Simon 3 ώρες πριν #15261 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Το βασικό με τα παλιά καλά μοτέρ είναι ότι δουλεύουν απροβλημάτιστα (hint: δείτε το βίντεο) Τι βλέπουμε στο βίντεο δηλαδή? 1 ώρα πριν, το μέλος JaguarOne έγραψε: αν έχεις πάρκινγκ στην εταιρεία και αν παρέχει φορτιστή (τον πληρώνει κιολας) ένα μικρό ηλεκτρικό (smart fortwo;) για το πηγαινε-ελα στην δουλειά, και μετά δευτερο αυτοκίνητο για όλα τα άλλα. Για εκτός πόλης χρήση και 150 χιλιόμετρα είναι λάθος το ηλεκτρικό.. 1 ώρα πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Εμείς τουλάχιστον δεν οδηγάμε χειροκίνητο σαν εσάς azxy43b_460sv.mp4 Που τα βρίσκετε αυτά? 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τώρα θα κρίνουν όσοι έχουν οπελ αυτούς που έχουν αμάξια και τους φορντάκηδες; Γιατί δηλαδή τι έχουν τα οπελ? Γερμανική ποιότητα 1
slalom 3 ώρες πριν #15262 3 ώρες πριν 11 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Πες ότι βραχυκυκλώνουν όλα. Τι κάνει το αυτόματο? Βραχυκυκλωνει 2
jax7480 3 ώρες πριν #15264 3 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @sotiris Περίμενε μπας και κερδίσεις το S3 που κληρώνει ο @jax7480 Αν δεν ξανω λαθος καπου Απριλιο?? 3 Μαιου, στο ΟΑΚΑ. @sotiris Αερανάρτηση και our balls κουνιούνται. και τα δύο τελευταία αυτοκίνητα που είχα ήταν/είναι με αερανάρτηση. Γίνε αντρας, πάρε την τρίαινα κα γράψε χλμ να γουστάρεις. Παιρνετε αυτοκίνητα και δεν γράφετε χλμ. Σα να μην πηδάτε για να την βρει ο επόμενος σφιχτή… 6
sotiris 2 ώρες πριν #15265 2 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε: Τι βλέπουμε στο βίντεο δηλαδή? Το έβαλα να ακούσω v6 και ακούω τα check engine 1 ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: 3 Μαιου, στο ΟΑΚΑ. @sotiris Αερανάρτηση και our balls κουνιούνται. και τα δύο τελευταία αυτοκίνητα που είχα ήταν/είναι με αερανάρτηση. Γίνε αντρας, πάρε την τρίαινα κα γράψε χλμ να γουστάρεις. Παιρνετε αυτοκίνητα και δεν γράφετε χλμ. Σα να μην πηδάτε για να την βρει ο επόμενος σφιχτή… Ε αυτό λέω, άλλο αερανάρτηση, άλλο η θεά! Τώρα τα περί ξεζουμίσματος εγώ δεν μιλάω, κουβέντα δεν λέω Χιλιόμετρα δεν κάνω λόγω περπατήματος, είναι τρόπος ζωής πλέον η καθημερινή μου άσκηση εδώ και 5 χρόνια Στα 5κ βρίσκω θεές, στα 10-15κ βρίσκω ξεζουμισμένα τύπου RSQ3 (δεν είναι κακό ένα πεντακιλυνδράκι να μου θυμίζει το stilo) και στα 20-25κ ξεκινάνε οι σοβαρές τρίαινες. Είμαι αναποφάσιστος, ίσως πάρω πρώτα το τηλέφωνο και μετά το αμάξι Έγινε επεξεργασία 2 ώρες πριν από sotiris 3
TopCLR 1 ώρα πριν #15267 1 ώρα πριν 15 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στα 5κ βρίσκω θεές, Τυχερέεε... Αν ήσουν Ελλάδα στα 5Κ θα έβρισκες το πολύ κανένα Saxo!!! 3
f117 1 ώρα πριν #15268 1 ώρα πριν 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Τον συγκεκριμενο συναγερμο δεν τον ξερω αλλα αποτι καταλαβα εχει ιδια φιλοσοφια με τον pandora. Γιατι να μην βαλεις κατι πιο επωνυμο και δοκιμασμενο? Είναι πολύ πιο compact και διάβαζα ότι δεν κόβει καλώδια ο εγκαταστάτης σε αντίθεση με τον pandora 2
Recommended Posts