Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας v3.0


DJD

Recommended Posts

Νέο thread για την συνέχεια του Χρεοκοπία 2

 

Στο προηγούμενο thread είχαμε πολλά θέματα και παράβαση κανόνων και ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που οπουδήποτε αλλού στο φόρουμ δεν θα τις ανεχόμασταν (και για να προλάβω, όχι δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω, αναλαμβάνω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης). 

 

Για την εύρυθμη λειτουργία του παρόντος θέματος οι παρακάτω κανόνες θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά. Όποιος δεν τους ακολουθεί, θα τιμωρείται με thread ban 3ημερών, έπειτα με thread  ban 7 ημερών και μετέπειτα με συνολικό ban από το forum. 

 

1) Σεβασμός στους συνομιλητές χωρίς ειρωνείες και υβριστικούς τόνους.

2) "Επιτεθείτε" στο κείμενο του ποστ και όχι σε αυτόν που το δημιούργησε.

3) Χιουμοριστικού τύπου εικόνες, αστεία κτλ· υπάρχουν άλλα θέματα για αυτά.

4) Όλοι οι υπόλοιποι κανόνες του φόρουμ εξακολουθούν να ισχύουν.

 

Οι κανόνες αυτοί είναι μηδενικής ανοχής και δεν είναι προς συζήτηση. Η κατάσταση είναι μαύρη από μόνη της, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μιλήσουμε πολιτισμένα μεταξύ μας. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Παράθεση

 

Όσο πιο πολύ κατακρίνει κανείς τους πολιτικούς, τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζει. Αν τύχει μάλιστα και τους βρίζει, απογειώνεται. Αυτή είναι η συνταγή που εφαρμόζει ο Βασίλης Λεβέντης, ακολουθώντας την τακτική της Χρυσής Αυγής πριν αποκαλυφθούν οι εγκληματικές δραστηριότητες της.

Έτσι έχει καταφέρει όχι μόνο να διατηρεί τα ποσοστά που τον έστειλαν στη Βουλή, αλλά και να τα επαυξάνει.

 

Η ιστορία μου θυμίζει τον Πέρση βασιλιά Δαρείο που είχε βάλει έναν δούλο να του θυμίζει βράδυ και πρωί να μην ξεχάσει να τιμωρήσει τους Αθηναίους, που είχαν βοηθήσει τις ιωνικές πόλεις να επαναστατήσουν εναντίον του. Έχει μείνει στην ιστορία το, «δέσποτα μέμνησο των Αθηναίων» – βασιλιά μου, θυμήσου τους Αθηναίους. Αυτό ακριβώς κάνει ο Λεβέντης. Θυμίζει στο λαό ότι έχει ανοικτούς λογαριασμούς με το πολιτικό σύστημα. Δεν ψάχνει να βρει προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων.

Αρκείται σε μία και μόνο πρόταση. Οικουμενική κυβέρνηση. Είτε συζητάμε για την οικονομία είτε για το προσφυγικό. Πάει με όλα η οικουμενική και βασικά με το σχέδιο Λεβέντη να το παίξει αξιωματική αντιπολίτευση. Το έχει εκμυστηρευθεί κατ’ επανάληψη στους συνεργάτες του. Στις άλλες εκλογές που θα γίνουν θα πάρουμε 15%.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500063367#ref=newsroombox

 

Παράθεση

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι με βάση το συγκεκριμένο σχέδιο, όσο περισσότερα χρόνια ασφάλισης έχει κάποιος μετά τα 25 εργάσιμα έτη και όσο περισσότερες εισφορές πληρώνει, επειδή αυξάνεται ο μισθός του, τόσο μικρότερη σύνταξη παίρνει. Αυτή η προοπτική δημιουργεί αντικίνητρα ασφάλισης και αντιασφαλιστικές επιλογές όπως είναι η μαύρη εργασία και η εισφοροδιαφυγή.

