Jump to content



Τελευταία νέα για το Polaris της AMD


Recommended Posts

1 hour ago, Lazy Dog said:

Ετοιμάζει η AMD τη dual GPU Radeon RX 490;

 

All ABOAAAAAAAAAAARD!!! :bleh:

 

Πιστευω μεχρι να βγαλει η πρασινη την 1180 θα εχουμε κ τα πρωτα δειγματα :gyro:

radeon-490_ckzz.jpg

Κουταμάρες κατά την γνώμη μου. Δεν περιμένω να δούμε ταχύτερη κάρτα της RX 480 πριν τις Vega. Απλά ο τεχνολογικός τύπος το θεωρεί αδύνατο η AMD να μην κυνηγήσει της αγορά άνω των $300. Στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων και αδυναμίας ανταγωνισμού με μια εταιρία που πλέον είναι 10πλάσια στο μέγεθος, προσωπικά θεωρώ ότι η AMD δεν θα βγάλει κάτι ταχύτερο. Αν βγάλει θα είναι σαν την σειρά FX 9000 στους επεξεργαστές. Ένα αποτυχημένο μαρκετινίστικο κόλπο. Εδώ η R9 295X2 ακόμα μοιράζει σφαλιάρες και κανείς δεν ασχολείται με αυτήν. Πολλά, αν όχι τα περισσότερα sites, δεν την περιλαμβάνουν στους πίνακες αποτελεσμάτων τους ή και να την περιλαμβάνουν δεν κάνουν ιδιαίτερες ίσως και καμιά, αναφορές σε αυτήν. Αν η AMD επενδύσει σε dual GPU κάρτα θα το κάνει επειδή θα της είναι οικονομικό να σχεδιάσει μια τέτοια κάρτα. Για κανέναν άλλο λόγο. Αλλά δεν θα της χαριστούν τα τεχνολογικά sites.

 

Όπως και στην αγορά των επεξεργαστών, η AMD έχει αποφασίσει να κυνηγήσει την μεγάλη μάζα των καταναλωτών μέχρι να της επιτραπεί να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Στους επεξεργαστές περίμενε να φτάσουν οι TSMC και Samsung την Intel στα νανόμετρα πριν ετοιμάσει ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Στις GPUs πιθανόν έχει ποντάρει το μέλλον της στο ότι η Samsung θα κινηθεί ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στον χώρο της κατασκευής ολοκληρωμένων έναντι της TSMC. Και αν και αυτό φαινόταν πέρσι να γίνεται, η TSMC κατάφερε να καλύψει γρήγορα την διαφορά.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Απο δυο παιχνιδια ολα κι ολα δεν νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Θα μπορουσα να σου πω οτι η 970 παιζει black ops 3 και bf4 σε high settings κρατωντας πανω απο 90 fps. Αρα ειναι σωστο να πουμε οτι αρκει για 1080p gaming για αλλα 6-7 χρονια; Μην κοιτας μονο τι γινεται σε 2-3 παιχνιδια. Κοιτα γενικα το μεσο ορο... Γι αυτο και λεμε οτι σωστο ειναι να επιλεγεις με βαση παιχνιδια που σ ενδιαφερουν. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αλλο παιχνιδι με υψηλες απαιτησεις και αλλο βρωμοπαιχνιδο. Και τα δυο που αναφερει ο πετρος εστρωσαν μετα απο ενα σωρο patch... Παιχνιδι με υψηλες απαιτησεις ηταν και το shadow of mordor. Τρεχτε το να δειτε πως δουλευει ομως...

Link to comment
Share on other sites

custom→  Sapphire Radeon RX 480 Nitro ~292€

https://geizhals.eu/sapphire-radeon-rx-480-nitro-a1473094.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

 

__________________________________________________________________________________________________________

Gigabyte Radeon RX 480 G1 GAMING pictured

Gigabyte-Radeon-RX-480-G1-GAMING-3-1200x

 

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, yanni said:

Βγαίνει ένα παιχνίδι με υψηλές απαιτήσεις και κάποιοι είναι έτοιμοι να πετάξουν κάρτες των 500€ από το παράθυρο. Μετά φταίει η AMD και η Nvidia. :hehe:

Ηigh end κάρτες αγοράζεις για games με high end χαρακτηριστικά. Το rise of the tomb raider τρέχει άνετα maxed out χωρίς φίλτρα σε 970 @1080p; Όχι ιδιαίτερα. Φαντάσου στο μέλλον.

Αν εσείς έχετε τα indie στο μυαλό σας...

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Petrossortep said:

Ηigh end κάρτες αγοράζεις για games με high end χαρακτηριστικά. Το rise of the tomb raider τρέχει άνετα maxed out χωρίς φίλτρα σε 970 @1080p; Όχι ιδιαίτερα. Φαντάσου στο μέλλον.

Αν εσείς έχετε τα indie στο μυαλό σας...

Γιατί για να πάιξεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να έχεις τα πάντα maxed out και τουλάχιστον 60fps? Υπερβολές είναι αυτά και δεν φταίνε καθόλου AMD και Nvidia που τα κονομάνε από αυτές τις νοοτροπίες.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 51 λεπτά, το μέλος atiman έγραψε:

Κατα την αποψη μου καλυτερη υλοποιηση ειναι η PowerColor.

Σ'αυτήν τη σειρά όλες οι custom (πάντα για μένα 1η επιλογή είναι η asus είτε amd είτε nvidia) μια χαρά είναι, sapphire εδω και κάμποσα χρόνια τις αποφεύγω γενικά, αλλά στην συγκεκριμένη έχουν κάνει καλή δουλειά (τις τρύπες σουρωτήρι να μην είχε). Μιλάω οπτικά ως σύνολο. Μένει να δούμε τα reviews πως θα πάνε σε θερμοκρασίες και θόρυβο.

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν αναλυσουμε τι σημαινει custom και το τι πρεπει να σημαινει custom, θα γραψουμε βιβλιο και σιγουρα ακρη δεν θα βρουμε, μιας και μπαινουν διαφορετικα κριτηρια για τον καθενα μας αναφορικα με τις επιλογες του προς αγορα.

 

Να θυμαστε οτι η 'ελευθερια' της custom υλοποιησης εχει ορια (min - max) και οριζονται αυστηρα απο αυτον που δινει την αδεια κατασκευης τους.

Ετσι, πρεπει οι κατασκευαστες να κινουνται μεσα σε αυτα.

Λογω του ανταγωνισμου ομως, στην πραξη δεν ειναι παντα ετσι.

 

Το 'κακο' στην τελικη (οταν και εαν εμφανιστουν προβληματα) ειναι οτι φταιχτης φαινεται ο κατασκευαστης του chip και οχι ο custom κατασκευαστης, οπως και θα επρεπε.

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Άκυρο αλλά σχετικό πότε θα έχουμε κάτι σαν το Shadow play και πότε κάτι σαν το παρακάτω http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_ansel_will_be_coming_to_the_witcher_3_and_mirror_s_edge_catalyst_this_month/1

 

@atiman αν μπορείς απαντας αν δεν μπορείς δεν πειράζει ?

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.