Jump to content



Τηλεόραση 400-500 ευρώ (σύνδεση με pc - ταινίες)


Recommended Posts

-Ό,τι λέει ο τίτλος.

-Τα λεφτά είναι λιγα άρα και οι απαιτήσεις.

-Ίσως να με σώσει ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για 3d, smart και media player.

-από 42 μέχρι 50 ίντσες. 40 μικρή - 55 μεγάλη.

 

Κάντε ό,τι μπορείτε για τον αόματο που αποχωρίζεται το αριστουργημα της pany vt30.... Και όπου και να πας από high end plasma...

Έγινε επεξεργασία από Trexx
Link to comment
Share on other sites

http://www.skroutz.gr/s/5696711/LG-49LB5500.html

Εγω εχω αυτην ακριβως την τηλεοραση αλλα στις 42 ιντσες (42lb5500). Για τα λεφτα της παρα πολυ τιμια. Δεν εχει φρου φρου κι αρωματα οπως smart tv, 3d και αυτο ειναι που κανει αυτη τη σειρα ιδιαιτερα οικονομικη. Εχει ips panel, που βγαζει χρωματα καταπληκτικα για το δικο μου γουστο, αναλυση full hd με 100 hz και στις ταινιες πραγματικα κενταει. Οτι εχω δει σε αναλυση full hd το εχω καταευχαριστηθει. Ακομα και ταινιες απο καναλια τις παιζει πολυ ωραια.

Το media player μη λες οτι δε σε νοιαζει. Ετσι ελεγα κι εγω επειδη σκοπευα να την εχω μονιμα συνδεδεμενη με το pc. Για δοκιμη μια μερα περασα μια ταινια μεσα σ ενα φλασακι και ενα αρχειο srt με τους υποτιτλος της ταινιας και επαιξε την ταινια κανονικοτατα με τους υποτιτλους. Απο τοτε μονο ετσι βλεπω ταινιες και απλα εχω σβηστο το pc γιατι δεν χρειαζεται σε τιποτα. Αναγνωριζει σχεδον ολα τα φορματ εικονας και ηχου φυσικα. Το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να μετονομαζεις την ταινια και τους υποτιτλους ωστε να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα για να τους αναγνωρισει. Επισης την βρισκω και καταλληλη ακομα και για παιχνιδια μεσω υπολογιστη με χρηση ενος controller η ενος ασυρματου σετ πληκτρολογιο-ποντικι, μιας και δεν εχει καμια καθυστερηση αποκρισης που να καθιστα το gaming δυσκολο

Το μονο ελαττωμα που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι οτι σαν εξοδο ηχου εχει μονο οπτικη ινα και οταν αναβω τον ενισχυτη για να εχω ηχο στα ηχεια η ενταση ειναι καπως χαμηλη. Αλλα αυτο λυνεται ευκολα απλα ανεβαζοντας λιγο πραπανω την ενταση του ενισχυτη. :-P

Αφου δεν θες smart tv κλπ μπλιμπλικια τα χρηματα που διαθετεις ειναι υπεραρκετα. Εγω εχω μια αδυναμια στις lg αλλα sony και sharp τις θεωρω επισης παρα πολυ καλες. Και samsung φυσικα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θενκς για την ανάλυση, το εκτιμώ. Overclocking σηκώνει να ανέβει Hz.? Πλακίτσα :) Είναι σίγουρα από τις τοπ επιλογές, την είχα υπόψη και την έχω δει από κοντά (πολύ φωτεινή μου φάνηκε με ψεύτικα χρώματα). Κερδίζει σαν εμφάνιση και είναι βασικό γιατί όταν έχεις γυναίκα η τηλεόραση δεν είναι μόνο τεχνολογική συσκευή αλλά και επιπλο.

Link to comment
Share on other sites

Σωστος! Σημασια δεν εχει η αποδοση η το αν κανει αυτα που ορεπει οπως πρεπει, αλλα το να φαινεται ομορφη! Τωρα ομως θυμηθηκα κατι ακομα, που πρεπει να εχεις υποψη σου. Αν δεις στηριζεται πανω σε δυο ποδαρακια πραγμα που σημαινει οτι εκει που θα την τοποθετησεις εκει θα κατσει. Δεν εχει τη δυνατοτητα περιστροφης οπως οι οθονες-τηλεορασεις που στηριζονται σε βαση και μπορουν να γυρισουν μπολικες μοιρες. Εμενα αυτο δεν μ ενοιαξε γιατι την εχω πανω σε επιπλο με ροδες οποτε το γυρναω η το μετακινω λιγο ολο μαζι.

