Lazy Dog Ιούλιος 3, 2016 #1681 Ιούλιος 3, 2016 (edited) Σουτζουκακια συνταγη προ-γιαγιας(Σμυρνη), πατατες τηγανητες(τις εστειλε φιλος απο Φιλιατρα),φετουλα κ ψωμακι...η χωριατικη σαλατουλα εννοειται Φωτογραφια δεν προλαβα να βγανω...καταναλωθηκαν σε χρονο dt Να δω τωρα πως θα βρω χωρο για παγωτο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από Lazy Dog 1
deninho Ιούλιος 3, 2016 #1682 Ιούλιος 3, 2016 (edited) σας έστειλαν τηγανητές πατάτες; δεν μπορούσατε να τηγανήσετε εσείς; ΥΓ χώρος για παγωτό υπάρχει πάντα. Ούτως ή άλλως πάει σε διαφορετικό στομάχι Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2016 από deninho 6
EraserheadX Ιούλιος 3, 2016 #1683 Ιούλιος 3, 2016 2 hours ago, deninho said: ΥΓ χώρος για παγωτό υπάρχει πάντα. Ούτως ή άλλως πάει σε διαφορετικό στομάχι It is known. 2
PetrosD Ιούλιος 6, 2016 #1684 Ιούλιος 6, 2016 3 περίπτερα που παρασκεύαζαν Ελληνικό πιτόγυρο είχε εδώ στο Zurich Fest και στα 3 οι ουρές αναμονής ήταν οι μεγαλύτερες από όλα τα άλλα περίπτερα. Το πιτόγυρο κόστιζε 12 φράγκα=ευρώ. Για αυτό όσο είστε εκεί, να τρώτε πιτόγυρα!!! 3
tommybertsen Ιούλιος 6, 2016 #1685 Ιούλιος 6, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: 3 περίπτερα που παρασκεύαζαν Ελληνικό πιτόγυρο είχε εδώ στο Zurich Fest και στα 3 οι ουρές αναμονής ήταν οι μεγαλύτερες από όλα τα άλλα περίπτερα. Το πιτόγυρο κόστιζε 12 φράγκα=ευρώ. Για αυτό όσο είστε εκεί, να τρώτε πιτόγυρα!!! Διαβαζω αυτο το ποστ , ενω μιση ωρα νωριτερα εφαγα πιτογυρο γυρνωντας απο τη δουλεια. Αυτα ειναι
Wizard! Ιούλιος 6, 2016 #1686 Ιούλιος 6, 2016 Εδώ πάντως έχουν αλυσίδα με Kebab, ως επί το πλείστον τα δουλεύουν Τούρκοι και είναι πεντανόστιμα, αλλά έχουν κάπου 12€ η μερίδα (μπιφτέκι/γύρος, πατάτες, πίτες, σαλάτα)
deninho Ιούλιος 6, 2016 #1687 Ιούλιος 6, 2016 1 hour ago, PetrosD said: 3 περίπτερα που παρασκεύαζαν Ελληνικό πιτόγυρο είχε εδώ στο Zurich Fest και στα 3 οι ουρές αναμονής ήταν οι μεγαλύτερες από όλα τα άλλα περίπτερα. Το πιτόγυρο κόστιζε 12 φράγκα=ευρώ. Για αυτό όσο είστε εκεί, να τρώτε πιτόγυρα!!! είσαι στο χωριό, ε; υπάρχουν και 2 μαγαζιά που φτιάχνουν σουβλάκι στην πόλη. το ένα, που θυμάμαι ακριβώς που είναι, είναι στην Uraniastrasse, απέναντι από τη στάση Sihlstrasse. Αλλά και πάλι οι τιμές είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα (βασικά, ούτε για Ζυρίχη αξίζουν τα λεφτά) 1
darkCount Ιούλιος 7, 2016 #1688 Ιούλιος 7, 2016 Πρόσεχε με το Abrakebabra μάγε γιατί θα σε πάει ροδάνι! Είναι να μη σου τύχει...
