Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Ωραίο το spawn system, όπως το είχε προτείνει και ο Battle(non)Sense και ειδικά το αν κάνεις spawn σε όχημα να μην έχεις πλήρη οπλισμό για να αποφεύγεται η χρήση μόνο ως μεταφορικό.

Επιτέλους, ο νοσοκόμος είναι νοσοκόμος και όχι assault!

Οι εκρήξεις όταν καταστρέφεται άρμα είναι απίστευτες.

Βρήκαμε και ποιός π@πάρας υποστήριζε στο 4 την αχρήστευση των μαχαιριών. Το παραδέχεται ότι δεν του αρέχει να χάνει από μαχαίρι ενώ έχει όπλο και λέει μάλιστα ότι αυτό δεν είναι skill!!! Σωστά, έχεις όπλο, έχω μαχαίρι, σε σκοτώνω και δεν έχω skill... 

Επίσης δεν είδα καθόλου σκοπευτικά 3χ, 4χ, κλπ, red dots, laser pointers, σιγαστήρες, κλπ. Ελπίζω να βάλουν γιατί κάποιοι δε μπορούν με τα iron sights :hehe:

• Like 4

πριν 9 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Βρήκαμε και ποιός π@πάρας υποστήριζε στο 4 την αχρήστευση των μαχαιριών. Το παραδέχεται ότι δεν του αρέχει να χάνει από μαχαίρι ενώ έχει όπλο και λέει μάλιστα ότι αυτό δεν είναι skill!!! Σωστά, έχεις όπλο, έχω μαχαίρι, σε σκοτώνω και δεν έχω skill... 

Εκνευριστικη αστοχια των παιχνιδιων ειναι, οχι skill. Το να πεθαινεις με μαχαιρια απο καποιον που του εχεις ριξει πρωτος 2-3 σφαιρες επιτελους πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Ειδικα δε σε παιχνιδια οπως το bf στο οποιο υποτιθεται υπαρχει μια σχεση με την πραγματικοτητα και δεν ειναι κανα arcade οπως τα cod. Οπως και να το κανουμε ειναι ενα μελανο σημειο πολλων fps μεχρι και σημερα

• Like 2

Δηλαδή εγώ έρχομαι κατά πάνω σου, εσύ με πυροβολείς, δεν καταφέρνεις να με πετύχεις, σε μαχαιρώνω και εγώ δεν έχω skill ; 

Τουλάχιστον αστείο.

Όσο για τα μαχαίρια από πίσω, προφανώς και θα μπορούσε κάποιος να σου ρίξει με όπλο, απλά δε θέλει.

Λες να εννοω οτι του ριχνεις χωρις να τον πετυχαινεις;;; η μηπως δεν σου εχει τυχει ποτε να πυροβολησεις καποιον (πετυχαινοντας τον....) και να σε φαει με ενα μπουνιδι;

• Like 1

7 hours ago, Wizard! said:

Δηλαδή εγώ έρχομαι κατά πάνω σου, εσύ με πυροβολείς, δεν καταφέρνεις να με πετύχεις, σε μαχαιρώνω και εγώ δεν έχω skill ; 

Τουλάχιστον αστείο.

Όσο για τα μαχαίρια από πίσω, προφανώς και θα μπορούσε κάποιος να σου ρίξει με όπλο, απλά δε θέλει.

Έρχεται ο wolves καταπάνω μου πηγαίνοντας δεξια αριστερά σαν σε καράβι σε τρικυμία...face to face...έχω το ΑΚ με 4 σφαίρες ...του αδειάζω και τον βρίσκουν οι 2 ...αλλάζω στα 1911 πυροβολώ δις και με έχει φθάσει ο @#$@$ και με ρίχνει με το μαχαίρι...Τι γ@μς#@$ άκουσε ναξερε μόνο....Τώρα παίζει μόνο asseto ...τι καλά....

