trendy Ιούλιος 9, 2005 #261 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2005 Κατεβάζω τώρα το kubuntu-5.04 hoary να δω τι λέει. Επίσης λέω να δοκιμάσω και το slax κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 10, 2005 #262 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Εγώ τώρα το εγκαθιστώ σε ένα PC... Το περιβάλλον GNOME... δεν ξέρω... με εκνευρίζει πολύ... ( μάλλον επειδή το KDE μοιάζει πιο πολύ με το περιβάλλον τον Windows ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 10, 2005 #263 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Για να μην ανοιξω καινουργιο θρεντ...παιδες τσεκαρετε τα ε-μαιλ σας..... (οσοι ειχατε παραγγελει απο την Novell....) Περίεργο... είχα παραγγείλει απο την Novell αλλά δεν πήρα σχετικό mail... Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 02:37] Κατεβάζω τώρα το kubuntu-5.04 hoary να δω τι λέει. Επίσης λέω να δοκιμάσω και το slax κάποια στιγμή. Υπάρχει και Ελληνικό review του SLAX εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 10, 2005 #264 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SeekerΥπάρχει και Ελληνικό review του SLAX εδώ Ναι το είχα διαβάσει πριν από λίγες μέρες αυτό το review και σκέφτηκα να το δοκιμάσω σε ένα παλιό 166MMX που έχω και κάθεται, μιας και δεν έχει πολλές απαιτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 11, 2005 #265 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Guyz βρηκα την διευθυνση για το SuSe.....της novell.... Take a look :daisy: :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 27, 2005 #266 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 σημερα ηρθαν τα 200(!!!!!) cds και με πολλα καλουδια απο ubuntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 28, 2005 #267 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 02:09] σημερα ηρθαν τα 200(!!!!!) cds και με πολλα καλουδια απο ubuntu. Τι άλλα καλούδια σου έστειλαν.... για πες... για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 28, 2005 #268 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 200 CD's? lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 28, 2005 #269 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 για σχολη τα ζητησα.μην φανταστεις και τρελα πραγματα.κουτακια αφισουλες προμο και πολυ καλη επικοινωνια με τον υπευθυνο.αντε να τα μοιραζουμε τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJpoison Ιούλιος 29, 2005 #270 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Guyz βρηκα την διευθυνση για το SuSe.....της novell.... Take a look :daisy: :daisy: :daisy: ειναι καλυτερο απο το Ubuntu?σου στελνουν cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούλιος 29, 2005 #271 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από DJpoison ειναι καλυτερο απο το Ubuntu?σου στελνουν cd? Δεν έχει σχέση με το Ubuntu. Η Novell στέλνει μόνο ένα πακέτο/άτομο και αυτό δεν είναι για να προωθήσει την ευρεία χρήση του SuSE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 29, 2005 #272 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ρε παιδιά τί να βάλω suse 9.3, ubuntu ή kubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 29, 2005 #273 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 kubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 29, 2005 #274 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 SuSE 9.3... είναι :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 29, 2005 #275 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET [Χθες, στις 22:52] SuSE 9.3... είναι :alien: δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Ιούλιος 30, 2005 #276 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 είναι πολύ :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2005 #277 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Ανάλογα πως θα το χειριστείς από την αρχή.Αν κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση και διαβάσεις μερικά από τα άφθονα 'how to" της Novel τότε ούτε δύσκολο είναι,ούτε ιδιαίτερες γνώσεις θέλει,είναι πολύ παραμετροποιήσιμο και παίζει τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 30, 2005 #278 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από trendy kubuntu αυτό θα ψήφιζα, αλλά δεν το χω δοκιμάσει κι όλας, άρα δεν είμαι εμπεριστατωμένος. το γεγονός όμως ότι ένας σεσημασμένος slackwarάς το προτείνει, σημαίνει ότι αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 30, 2005 #279 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Εμένα μου φάνηκε συμπαθητικό. Βέβαια οι debianάδες θα το βάλουν με κλειστά μάτια μιας και φέρνει αρκετά στο debian, όχι όμως στο κύριο pc τους, αφού ως γνωστόν το debian θα βγει μόνο στη δευτέρα παρουσία.Βέβαια από τα 3 που πρότεινε αποκλείστηκε αμέσως το ubuntu (aka gnome) και το suse δεν το πολυσυμπαθώ, οπότε με την εις άτοπο απαγωγή βγήκε το kubuntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 30, 2005 #280 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Εμένα μου φάνηκε συμπαθητικό. Βέβαια οι debianάδες θα το βάλουν με κλειστά μάτια μιας και φέρνει αρκετά στο debian, όχι όμως στο κύριο pc τους, αφού ως γνωστόν το debian θα βγει μόνο στη δευτέρα παρουσία. ακριβώς αυτό δεν έχω 3ο pc για δοκιμές!!!!! καλά, που το βρήκες????? για το suse πάντως, προσωπικά το εκτιμώ σαν διανομή, αν είχε και ένα πιο έξυπνο update system (YOU στα suseδίστικα) θα το εκτιμούσα ακόμη περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.