτράκι στο στόμα… βήχω… φεύγει... πέφτει μέσα στον espresso. Πλέον πίνω καφέ φίλτρου! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Έλα ρε, θα το ακυρώσουμε το αποψινό... - Γιατί ρε? - Η δικιά μου δεν είναι καλά - Τι έχει? - Τίποτα - Ωωωω φίλε, παλούκι 12
tommybertsen Δεκέμβριος 10, 2016 #6466 Δεκέμβριος 10, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος wrong method έγραψε: κουβέρτα ή ηλεκτρική καρέκλα σούβλα; Fixed 2
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 10, 2016 #6468 Δεκέμβριος 10, 2016 (edited) 2 hours ago, tommybertsen said: Παρτε κουβερτα παρακαλω. Μας ξεκίνησες ωραία αλλά μετά έπεσες πολύ! Τέτοια διαμαντάκια είναι να μπαίνουν στις σωστές θέσεις, για να σου έρχονται από κει που δε τα περιμένεις!! GIFSoup Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2016 από Georgiadis Giorgos
wrong method Δεκέμβριος 10, 2016 #6471 Δεκέμβριος 10, 2016 ναι,παγώσαμε πάλι τώρα θα πει η Μαρίκα κανένα-υπό του μηδενός και μετά θα ακολουθήσει ο λαλακησ πάω για φαρμιν' βγάλτε τα μάτια σασ
astrolabos Δεκέμβριος 10, 2016 Author #6472 Δεκέμβριος 10, 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε: πάω για φαρμιν' 3
Lakisss Δεκέμβριος 10, 2016 #6473 Δεκέμβριος 10, 2016 (edited) πριν 25 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε: τώρα θα πει η Μαρίκα κανένα-υπό του μηδενός και μετά θα ακολουθήσει ο λαλακησ -Βαγγέλη σου πυροβόλησαν το πουλόβερ!-Και?Πως είναι?-Ζει Βάγγο -Ανοίγω το μάτι της κουζίνας και πέφτει το ρεύμα-Ρελές;-Τι να πω; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 10, 2016 από Lakisss 9
Δημοφιλής Δημοσίευση Papakitou Δεκέμβριος 11, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6474 Δεκέμβριος 11, 2016 - Νίζει απόψε λες να βρέξει; - Δε ξέρω, διψάω όμως φέρνεις ένα κάλι νερό; - Οκ, έχει μείνει στο ψυγείο λίγη γάτσα, θες; Κοινωνία χωρίς τα μπού 15
Seek & Find Δεκέμβριος 11, 2016 #6475 Δεκέμβριος 11, 2016 papakitou δεν εχει κουμπι 1000χ like να σου δωσω.. ελιωσα! 2
Δημοφιλής Δημοσίευση Lakisss Δεκέμβριος 11, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6476 Δεκέμβριος 11, 2016 -Μαρία τι μπαχάρι θέλεις στο κοτόπουλο; -Κάρι. -Εσύ Χριστίνα; -Κάρι. -Εσύ Ελένη; -Κάρι. -Κάρι όλες... 14
tommybertsen Δεκέμβριος 11, 2016 #6477 Δεκέμβριος 11, 2016 Επισημως μετα απο τα παραπανω (μαζι και το δικο μου) Spoiler 1
wrong method Δεκέμβριος 11, 2016 #6479 Δεκέμβριος 11, 2016 βαρομετρικό χαμηλό, έπεσε η θερμοκρασία 10 βαθμούς κάτω 3
Seek & Find Δεκέμβριος 11, 2016 #6480 Δεκέμβριος 11, 2016 Επιστημονικη ονομασια ενος στρινγκ στους -10 βαθμους Παγοκοφτης! το 'ριξα κι αλλο το θερμομετρο 6
Recommended Posts