 

Fuck logic.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Στη δημιουργία κόμματος προχωρά η Κωνσταντοπούλου. Κατηγορεί τον Τσίπρα για συμφωνία με τους δανειστές πριν εκλεγεί


 

Παράθεση

 

Στη επιβεβαίωση ότι θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος προέβη η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι το βράδυ της Τρίτης και εξέφρασε την άποψη πως ο κ. Αλέξης Τσίπρας ενδεχομένως να είχε συμφωνήσει με τους δανειστές πριν από την εκλογή του.

Σε ερώτηση για το πως επιλέχθηκε για πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε « Μου ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας, τον ρώτησα ποιόν θα κάνει Πρόεδρο της Βουλής, μου είπε ότι θα έκανε τον κ. Βούτση, εγώ του είπα ότι στη θέση του θα έκανα τον κ. Λαφαζάνη που είχε μία πολύ μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, όπως μεταδίδει το Σκάι, για το εάν πιστεύει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε προχωρήσει σε κάποιου είδους συμφωνία με τους δανειστές πριν από τις εκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν κάθετη σημειώνοντας: «Δεν το υποθέτω ως θεωρία. Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι ο κ. Τσίπρας, ενδεχομένως και πριν τις εκλογές είχε συμφωνήσει με τους δανειστές».


 

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/arthra/3110810/ferte-piso-tous-serbitorous

 

Quote

Χωρίς μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το 95% της παραγωγικής οικονομίας εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και για τις θέσεις εργασίας.

Η γείτονα Βουλγαρία σηκώνει φράχτη, μην τυχόν και περάσουν από τα δικά της σύνορα οι μεταναστευτικές ροές προς την βόρεια Ευρώπη, αλλά για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις που επιθυμούν μετεγκατάσταση έχει απλώσει κόκκινα χαλιά, ειδικές διευκολυντικές διατάξεις και ευνοϊκούς συντελεστές για τα πρώτα τουλάχιστον χρόνια μετεγκατάστασής τους.

Η Βουλγαρία γνωρίζει ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φέρνουν πλούτο, και ευημερία σε μια κοινωνία. Γι’αυτό και φροντίζει να τις προσελκύσει. 

Αν η Ελληνική Πολιτεία συνεχίσει την καταδιωκτική πολιτική της προς τις επιχειρήσεις, τότε δεν είναι μακριά η μέρα που θα λέμε "μισθοί Βουλγαρίας” και θα εννοούμε υψηλότερους από τους ελληνικούς μισθούς.

 

 

απλά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, colt3003 said:

Αν η Ελληνική Πολιτεία συνεχίσει την καταδιωκτική πολιτική της προς τις επιχειρήσεις, τότε δεν είναι μακριά η μέρα που θα λέμε "μισθοί Βουλγαρίας” και θα εννοούμε υψηλότερους από τους ελληνικούς μισθούς.

H αγοραστική δύναμη στη Σόφια είναι ήδη μεγαλύτερη από την αντίστοιχη στην Αθήνα.

Quote

Local Purchasing Power in Sofia is 3.72% higher than in Athens

 

Ο μέσος μισθός στην Σόφια είναι 510€, ενώ στην Αθήνα 700€, μια διαφορά στο 27%.

Όμως, το κόστος ζωής είναι χαμηλότερο σε όλους τους τομείς και σε κάποιους σαφώς περισσότερο από 27%.

Quote

Consumer Prices in Sofia are 33.18% lower than in Athens
Consumer Prices Including Rent in Sofia are 29.82% lower than in Athens
Rent Prices in Sofia are 11.91% lower than in Athens
Restaurant Prices in Sofia are 47.91% lower than in Athens
Groceries Prices in Sofia are 29.40% lower than in Athens

 

Πηγή: http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Greece&country2=Bulgaria&city1=Athens&city2=Sofia

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιατί πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων στέλνουν εξώδικο στον Βασίλη Λεβέντη

Παράθεση

 

Δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας καλούν τον Βασίλη Λεβέντη να τηρήσει την προεκλογική δέσμευσή του για βουλευτικό «rotation», την εναλλαγή δηλαδή βουλευτών κάθε έξι μήνες.  .

Το εξώδικο θα υπογράψει και ο Αναστάσιος Λέκκος, επίσης υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων. Δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στις τάξεις του κόμματος μες την προϋπόθεση όμως ότι θα τηρηθεί η δέσμευση του προέδρου.

