Jump to content



Δημοψήφισμα Round 2 - Ευρώ ή Grexit


GriGaS

Ευρώ ή Grexit  

97 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μιας και θα περάσουμε 5 ημέρες σε αναμένα κάρβουνα, ας δούμε τι λέει ο λαός του Lab (που στο προηγούμενο δημοψήφισμα έπεσε αρκετά κοντά με την κοινή γνώμη)

 

Προφανώς δεν χρειάζεται να αναλύσω τι συνεπάγεται το ένα και τι το άλλο, λίγο πολύ τα έχουμε ακούσει...

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
Link to comment
Share on other sites

Απλά θα πω 2 πράγματα:

1) Ανεργεία bonus + 30% για πλάκα ( γενική ανεργεία δηλαδή 60% )

2) Αυτάρκεια ελληνικού κράτους 20% ( το 80% των καταναλώμενων πρώτων υλών και αγαθών είναι ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ )

 

Σούπερ θα είναι με δραχμή!

Link to comment
Share on other sites

Το Ιανουάριο επιλέξαμε την ελπίδα έναντι του κακού. Τελικώς φτάσαμε λίγους μήνες μετά να έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ του εξαιρετικά κακού και της απόλυτης καταστροφής.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι στο πως λέγονται τα χαρτάκια το νοημα για μένα. Το νοημα είναι να μην ορίζει την πολιτική σου μια χώρα με τελειως διαφορετικά συμφέροντα απ τα δικά σου.

 

Ο μόνος δρόμος στο ευρώ είναι με καταργηση των σημαιών και πλήρη παραδοση κυριαρχίας στην γερμανία. Ηνωμένη Ευρώπη υπο την Γερμανία με γκετοποιημένο νότο. Η επιθυμια του παραπάνω δε λέγεται κοινή λογική, λέγεται σύνδρομο της Στοκχόλμης.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το νοημα είναι να μην ορίζει την πολιτική σου μια χώρα με τελειως διαφορετικά συμφέροντα απ τα δικά σου.

 

2 πραματάκια

 

1) Προσοχή στη χρήση του όρου "προσωπικό συμφέρον", γιατί στην φάση που είμαστε η πιο συμφέρουσα επιλογή μπορεί να περιλαμβάνει ούτως ή άλλως πείνα κι εξαθλίωση. Το λέω γιατί γνωρίζω πως έχουμε γαλουχηθεί με το σκεπτικό "κάποιος θα μας βολέψει", "αν βγει ο Α θα βρει δουλειά ο Θανασάκης", "αν βγει ο Β θα μας κάνει και μας νοσοκομείο" κλπ. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αυτές οι μέρες να έχουν τελειώσει πλέον.

 

2) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι εντολές από μια άλλη χώρα θα έχουν χειρότερο αποτέλεσμα από τις εντόπιες; Το γράφεις λες και το πιο σημαντικό είναι να μη μας λένε οι Γερμανοί/Γάλλοι τι να κάνουμε. Σ' αυτή την κατάσταση Έλληνες πολιτικοί και ψηφοφόροι μας έφεραν, τα τελευταία 20-30 χρόνια. Θες να πεις ότι δεν μας πειράζει γιατί είναι Έλληνες ή ότι κάνανε καλή δουλειά γιατί δουλέψανε για το συμφέρον μας;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

^^

Ωραια τα λεει ο κυριος , αλλα νομιζω πως για να πυροδοτηθει ο λαος και να αρχισει να παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του και να γινουν αυτα που λες , πρεπει να τσουξει λιγο το κολαρακι 

 

Για μενα το σωστο σεναριο θα ηταν παυση συνδρομης στην ΕΕ , και αμα εντος ενως λογικου χρονικου διαστηματος , υπαρξει βελτιωση , να ξαναμπουμε κανονικα ευρο 

 

Με ευρω/δραχμη/δολλαριο , οσο υπαρχουν πολιτικοι , ολα σκατα θα ειναι 

Κλαιγονται ολοι για "δημοκρατια' , "δημοκρατια" , αλλα οι εκλεγμενοι πολιτικοι δεν ειναι βαση των ικανοτητων τους αλλα βαση του ποσο διασημοι ειναι , κατι σαν σχολικες εκλογες 15μελους 

 

θεωρω πως μονο η τεχνοκρατια ειναι η λυση για να ξελασπωσουμε   (απο οτι εχω καταλαβει , τεχνοκρατια ειναι οταν τις αποφασεις τις παιρνουν ανθρωποι με εμπειρια και πτυχια , ασχετα με το τι θελει ο λαος )

Link to comment
Share on other sites

  @Chosen,  Σε απαντηση παραθέτω αυτο που είπε ο DJD.  Εθνική πολιτική είτε εντός είτε εκτός κοινού νομίσματος.  Αλλά εντος ευρώ δε το είχαμε ποτέ αυτό.

