Jump to content



Καφές TheLab Way


vic

Ποια μέρα θέλετε να γίνει η συνάντηση;  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μιας και δεν μπορούν όλοι να έρθουν στο κοπή τη πίτα που γίνεται το Φεβρουάριο, καλό θα ήταν να οργανωθεί μία εβδομαδιαία ή μηνιαία συνάντηση για να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά και γιατί όχι να καθιερωθεί σε βάθος χρόνου.

Μιας και τα περισσότερα μέλη είναι από Αθήνα, ας οργανωθεί πρώτα κάτι για εδώ και γιατί όχι μετά και σε άλλες πόλεις. Θα πρέπει να είναι σε σημείο που να βολεύει τους περισσότερους, οπότε φαντάζομαι προσανατολιζόμαστε για κάπου στο κέντρο με επικρατέστερο το Θησείο.

Γράψτε τις προτάσεις σας για το τι προτιμάτε και για το που θέλετε να γίνει. :beer:

ΥΓ Προστέθηκε και δημοσκόπηση για το ποια μέρα προτιμάτε.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Προφανώς δε θα τους βολεύει όλους την ίδια μέρα. Θα μπορούσε η συνάντηση να είναι roll-over. Δηλαδή να αλλάζει κάθε εβδομάδα. Θα δείξει βέβαια. Ας αποφασίσουμε και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Μπορούμε να αρχίσουμε από αυτήν την εβδομάδα. Μιας και οι περισσότεροι θέλουν Σάββατο, ας το κάνουμε Σάββατο για αυτή την εβδομάδα και από τις επόμενες μάλλον roll-over.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.