Οι πολιτευτές λένε πως είδαν τον Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή «Στον ενικό» να λέει πως ήταν λάθος η απόφασή του και πως ενδεχομένως οι βουλευτές θα παραμείνουν. «Του απαντώ, λοιπόν: Μια του ψεύτη, μια του κλέφτη, τρίτη και η κακιά του μέρα, λέμε στη Λάρισα», τονίζει ο κ. Ζώκας.

 

Πολύ βαριά το πήραν! Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος : )

Link to comment
Share on other sites

στην ιδια εκπομπη ειπε οτι το σκεφτεται να το επεκτεινει στον 1 χρονο, επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που δηλωσε οτι δεν  βλεπει να γινεται  ομαλα το "rotation" στο 6μηνο,  (τι μπορει να γινει ομαλα εδω περα με αυτο το κλιμα πολιτικης ασταθειας να επικρατει ?? ? )  δεν θυμαται κανεις την ανακριση-ναυγαγιο του  βερυκιου με την οποια το μονο που καταφερε ητανε να πεσει ακομα πιο πολυ ο ιδιος στην υποληψη του  μεσου τηλεθεατη ??  ( να δω ποτε θα πεσουν και οι υπολοιπες "μαχητικες αντιμνημονιακες δημοσιογραφαρες" σαν τον παπαδακη με το αλτσχαιμερ που  βαφτισε τον Λεβεντη "Γιωργο" πριν κατι μερες  ) 

Ολη την ωρα τον ρωτουσε για κατι ασχετες μπουρδες, τυπου " οι πολυκατοικιες που χτισατε στον Πειραια  ητανε οικολογικες ? "  του ειχε επισης  πρηξει το συκωτι για το αν θα μεινει ο Μαριος στην θεση του μετα το 6μηνο ή οχι 

 

Σχετικα με τον ιδιο τον  Μαριο, ειτε ειμουνα στην θεση του ιδιου του Λεβεντη ειτε ενας απλος ψηφοφορος στην 'Α Αθηνων,  και στις 2 περιπτωσεις θα  καραμαρωνα νιωθοντας μεγαλη  ικανοποιηση  για την εμπιστοσυνη που εδειξα στο προσωπο του στις 20/9.

 

το ποσοστο του κομματος ειναι 3% αλλα επειδη ισως ειναι η μονη ομαδα ψηφοφορων που αισθανεται  περηφανη και δικαιωμενη για την επιλογη της ,  καποιοι "πονεμενοι" ενοχλουνται :) 


 

γιατι δεν κανουνε ολα αυτα τα μεσα μαζικης αποβλακωσης   "bowling" σε κανεναν ποταμια - ΧΑ - ΚΚΕ ? δηλαδη οι παλαιοτεροι βουλευτες και τα μεγαλυτερα κομματα ειναι υπερανω κριτικης ?? 

 

fuck logic.jpg x2 

 

υπαρχουν πιο μεγαλες "κωλοτουμπες" απο αυτες που εγιναν  για το 6μηνο. 

 

 

Spoiler

 

 - Ιωάννα ΤσιγερτζήΠριν από 5 ώρες
Παρακολουθώ στην ιστοσελίδα ότι σχόλια κριτικής που βασίζονται στην πραγματικότητα, τα κατεβάζετε αμέσως, ενώ κολακείες του τύπου Μουτζούρη και Α. Παππά τα κρατάτε. 
               
               Οι βασικές εξαγγελίες του κόμματος της Ενωσης Κεντρώων ήταν :

1. Καταγγελία του σκανδάλου του χρηματιστηρίου, το οποίο, όπως έλεγε ο κ. Λεβέντης, αποτελεί το μισό χρέος. Επαναλάμβανε ότι το 2019 παραγράφεται, βάλτε με στη Βουλή για  " να τυλίξω τους υπευθύνους σε μια λαδόκολα " . Εχετε ακούσει τώρα να μιλά γι΄ αυτό, το έχει καταπιεί.
 
2. Καταγγελία της οικογενειοκρατίας. Ο κ. Γεωργιάδης, γυιος του, τον οποίο σέρνει παντού, ήταν ανύπαρκτος 20 χρόνια.