 

Αλλιώς αν δηλαδή είναι να έχουμε κεντρική εξουσίας ως ένωση, οι δικοι μας πολιτικοί το μόνο που κάνουν εδώ είναι να διαιωνίζουν την διαφθορά και την μ εφαρμογή της καλής για εμάς γερμανικής πολιτικής. Ας τους κλείσουμε και να κάνουμε την βουλή μουσείο, να βγάζουμε και κανα φραγκο απ τα εισιτήρια.

Link to comment
Share on other sites

Πράσινα μπλε καφενεία, κλαδικές, κλεισίματα εργοστασίων και πρόσληψη χιλιάδων κόσμου στο δημόσιο, πολλαπλές συντάξεις, πολλαπλά επιδόματα, επιδοτήσεις για χωράφια/καλλιέργειες/ζώα που δεν υπήρχαν. Όλα αυτά άρχισαν να γιγαντώνονται με δραχμή στα χέρια, την δεκαετία του 80. Το ευρώ ήρθε και έπεσε μέσα σε έναν οχετό. Αλλά η βρώμα δεν προέρχεται από αυτό.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

http://biotechwatch.gr/FranceSeedLaw

http://www.agronews.gr/business/programmata/arthro/126439/apagoreusi-futeusis-abelona-pano-apo-1-stremma-/

http://www.athenspress.gr/2015/01/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-2015-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF/

 

http://www.news.gr/auto/agora/article/207634/ellhniko-aftokinhto-pony-me-daneikh-kardia-apo.html

http://www.scribd.com/doc/215334616/%CE%94%CE%97%CE%9C-%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%97%CE%A3-%CE%97-%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A7%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91

'Ημασταν pουτάνες των αμερικανοαγγλων, ήρθε και το ευρώ και γίναμε και της ευρώπης. Φταίμε αλλά με την εοκ πήρε acceleration το πράμα. Γιατί όπως είπε ο Καραμανλής, μας αγαπάνε και θέλουν πραγματικά να μας βοηθήσουν... Μασκαρά, γρεκέ μασκαρά...

 

 

Πες τα ρε μαγκα. Δε τα λενε δε τα γραφουν αναγκαζόμαστε και γινομαστε γραφικοί εμείς. Μπράβο ρε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όπως έγραψα και σε ένα ποστ στη χρεοκοπία ή στο thread του δημοψηφίσματος, το έγκλημα οργανώνεται χρόνια. Έχουν δουλέψει πολύ για αυτό που ζούμε σήμερα. Γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς πλέον πως ότι γίνεται, γίνεται στην τύχη;*

 

Τους λέγαμε γραφικούς, τους λέγαμε τρελούς, γράφουν με μπόλικη σάλτσα αλλά είναι σαν τα ούφο, όλοι και κανένας τα έχει δει και κανείς σε μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Απλά βλέπεις πολλά σημάδια των καιρών.

 

http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=481762

 

http://antexeistinalitheia.gr/2012-03-20-19-02-50/ <<lol site αλλά αυτά που γράφει φαίνεται να στέκουν τουλάχιστον στο εν λόγω άρθρο.

 

 

 

*behavior patterns για τους επιστήμονες.

Έγινε επεξεργασία από NoDsl
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Να προσθέσω στα πάρα πάνω ότι τον Σαμαρά αυτοί τον ρίξανε. Του τάξανε ελάφρυνση αν έφερνε πλεόνασμα και μετά τον ξεγέλασαν.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι θα είχαμε ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εάν κρατάγανε το λόγο τους και δίνανε ελάφρυνση στον ανόητο  που τους πίστεψε.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Να προσθέσω στα πάρα πάνω ότι τον Σαμαρά αυτοί τον ρίξανε. Του τάξανε ελάφρυνση αν έφερνε πλεόνασμα και μετά τον ξεγέλασαν.

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι θα είχαμε ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία εάν κρατάγανε το λόγο τους και δίνανε ελάφρυνση στον ανόητο  που τους πίστεψε.

 

Ποιοι οι Γερμανοί, Αμερικάνοι, Γάλλοι που θέλουν το καλό μας;

ΌΧΙ δε το πιστεύω αυτό.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.