Αν την δοκιμασες βλεποντας καποιο πρωιναδικο η μεσημεριαναδικο σε καποιο καναλι τοτε λογικο ειναι να ειδες αθλια χρωματα. Στις ταινιες ομως αλλαζει πολυ το πραμα και εκει παιζει οπως πρεπει να παιξει. Και φυσικα παντα υπαρχουν και οι ρυθμισεις για την εικονα και σ αυτην την τηλεοραση ειναι ουκ ολιγες! Σχεδον σιγουρα θα την φερεις ακριβως στα μετρα σου!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Να τρέχει win 7 την είδα συνδεδεμένη σε Pc σε συνθήκε σπιτιού, όχι μαγαζιού. Την έχει ο ξάδερφος. Το άσπρο της μου φάνηκε απαράδεκτο. Πρέπει να συμβιβαστώ, το ξέρω :) Samsung δεν παίρνω oπότε φαντάζομαι λιγοστεύουν οι επιλογές. Είδα και μια καινούρια τοσιμπα στα ίδια λεφτά αλλά μου φάνηκε ψέυτικη σαν κατασκευή (σαν εικόνα μου άρεσε περισσότερο)

Έγινε επεξεργασία από Trexx
Link to comment
Share on other sites

Σαν μονιτορ θα είναι καλή ή θα πιξελάρει πολυ? ενδιαφέρομαι και έγω για την συγκεκριμένη LG για βασικό monitor και ταινίες.  Παιχνιδια παίξω ελάχιστα πλέον 

ετσι και αλλιώς. το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλή σαν monitor.Εγώ σκέφτομαι την 40'' .

Link to comment
Share on other sites

Απαραδεκτο ασπρο;;;;; Μα γιατι; Δεν εχω παρατηρησει σε καμια περιπτωση κατι τετοιο. Μηπως απλα παιζει κατι με του ξαδερφου σε καποια ρυθμιση; Μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες. Και samsung παιρνεις αν θες. Η σειρα UE(χ)Η , οπου χ το μεγεθος σε ιντσες, ειναι σχετικα οικονομικη. Τις ειχα δει ταυτοχρονα στο μαγαζι που πηρα την δικια μου και ειχαν σχεδον την ιδια εικονα. Ειχαν την ιδια τιμη αλλα η samsung ηταν 40" ενω η lg 42". Ε, και μιας και εχω και την αδυναμια στις lg την τσιμπησα.

Σαν βασικη οθονη του υπολογιστη πασχει λιγο. Εχει ενα πιξελιασμα παρατηρισιμο. Μονο στην επιφανεια εργασιας και στα windows και ιντερνετ βεβαια το βλεπεις. Σε ταινιες-παιχνιδια δεν παρατηρειται τιποτα φυσικα! Αλλα νομιζω στα 1920*1080, σε μεγαλα μεγεθη οπως 40-42 η και παραπανω το πιξελιασμα δυσκολα θα το αποφυγεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

δεν κοιτάς για καμιά SONY ή Panasonic; Γιατί αποχωρίζεσαι την παλιά αν επιτρέπεται;

 

«και είναι βασικό γιατί όταν έχεις γυναίκα η τηλεόραση δεν είναι μόνο τεχνολογική συσκευή αλλά και επιπλο»
 

 

δε μιλάει η τηλεόραση, μην ανησυχείς. Δεν θα διαμαρτυρηθεί για τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού, θηλυκά ή ανήλικα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Trexx, τσέκαρε και τη sony w705.

Την εχω σε 42" και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Αν και δεν σε απασχολεί, το μονο μειον ειναι το κουτσο-Smart της.

Και design εχει,και απο τα καλυτερα panel της σειρας της.

Εγω την ειχα παρει 520 νομιζω

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Γιατί αποχωρίζεσαι την παλιά αν επιτρέπεται;

 

 

Tην κρατούν οι γονείς. Αυτό είναι το τίμιο μιας και αυτοί την είχαν αγοράσει τότε (πανάκριβα μάλιστα). Θα δω όλες τις προτάσεις σας, σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Trexx δυστυχώς, όπου και να πάς μετά την VT και ειδικά σε αυτό το εύρος τιμής θα απογοητευτείς οικτρά.

 

Αυτο είναι και το αρνητικό με αυτά τα μηχανήματα. Εγώ έχω μια καλιμπραρισμένη V50 και όταν κοιτάω 'κανονικές' τηλεοράσεις μου φεύγουν τα μάτια. Ignorance is bliss, αν δεν έχεις ζήσει με αυτό μετά δεν ξινίζεις τόσο εύκολα.

 

Να ικανοποιηθείς δεν υπάρχει περίπτωση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις imho είναι να πάρεις οτι καλύτερο μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη και γενικά να το αφήσεις πίσω (δηλαδή μην το πολύ σκέφτεσαι- ψειρίζεις).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Trexx δυστυχώς, όπου και να πάς μετά την VT και ειδικά σε αυτό το εύρος τιμής θα απογοητευτείς οικτρά.

 

Σε άλλο εύρος τιμής; Δλδ αν (με κόπο) τα 400-500 γίνουν 650 τότε μιλάμε για tv >=vt30?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Trexx χίλια συγνώμη, το είδα ένα μήνα μετά αυτό λόγω πνιξίματος- δουλιάς. Δεν νομίζω οτι μπορώ να σε βοηθήσω, έχω μείνει πίσω στις τηλεοράσεις. Τελικά τι έκανες με το θέμα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.