3. Αρνηση της κρατικής επιχορήγησης. Είχε ζητήσει να του πετάξουμε την κασέτα με τη  δήλωσή του στο κεφάλι, αν εισπράξει την επιχορήγηση. Τώρα μας λέει ότι πήρε τόσα, όσα για να εξοφλήσει τα χρέη του. Και τότε γιατί κατηγορούσε την Παπαρήγα, επειδή αυτή δήλωνε ότι μονομερώς δεν αποποιείται την κρατική επιχορήγηση  ; Και έλεγε ότι αυτός δε θα την πάρει, για να εκθέσει τα άλλα κόμματα. Αν δεν τα πίστευε, γιατί τα έλεγε ;  Είναι  αυταπόδεικτο.

4. Αρνηση  να προσλάβει κρατικούς υπαλλήλους το κόμμα. Τους προσέλαβε όλους.  

5. Καταγγελία του ρόλου των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων. Τώρα είναι καθημερινός θαμώνας αυτών που κατηγορούσε, Αυτιά, Παπαδάκη, Αναστασιάδη κ.λπ.  Επιπροσθέτως, ενδιαφέρεται για τα κανάλια της διαπλοκής να μην κλείσουν, γιατί τώρα τον προβάλλουν. 

              Ολες αυτές τις βασικές αρχές της 20ετίας τις καταπάτησε, άλλα έλεγε προεκλογικά, άλλα πράττει τώρα. Προφανώς ήταν προσχηματικά και κατέληξε σε κυβιστήσεις σαν τους άλλους πολιτικούς που τόσα χρόνια κατηγορούσε. 

              Επαθε ο κ. Λεβέντης αυτό που λέει για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Θερμοκέφαλο το περιβάλλον του, τον επηρεάζει, πολλοί εκ του οποίου είναι νεοείσακτοι και όψιμοι. Τον .......... ανακάλυψαν πριν από έξι μήνες ή ένα χρόνο, ανύπαρκτοι στο παρελθόν. Ο κόσμος που τον ψηφίζει δεν γνωρίζει τις ως άνω βασικές αρχές του κόμματος, εδώ και είκοσι χρόνια, διότι τότε τον αγνοούσε ή τον λοιδορούσε. Αρα, δεν έχει την δυνατότητα να συγκρίνει το πριν με το μετά.
 Kostas Paraschakis Πριν από 4 ώρες
+Ιωάννα Τσιγερτζή Απαντω εγω, αν μου επιτρεπεις.

1. Εχεις δικιο, πρεπει να καταγγελθει αυτο, οπως και αλλα σκανδαλα της εποχης των παχιων αγελαδων. Ισως ομως να μην ειναι τωρα η καταλληλη στιγμη, οταν απαιτειται συναινεση και δημιουργια οικουμενικης. Ελπιζω να μην γινει κωλοτουμπα εδω. Ως τωρα εχεις δικιο να διαμαρτυρεσαι παντως, δεν εχει πιεσει προς αυτη την κατευθυνση, αλλα νομιζω λογω στρατηγικης και οχι επειδη θελει να κανει κωλοτουμπα (προσωπικη εκτιμηση αυτο).

2. Εδω σου δινω αδικο. Οικογενειοκρατια κατ εμε ειναι οταν εισαι χρονια πολιτικος και κληροδοτεις τη θεση σου χρησιμοποιωντας τους μηχανισμους που σε στηριζουν για να προωθησεις συγγενεις και φιλους στην πολιτικη σκηνη. Ο Λεβεντης βγηκε πρωτη φορα βουλευτης, δεν εχει καποιο μηχανισμο πισω του να τον στηριζει. Δεν χρησιμοποιησε το ονομα "Λεβεντης" δλδ για να προσεταιριστει ψηφους ανθρωπων που πραδοσιακα ψηφιζουν Λεβεντη. Κανε τη συγκριση με Παπανδρεου, Καραμανλη, Μητσοτακη και θα δεις τι εννοω. Και μια προσωπικη κριση, δεν τον θεωρω ταλαντουχο ως πολιτικο το γιο του, πιστευω οτι δε θα μεινει στην πολιτικη για καιρο.

