unseen Ιούνιος 16, 2016 #42 Ιούνιος 16, 2016 οτι extension ειχα στον chrome μεταφερθηκαν αυτοματα και σε αυτον 2
masteripper Ιούνιος 17, 2016 #43 Ιούνιος 17, 2016 Και εγώ είμαι big fan του Opera αλλά τώρα τελευταία κάνει ότι μπορεί για να μας "διώξει" ειδικά αυτό το θέμα με τα speed dial Που δείχνει μόνο το όνομα του site και όχι mini - screenshot οπως παλιά με χαλάει....Έχω(είχα...ας οψεται η "καθαριότητα") ΠΟΛΛΑ πλακάκια και παλιά με ματιά έβρισκα αυτό που έψαχνα....τώρα.... Αν ο FF φτιάξει το SD δεν έχω κανένα ενδοιασμό να μεταπηδήσω...αλλά...το τελευταίο addon.για SD..μέχρι και malware είχε
suboy Σεπτέμβριος 30, 2016 #44 Σεπτέμβριος 30, 2016 -update @Delijohn Αφαίρεσα το lastpass από τον Firefox για άσχετο λόγο και όχι για το performance. Μετά από μια βδομάδα χρήσης χωρίς το lastpass, έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δημιουργεί αρκετό lag. Απλά σαν παρατήρηση το αναφέρω. (Να είναι ιδέα μου);; 1
Wizard! Σεπτέμβριος 30, 2016 #45 Σεπτέμβριος 30, 2016 2 hours ago, suboy said: Αφαίρεσα το lastpass από τον Firefox για άσχετο λόγο και όχι για το performance. Μετά από μια βδομάδα χρήσης χωρίς το lastpass, έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δημιουργεί αρκετό lag. Απλά σαν παρατήρηση το αναφέρω. (Να είναι ιδέα μου);; Εγώ έχω Lastpass σε όλους τους browsers (ΙΕ, FF, Opera), σπίτι και γραφείο και φορητό και δεν έχω θέμα.
Delijohn Σεπτέμβριος 30, 2016 Author #46 Σεπτέμβριος 30, 2016 (edited) πριν 9 ώρες, το μέλος suboy έγραψε: -update @Delijohn Αφαίρεσα το lastpass από τον Firefox για άσχετο λόγο και όχι για το performance. Μετά από μια βδομάδα χρήσης χωρίς το lastpass, έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δημιουργεί αρκετό lag. Απλά σαν παρατήρηση το αναφέρω. (Να είναι ιδέα μου);; θα το δοκιμάσω, αν κι είχα τα θέματα πολύ πριν ασχοληθώ με το lastpass κι εγώ.. θενκς πάντως για το update Θεωρώ ότι μόλις ο firefox πάρει το update που θα'χει πολλές διεργασίες, θα "ξεμπουκώσει". Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2016 από Delijohn
Bonito Σεπτέμβριος 30, 2016 #47 Σεπτέμβριος 30, 2016 Chrome χρησιμοποιώ, λoγο ασυμβατότητας σε μερικά site με τους υπόλοιπους. Είναι σίγουρα βαρύς..
suboy Οκτώβριος 2, 2016 #48 Οκτώβριος 2, 2016 Η αναβάθμιση του last pass στην έκδοση 4 ήταν για κλοτσιές. Η 3 δεν είχε προβλήματα. Στην 4 δεν κράταγε ρυθμίσεις και γενικά έδειχνε μια lagαρισμένη συμπεριφορά.
suboy Οκτώβριος 8, 2016 #49 Οκτώβριος 8, 2016 Για όποιον τον ενδιαφέρει A Google Chromium variant for removing Google integration and enhancing privacy, control, and transparency https://github.com/Eloston/ungoogled-chromium 1
suboy Οκτώβριος 29, 2016 #50 Οκτώβριος 29, 2016 Ας προσθέσω ακόμα μια εναλλακτική, Palemoon http://www.palemoon.org/ Σύντομα θα βγει και major update ver: 27
dimxr Δεκέμβριος 15, 2016 #51 Δεκέμβριος 15, 2016 Firefox εδώ, σταθερά εδώ και χρόνια λόγω του ότι παρόλο του ότι χρησιμοποιεί περισσότερη ραμ σε σχέση με άλλους, η ραμ είναι φθηνό πράγμα πλέον... Επίσης, τον έχω στο μυαλό ως τον πιο "serviveable" απ'όλους!
predator7 Δεκέμβριος 15, 2016 #52 Δεκέμβριος 15, 2016 opera χρονια τωρα πολυ ευχαριστημενος,περισσοτερο λογω συνηθειας!!!
Recommended Posts