Jump to content



Πρόβλημα με Seagate Freeagent Pro 1TB


The King

Recommended Posts

Eδω και 1μιση χρονο, εχω το δισκο Seagate Freeagent Pro 1TB μονο για βοηθητικο, χωρις ιδιαιτερη χρηση.

Προχθες αρχισε ο υπολογιστης να μην τον βρισκει, το εβαλα στο λαπτοπ, παλι το ιδιο, δοκιμασα ολους τους τυπους θυρων, (usb, firewire, etc) που εχει απο πισω, αλλα παλι δεν τον βλεπει ειτε ο η/υ ειτε το λαπτοπ.

Ο δισκος ακουγεται να μαρσαρει κανονικα στην αρχη και μετα να στροφαρει, ακουστικα ειναι σαν να λειτουργει κανονικα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν επικοινωνει με το pc πλεον, σε καμια θυρα εξοδου του.

Παρατηρω επισης οτι καθε 1-2 λεπτα, η πορτοκαλι λαμπα, εξασθενει για μισο δευτερολεπτο και επανερχεται παλι.. ισως να το εκανε και παλια και να μην το ειχα προσεξει.

Εχει κανεις καμια ιδεα; δε θελω να καταφυγω στην εγγυση και δε θα καταφυγω κι ας ισχυει, εχω αρχεια μεσα που δε θελω να περιφερονται εδω και εκει.

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω, αν εχει 2 ειδων θυρες και δεν τον βλεπουν απο καμμια 2 διαφορετικα pc, τοτε λογικα κατι θα χαλασε.

Στην τελικη, αν ολα αποτυχουν, μπορεις να δοκιμασεις να τον ανοιξεις μηπως και καταφερεις καμμια πατεντα με sata συνδεση (εσωτερικη) να δεις αν θα λειτουργησει ετσι, ωστε να περισωσεις οτι αρχεια μπορεσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.