3. Κι εδω σου δινω δικιο, μικρη κωλοτουμπα κι εδω. Παντως ενδεικτικο της διαθεσης του Λεβεντη ειναι οτι εχει παρει καμμια 35ρια χιλιαδες απο αυτα που δικαιουται (που ειναι πολλαπλασια). Το ξερω πως δηλωνε οτι θα απαρνηθει αυτα τα λεφτα και για αυτο σου λεω οτι εκανε μια μικρη τουμπα εδω. Συμφωνω παντως με την τωρινη πρακτικη του προσωπικα και οχι με αυτο που ελεγε. Το να εισαι ο μονος που δε δεχεται την επιχορηγηση δε σε κανει πιο τιμιο, σε κανει πιο κοροιδο, οταν ολοι οι αλλοι την παιρνουν. Παντως η θεση του κοματος ειναι να κοπει επισημα η επιχορηγηση για ολους.

4. Κανεις λαθος. Συμφωνα με δηλωση του εχει περι τα 10 ατομα συμβουλους προσλαβει, ενω δικαιουται πολλους παραπανω. Ποτε δεν ηταν η θεση της ΕΚ να μην υπαρχει κανενας συμβουλος. Η θεση ηταν οτι ο τωρινος αριθμος ειναι εξοφρενικος. Εδω δεν εχει γινει καμμια κωλοτουμπα.

5. Κι εδω εχει κανει ενα συμβιβασμο ο Λεβεντης. Ξερει οτι αν συνεχισει να τους καταγγελλει οπως πριν, θα παιρνει μονο το χρονο που υποχρεουνται να του δωσουν βασει νομου. Ξερει ομως οτι αυτος ο χρονος ειναι [πολυ λιγος για να επικοινωνησει αυτα που πρεπει στο λαο. Διαφωνει με το κλεισιμο των καναλιων, επειδη ειναι βαθια αντιδημοκρατικο. Οπως εχει πει δεν υποληπτεται και πολυ τους καναλαρχες, αλλα διαφωνει με το να κλεινουν με υπουργικες αποφασεις. Πρεπει να μπαινουν κανονες αυστηροι και αν τελικα δεν τηρουνται, τοτε να κλεινουν. Δλδ να κλεινουν οταν παραβαινεται ο νομος.

Γενικο σχολιο: Εχεις δικιο να διαμαρτυρεσαι για τις μικρες αυτες κωλοτουμπες (οχι για ολες, δες παραπανω), αλλα ειναι αδικο να συγκρινεις αυτες τις κωλοτουμπες με τις κωλοτουμπες του Συριζα πχ. Δε συγκρινονται. Απο κει και περα ειναι θεμα του καθενος το αν νιωθει προδομενος απο ενα κομα. Φιλικα και χαιρομαι παντα να συνανταω ατομα σαν εσενα που ξερουν να καταγγελλουν χωρις να φωνασκουν και να υβριζουν, ειλικρινα!

 

 

ακομα και αν πηγαινε η κουβεντα σε αυτες, νομιζω  οτι υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα  που ειναι on topic και μας απασχολουν οσον αφορα την  Xρεοκοπια Ελλαδος 

εκτος αν ολοι οι χρηστες μπηκανε  σε χρονοντουλαπο, γυρισαν 10 χρονια πισω, εχουν  τα προβληματα τους λυμενα  και τα μονα πραγματα που τους ενδιαφερουν ειναι τα εσωκομματικα  του μικροτερου κομματος στην τωρινη βουλη. 

 

σημαντικο ποσοστο του εκλογικου σωματος  εδωσε ψηφο εμπιστοσυνης σε εναν αργοσχολο καταληψια του ΕΜΠ, που ενω υποτιθεται οτι εχει τελειωσει ολοκληρο πανεπιστημιο,  η μορφωση του  δεν διαφερει και πολυ απο μερικα βλαχαδερα με τρακτερ που τον στηριζανε περσι  με νυχια και με δοντια.  το ιδιο ατομο  που ονομασε τον κακομοιρο  τον  γιο του  "Ερνεστο" και δεν εχει παντρευτει ακομα την μητερα των παιδιων του. ( μαλλον τα στεφανια και οι ορκοι  ειναι πολυ ντεμοντε για τους καιρους που ζουμε ) 