• Like 2

8 hours ago, giorgos2187 said:

Λες να εννοω οτι του ριχνεις χωρις να τον πετυχαινεις;;; η μηπως δεν σου εχει τυχει ποτε να πυροβολησεις καποιον (πετυχαινοντας τον....) και να σε φαει με ενα μπουνιδι;

Αν αναφέρεσαι σε bugs, τότε είναι άλλο θέμα. Κι εμένα μου έχει τύχει ο άλλος να είναι ξάπλα, να κάνω 3 φορές μαχαίρι και να γυρνάει να με σκοτώνει γιατί δεν έπιασε.

Αν αναφέρεσαι στο ότι δεν πρόλαβες να τον σκοτώσεις, τότε κάτι δεν κάνεις σωστά.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το ACE-23, το πιό δημοφιλές όπλο στο BF4.

Το dmg μέχρι τα 12μ, είναι 24.5 και ρίχνει 770 σφαίρες το λεπτό.

Επίσης, έχουμε:
Headshot    2.13x
Chest and Arms    1.0x
Chest and Arms (Defensive spec)    0.93x
Stomach and Legs    0.93x

Δηλαδή, χρειάζεσαι 3 σώμα + 1 κεφάλι, ή 5 σώμα για να τον φας. Σου χρειάζονται λοιπόν 0.4 δευτερόλεπτα για να φας τον άλλον, αν ξέρεις σημάδι.

Χώρια, που στο 4, έχεις και τη βλακεία το counter knife που σου δίνει και το δικαίωμα, αν δεν τον πετύχεις, να αμυνθείς.

Και σας φταίει το μαχαίρι; Πλάκα κάνετε...;

1 hour ago, sstav said:

Έρχεται ο wolves καταπάνω μου πηγαίνοντας δεξια αριστερά σαν σε καράβι σε τρικυμία...face to face...έχω το ΑΚ με 4 σφαίρες ...του αδειάζω και τον βρίσκουν οι 2 ...αλλάζω στα 1911 πυροβολώ δις και με έχει φθάσει ο @#$@$ και με ρίχνει με το μαχαίρι...Τι γ@μς#@$ άκουσε ναξερε μόνο....Τώρα παίζει μόνο asseto ...τι καλά....

Αυτό ακριβώς είναι skill. Το ίδιο συμβαίνει σε εμένα όταν ρίχνω στον Χ και κάνει σαν το καγκουρώ και δε μπορώ να τον πετύχω. Άλλωστε, δε μπορεί όλες τις φορές να σε πετυχαίνει με 4 σφαίρες στη γεμιστήρα. Οπότε μην το κάνουμε κανόνα.

1 hour ago, hurin said:

Μιλάτε για "knife skill" όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες (ping, packet loss, 144hz, cpu/gpu).

Αυτά ισχύουν για όλους. Δηλαδή αν σε φάω με 1 βολή από sniper/shotgun δε σε πειράζει; Μήπως να τα καταργήσουμε κι αυτά;

Ή ακόμα καλύτερα, να τα καταργήσουμε όλα, να έχουμε μόνο ένα όπλο, οπότε να μετράει μόνο το skill... Ή μήπως θα παίζει κι εκεί ρόλο το ping, packet loss, 144Hz, cpu/gpu ;

Κατα τη διαρκεια των 4-5 σφαιρων δλδ (πανω στο σωμα του) ο αλλος τρεχει ανενοχλητος και προλαβαινει να ερθει να σε φαει; 

Οπως και να το κανουμε η λειτουργια του μαχαιριου ειναι προβληματικη σε πολλα fps παιχνιδια, δεν αναφερομαι μονο στα battlefield. Ισα ισα που το bf4 ειναι αυτο που με εχει νευριασει λιγοτερες φορες απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι σ αυτο το θεμα. Αλλα αν εχεις ενα τετοιο συστημα υπολογισμου damage για τις σφαιρες, ε δεν μπορεις να εχεις αφησει τοσο στην τυχη του το πως θα μπορει να περπαταει η να τρεχει ο αλλος οσο τον πυροβολεις. Και το ξαναλεω, μιλαω για την περιπτωση που ριχνεις σφαιρες πανω του. Αν ριχνω και αστοχω προφανως και ειναι δικο μου προβλημα. Κι αυτο μου εχει τυχει και απλα εχω κανει μοκο γιατι εφταιγε η δικη μου κουλαμαρα.