PetrosD Ιούλιος 7, 2016 #1689 Ιούλιος 7, 2016 11 hours ago, deninho said: είσαι στο χωριό, ε; υπάρχουν και 2 μαγαζιά που φτιάχνουν σουβλάκι στην πόλη. το ένα, που θυμάμαι ακριβώς που είναι, είναι στην Uraniastrasse, απέναντι από τη στάση Sihlstrasse. Αλλά και πάλι οι τιμές είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα (βασικά, ούτε για Ζυρίχη αξίζουν τα λεφτά) Δε με βλέπω να τρώω τίποτα Ελβετία. Δε μου περισσεύουν ακόμα τόσα πολλά χρήματα. Ευτυχώς το σπίτι είναι 2Km από τα σύνορα και 4,1 km από τα κοντινότερα Γερμανικά Super markets. Από τα οποία ψώνισα χτες, μεταξύ άλλων, και γάλα Σόγιας, ζαμπόν και 2 είδη λουκάνικα για vegans και μαλακό τυρί με πάπρικα. Το γάλα σόγιας, πολύ καλό, το τρώω με δημητριακά το πρωί. Το ζαμπόν για vegans και αυτό πολύ εύγευστο, δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι "μαϊμού". Το ένα είδος λουκάνικα (Heirler Wiener-Würstchen), αντίθετα δεν είναι καλά, δε θα τα ξαναπάρω. Το άλλο, θα το δοκιμάσω αύριο.
Wizard! Ιούλιος 7, 2016 #1690 Ιούλιος 7, 2016 25 minutes ago, darkCount said: Πρόσεχε με το Abrakebabra μάγε γιατί θα σε πάει ροδάνι! Είναι να μη σου τύχει... Έτσι κι αλλιώς, δεν έχει εδώ στο Galway. Εγώ σε αυτούς έχω πάει 10+ και είναι φανταστικό και μεγάλες μερίδες. https://www.tripadvisor.ie/Restaurant_Review-g186609-d1820381-Reviews-The_Charcoal_Grill-Galway_County_Galway_Western_Ireland.html
PetrosD Ιούλιος 7, 2016 #1691 Ιούλιος 7, 2016 Το πρώτο μου μαγείρεμα Ελβετία: Κοτόπουλο με ρύζι, μόνο λίγο αλάτι και λίγο λάδι στο καθένα. 2
deninho Ιούλιος 7, 2016 #1692 Ιούλιος 7, 2016 τι κοτόπουλο με ρύζι; και μόνο λάδι-αλάτι; άρρωστος είσαι; 3
Δημοφιλής Δημοσίευση unseen Ιούλιος 7, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1693 Ιούλιος 7, 2016 Φαγητο νοσοκομειου δεν εχει θεση σε αυτο το thread! 10
PetrosD Ιούλιος 7, 2016 #1694 Ιούλιος 7, 2016 (edited) 1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ! 2. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο σπίτι. Νοστιμότατο ήταν όμως! Έχω μάθει από 2 χρόνια διατροφή τώρα που κάνω και τα τρώω έτσι τα φαγητά. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2016 από PetrosD
darkCount Ιούλιος 7, 2016 #1696 Ιούλιος 7, 2016 Κάτσε να επαναφέρω την τάξη γιατί μας χάσαμε τον μπούσουλαν... Μιας και είπες για διατροφή... 5
karmen1983 Ιούλιος 23, 2016 #1697 Ιούλιος 23, 2016 Παιδες οποιος εχει δοκιμασμενη συνταγη για σπετσοφαι ας την αφησει πλζ Αν δεν κανω λαθος το αυθεντικο εχει μονο ντοματα λουκανικο και πιπεριά. Αλλα ειμαι ανοικτή σε προτασεις 1
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Ιούλιος 23, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #1698 Ιούλιος 23, 2016 Πίτσα με τυρί κοτόπουλο πιπεριά και τοματινι και στη κρουστά μεσα, λουκάνικο Φρανκφούρτης και κεφαλογραβιέρα Μετσόβου. 12
tommybertsen Ιούλιος 23, 2016 #1699 Ιούλιος 23, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος astrolabos έγραψε: Πίτσα με τυρί κοτόπουλο πιπεριά και τοματινι και στη κρουστά μεσα, λουκάνικο Φρανκφούρτης και κεφαλογραβιέρα Μετσόβου. Παροτι ειναι πεντανοστιμη, δε την "ξοδευουμε" στην πιτσα. Αλλα στο στομαχι παει anyways Φαινεται yummy και εχω καιρο να φαω πιτσα (καμμια βδομαδα) 1
deninho Ιούλιος 23, 2016 #1700 Ιούλιος 23, 2016 53 minutes ago, karmen1983 said: Παιδες οποιος εχει δοκιμασμενη συνταγη για σπετσοφαι ας την αφησει πλζ Αν δεν κανω λαθος το αυθεντικο εχει μονο ντοματα λουκανικο και πιπεριά. Αλλα ειμαι ανοικτή σε προτασεις καλά τα λες -πολλοί βάζουν και μελιτζάνα- αλλά σπετζοφάι καλοκαιριάτικα; 23 minutes ago, astrolabos said: Πίτσα με τυρί κοτόπουλο πιπεριά και τοματινι και στη κρουστά μεσα, λουκάνικο Φρανκφούρτης και κεφαλογραβιέρα Μετσόβου. holly fak
Recommended Posts