 

 το ιδιο ποσοστο αυριο/μεθαυριο, θελω πολυ να δω τι θα απαντησει στους απογονους του οταν θα ερωτηθει " Παππου,  εσυ γιατι ψηφισες εναν καραγκιοζη   που ελεγε τοσο προφανη ψεματα ενω οποιοσδηποτε με iq >= 80  εβλεπε οτι και να ηθελε να πραγματοποιησει αυτα που εταζε, πολυ απλα δεν θα μπορουσε να το κανει ?  " 

 

προσωπικα αν ειχα τετοιο παππου και στην παραπανω ερωτηση απαντουσε τα κλασσικα (πλεον)  " ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια " " επρεπε να φυγουν οι  προηγουμενοι με καθε κοστος"   θα τον εστελνα στο διαολο χωρις 2η σκεψη.

 

ειπαμε, ειναι πολυ μεγαλο φροντιστηριο  η κυβερνησαρα μας !! (με ΦΠΑ 3000% στα διδακτρα) 

 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με το rotation των Βουλευτων, το οτι τα μασαει τωρα ειναι γεγονος οτι χτυπαει ασχημα.

 

Δεν αντιλεγει κανεις οτι ειναι δυσκολο και οτι ηταν λαθος να το υποσχεθει... αλλα το εκανε και το χρησιμοποιησε για να φτιαξει την εικονα του.

Προκειται για κατι που ειναι στον ελεγχο του περισσοτερο απ'οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να υποσχεθει καποιος στα πλαισια της πολιτικης. Τουλαχιστον δεν γνωριζω αν καποιος απο τους βουλευτες του εχει αρνηθει να παραδοσει την εδρα, αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ολοι.

Πρεπει να ειναι τρελος καποιος για να μην αναρωτηθει λοιπον. Αμα δεν κανει αυτο, ποσα αλλα στην πορεια θα ανακαλυψει οτι ηταν "λαθη" η "δυσκολα" και θα αναθεωρησει?

 

Ολα οσα καταφερε τον τελευταιο καιρο βασιζονται στην καλη εικονα που εχει δειξει και την ειλικρινεια του και αδιαφθορη προσωπικοτητα που προβαλει. Δεν τον παιρνει να τα χασει γιατι το κομμα του θα καταρρευσει σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα.

 

Δυστυχως δεν ειναι κατι που καλυπτεται προσπαθωντας να ανακατευθυνουμε την προσοχη στους αμαρτωλους "αλλους". Γιατι δεν εχει να κανει με τους αλλους και γιατι οπως ειπαμε, το δυνατο χαρτι του λεβεντη ειναι οτι δεν ειναι "σαν τους αλλους".

 

Σε οποιαδηποτε περιπτωση το εξωδικο πολυ αμφιβαλλω οτι μπορει αν οδηγησει καπου. Αυτο που ζητανε δεν μπορουν να τον αναγκασουν να το κανει. Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να βλαψουν την εικονα του και αμα φτασουν εκει, παει να πει οτι ειναι διατεθημενοι να αποχωρησουν.

 

1 χρονος λεει τωρα? Τα πανω κατω μπορουν να ερθουν σε πολυ μικροτερο διαστημα.

Link to comment
Share on other sites

το spoiler το δικο μου το κλικαρες ή μπα ? :p 

 

Δηλαδη  ο Λεβεντης πηρε 3% απο τον κοσμο  γιατι υποσχεθηκε το 6μηνο rotation ? 