Ρε συ, δε μιλάμε για κάποιον που είναι στα 100 μέτρα μακρυά, μιλάμε για κάποιον που είναι στα 2-3 μέτρα.

Αν λοιπόν, ο άλλος είναι τόσο κοντά, και δε μπορείς να τον πετύχεις, σου φταίει το μαχαίρι;

Και το έγραψα και πριν, το ίδιο ακριβώς είναι και με τα όπλα που θέλουν 1 βολή και φυσικά μακρύτερα από τα 2-3 μέτρα.

Να τα καταργήσουμε κι αυτά;

Μία ώρα πριν, το μέλος Wizard! έγραψε:

και δε μπορείς να τον πετύχεις

Δε γινεται να συνεννοηθουμε...

Λεμε για το bug πολλων παιχνιδιων που ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ  τον αλλον με 3-4 σφαιρες αυτος εξακολουθει και τρεχει ανενοχλητος, ουτε καν το τρεξιμο του δεν του κοβεται, και ερχεται και σε καρφωνει. 

2 minutes ago, giorgos2187 said:

Δε γινεται να συνεννοηθουμε...

Λεμε για το bug πολλων παιχνιδιων που ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ  τον αλλον με 3-4 σφαιρες αυτος εξακολουθει και τρεχει ανενοχλητος, ουτε καν το τρεξιμο του δεν του κοβεται, και ερχεται και σε καρφωνει. 

1 hour ago, Wizard! said:

Αν αναφέρεσαι σε bugs, τότε είναι άλλο θέμα. Κι εμένα μου έχει τύχει ο άλλος να είναι ξάπλα, να κάνω 3 φορές μαχαίρι και να γυρνάει να με σκοτώνει γιατί δεν έπιασε.

Μια χαρά μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Απεφυγα να χρησιμοποιησω τη λεξη bug πιο πριν γιατι ειναι ενα φαινομενο που το εχω παρατηρησει σε αρκετα fps παιχνιδια και το παρατηρω αρκετα συχνα. Αρα υποθετω οτι δεν ειναι ακριβως bug αλλα γενικα μια λαθος προσεγγιση απο τους devs στο συγκεκριμενο θεμα. Bug χαρακτηριζεις κατι που δε δουλευει σωστα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως φαινεται οτι το λαθος ειναι στον τροπο που "προγραμματιστηκε" το knife kill.

14 hours ago, Wizard! said:

...Επίσης δεν είδα καθόλου σκοπευτικά 3χ, 4χ, κλπ, red dots, laser pointers, σιγαστήρες, κλπ. Ελπίζω να βάλουν γιατί κάποιοι δε μπορούν με τα iron sights :hehe:

Έχω να ψοφήσω και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές λόγο του ότι δεν θα μπορώ να σημαδέψω με iron sights... :(:(:(

Για την γυναικεία φωνή θα συμφωνήσω ότι δεν "κολλάει" και ήταν το πρώτο πράγμα που με ξένισε... Επίσης με προβλημάτισε και η αλλαγή στην αλφάβητο (Apple αντί για Alpha κλπ...) αλλά από video έμαθα ότι εκείνη την εποχή έτσι τα έλεγαν... Αυτό που με πείραξε ήταν ακούγοντας τα Apple, Butters κλπ πείνασα... :D:D:D

• Like 2

Δεν είναι τόσο κακά τα iron sights. Και κοίτα να δεις η προπόνηση με iron sights στο BF4 και Rainbow six siege θα αποδειχτεί σωτήρια :p 

Η γυναικεία φωνή πρέπει να αλλάξει όντως. Εχω πετύχει τόσο σε reddit , ξένα forum κλπ κόσμο που δε τους αρέσει καθόλου. Μαζί και μένα. Φαίνεται αφύσικη και δε κολλάει καθόλου. Λες και εχεις την cortana ή τι siri in game ειναι