 

τι παιζει με τα εξωδικα οταν ο αλλος ειναι βουλευτης ? δεν εχουν ετσι κι αλλιως ασυλια αυτοι ?  ( 

δεν εχουμε και τον Τσακωνα εδω να μας διαφωτισει ρε γμτ.  )

 

 

αν τελικα κανει το χατιρι στους  2 "αδικημενους", γινει το rotation στις 25/3 και  Mαιο/Iουνιο εχουμε παλι  εκλογες ποιος θα ειναι μετα  o λακαμας της υποθεσης ? 

btw  στο κομμα της ΕΚ δεν παιζουν μπαλα μονο τα πρωτα ονοματα στις περιφερειες στις οποιες βγηκε εδρα 

 

ο  Καλλιανος πχ ειναι 2ο ονομα στην λιστα του Πειραια 

 

 

^

 

οι καλεσμενοι ξεχειλιζουν  ποιοτητα και ηθος δεν μπορειτε να πειτε :hehe: 

 

μιαπουταναφεραμε κανα εξωδικο για τα 751 κατωτατο μισθο/καταργηση του ενφια/12.000 αφορολογητο παιζει ή μπα ? 

 

τουλαχιστον το αγροταριο ξεσηκωθηκε και ας πιπιλαγε μετα ο καθε εξυπνακιας  την καραμελα για τις επιδοτησεις οποτε εβλεπε τα μπλοκα  στην TV.

 

Link to comment
Share on other sites

Ο Mario Draghi και... μια ληστεία τράπεζας στο Μπαγκλαντές

 

Παράθεση

Όλως τυχαίως, χτες καταγράφτηκε η μεγαλύτερη ληστεία σε καταθέσεις τράπεζας όλων των εποχών, καθώς άγνωστοι έκλεψαν, χωρίς καραμπίνες αλλά με ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων, 80 εκατομμύρια δολάρια από της Τράπεζα του Μπαγκλαντές. Η ληστεία αυτή θυμίζει τραγικά αυτό που γίνεται με τα νέα μέτρα του κ. Draghi, μία στυγνή ηλεκτρονική μεταφορά/κλοπή χρημάτων από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όχι προς τις χώρες που βρίσκονται σε κρίση, αλλά προς την πλούσια Γερμανία, την «κυρίαρχη» χώρα στην Ευρωζώνη...

 

Link to comment
Share on other sites

Σανός για τα χάπατα

Παράθεση

 

Μόνο ένας καθυστερημένος θα μετρούσε σήμερα τον πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτικών από το πόσα ουρλιαχτά θα βγάλουν για το πώς θα λέγονται τα Σκόπια.

 

Η εθνική γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έχει ηττηθεί. Και δεν ηττήθηκε, βέβαια, σήμερα.

Βέβαια, δεν είναι αυτό το μόνο θέμα στο οποίο η εθνική γραμμή της χώρας μας έχει ηττηθεί.

Η Ελλάδα έχει ηττηθεί σε όλα.

Εκτός από την ανθρωπιά. Που αντέχει ακόμα. Γιατί η ανθρωπιά δεν είναι εθνική γραμμή. Είναι ατομική επιλογή.

Βλέπεις τον Πάνο Καμμένο να μιλάει και λες «τι πατριώτης είναι αυτός; Κολοκοτρώνης!».

Βέβαια, στην πραγματικότητα ο Πάνος Καμμένος δεν είναι καθόλου πατριώτης.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας παρτάκιας λαϊκιστής.

Όπως είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπας και Καμμένος απέδειξαν τον πατριωτισμό τους, εξαπατώντας τους Έλληνες που τους ψήφισαν και περνώντας το τρίτο Μνημόνιο.

Τι, δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς;

Μπορούσαν. Μπορούσαν να παραιτηθούν.

Αλλά δεν το έκαναν.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως το μόνο που τους ενδιέφερε είναι οι καρέκλες.

Η λογική του «θα λερωθώ λίγο» δεν ισχύει. Δεν υπάρχει «λίγο πoυτάνα».

Υποτίθεται πως αυτό που ένωσε τον Τσίπρα με τον Καμμένο και τα -θεωρητικά εντελώς αταίριαστα- κόμματά τους σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας ήταν η κοινή αντιμνημονιακή στάση.

Από τη στιγμή που Τσίπρας και Καμμένος έκαναν τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγαν και ψήφισαν το Μνημόνιο, τι τους ενώνει από τη στιγμή που οι πολιτικές τους απόψεις είναι -θεωρητικά πάντα- η μέρα με τη νύχτα;

Τους ενώνει το Μνημόνιο που ψήφισαν.

Αχ ναι, ξέρω, το ψήφισαν με πόνο ψυχής.

Όλα με πόνο ψυχής τα κάνουν.

Αλήθεια, τι ακριβώς έχουν κάνει ο Τσίπρας με τον Καμμένο που δεν έκαναν οι προηγούμενοι;

Χτυπάνε την διαπλοκή και τους ολιγάρχες.

 

Ο Τσίπρας, όπως μάθαμε πρόσφατα από τον Σταύρο Ψυχάρη, είχε ξεκινήσει το χτύπημα στους ολιγάρχες και την διαπλοκή από πριν γίνει πρωθυπουργός, προσπαθώντας να εξοντώσει με αλλεπάλληλα μυστικά ραντεβού στο σπίτι της τότε συνεργάτιδός του τους ολιγάρχες.

Τους διέλυσε ο Τσίπρας. Τους έφτιαχνε και καφέ. Μαρτύρησαν οι ολιγάρχες στα χέρια του Τσίπρα. Ο Παππάς διαδίδει πως ο Αλέξης έφτυσε στον καφέ του Μπόμπολα.

Αν ο Τσίπρας είναι δεμένος χειροπόδαρα από τους ολιγάρχες, ο Καμμένος -που έχει και παρελθόν- πρέπει να είναι εντελώς μαριονέτα τους.

Βέβαια, στα λόγια, ο Καμμένος είναι Τσε Γκεβάρα.

Στα λόγια μόνο, όμως.

Γιατί στην πράξη, όχι το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο αλλά και Τούρκο διοικητή στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας θα δεχόταν για να μην χάσει την καρέκλα.

Αλλά είναι έξαλλος ο Καμμένος που ο Μουζάλας είπε τα Σκόπια «Μακεδονία».

 

Αλλά οι Έλληνες είναι πονόψυχοι και θέλουν να δώσουν μια ευκαιρία σε όλους τους απατεώνες, οπότε έδωσαν μια ευκαιρία και στον απατεώνα Σαμαρά που θα καταργούσε κι αυτός το Μνημόνιο, αλλά -μόλις έγινε πρωθυπουργός- είπε κι αυτός να το ψηφίσει και να το εφαρμόσει.

Σε όλους τους απατεώνες δίνουν μια ευκαιρία οι Έλληνες.

Οπότε, ή απατεώνες είναι ή ηλίθιοι. Ή και τα δυο.

Ο μόνος στον οποίο δεν έχουν δώσει ευκαιρία οι Έλληνες είναι η Ελλάδα.

Άντε, κάντε πρωθυπουργό και τον Μητσοτάκη να τελειώνουμε.

Εντάξει, θα μείνει άνεργος ο Καρανίκας αλλά έχει και ο Μητσοτάκης πολλούς Καρανίκες να διορίσει, μην ανησυχείτε.

Κάντε πρωθυπουργό τώρα τον Μητσοτάκη, να τον σουτάρετε σύντομα, μπας και προλάβουμε να γλιτώσουμε την Ελλάδα.

Γιατί, όπως πάει το πράγμα, δεν βλέπω να την προλαβαίνουμε.

Μας βλέπω στα σύνορα με την Μακεδονία -ναι, με την Μακεδονία- να παρακαλάμε τους Μακεδόνες να μας αφήσουν να περάσουν και να τους γλείφουμε με γλυκόλογα του τύπου «καλέ, εσείς είστε φτυστός ο Μέγας Αλέξανδρος».

 


 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πάμε και επισήμως απ' ότι φαίνεται για το 2€ ανά τραπεζική συναλλαγή οποιουδήποτε τύπου... έτσι θα πατάξουνε την φοροδιαφυγή και θα κινηθεί η αγορά... μερικούς τεξανούς θέλουμε... μια χαψιά την έχουν την βουλή σε παρόμοια περίπτωση εκεί...

Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, billpeppas said:

2€ ανά τραπεζική συναλλαγή οποιουδήποτε τύπου

Καμιά πηγή; Ούτε από τη Συγγρού δεν έχει ακουστεί αυτό. 1‰ είχε συζητηθεί και μάλιστα με κάτω όριο, που σημαίνει ότι το παραπάνω νούμερο αντιστοιχεί σε συναλλαγή 2000€.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.