tommybertsen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2016 (edited) Εμεις πληρωναμε τα ρευματα τον τελευταιο καιρο στην ωρα μας, και, επειδη ειμαστε "συνεπεις πελατες" , η καλη μας η ΔΕΗ μας εκανε εκπτωση 15% απο τον επομενο (αυτο που ηρθε δηλαδη) λογαριασμο! ΓΟΥ Α ΟΥ! Δε το περιμενα αυτο απο τη ΔΕΗ Το κανει σε ολους τους συνεπεις πελατες. Αν προ-πληρωνεις μαλιστα, το 15 μπορει να γινει 20% Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2016 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2016 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Αυτο το κανουν και οι αλλοι providers. Η Green μου δινει 10% στο ηδη πιο χαμηλο σε σχεση με της ΔΕΗ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2016 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εμεις πληρωναμε τα ρευματα τον τελευταιο καιρο στην ωρα μας, και, επειδη ειμαστε "συνεπεις πελατες" , η καλη μας η ΔΕΗ μας εκανε εκπτωση 15% απο τον επομενο (αυτο που ηρθε δηλαδη) λογαριασμο! ΓΟΥ Α ΟΥ! Δε το περιμενα αυτο απο τη ΔΕΗ Το κανει σε ολους τους συνεπεις πελατες. Αν προ-πληρωνεις μαλιστα, το 15 μπορει να γινει 20% Ισχυει αυτό ή κάνεις πλάκα βρε; Αν ναι δεν έχω δει καμία εκπτωση και μάλιστα ειναι με πάγια εντολή ο λογαριασμός :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2016 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Κι εγώ, άλλαξα εταιρία και πληρώνω για ρεύμα και γκάζι μαζί, όσα περίπου πλήρωνα μόνο για το ρεύμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 7, 2016 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 (edited) Για το 15% ναι, ισχυει Για το αν υπαρχει περαιτερω μειωση σε περιπτωση που πληρωσεις νωριτερα της καταληκτικής, δεν το γνωριζω Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 7, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ισχυει , δε κανω πλακα! Ειχαμε ενα χαρτακι μεσα στον προ-προηγουμενο λογαριασμο, το οποιο ελεγε στο περιπου οτι για τους καλοπληρωτες (αυτους που δε πληρωνουν εκπροθεσμα) , στον επομενο λογαριασμο θα εχει 15% εκπτωση. Οπως και εγινε. Δε ξερω αν ηταν για ενα λογαριασμο ή αν θα ισχυσει και για παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2016 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 WTF τότε. Πάω να ξαναδω τους λογαριασμούς μπας και μου ξέφυγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 7, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Στο ποσό που είναι να πληρώσεις την έχει ενσωματώσει την έκπτωση, σε κάποιο σημείο σου γράφει το ποσό της έκπτωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2016 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Κοιταξα τους 2 τελευταίους. Εκπτωση δε βλέπω πουθενά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 7, 2016 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Η έκπτωση υπολογίζεται για εκκαθαριστικούς λογαριασμούς με ημ/νία έκδοσης από 1/7, εφόσον δεν έχεις χάσει προθεσμίες πληρωμής. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ekptwsi-15-kai-36-doseis/ekptwsi-15-se-epaggelmaties-epixeiriseis-noikokuri 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2016 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Παιδιά εγώ δε βρήκα τίποτα από εκπτώσεις και δεν εχει χαθεί προθεσμία. ο επόμενος λογικα θα έρθει σε μερικές μέρες να δω και εκει. Ο τελευταίος εκκαθαριστικός πάντως είναι ανευ εκπτωσης. @Seafalco βρες τόπο να κρυφτεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 7, 2016 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Δηλαδή ευτυχώς που σήμερα δουλεύω σε κατι πιλοτους! Θα μεινω στο λακο μεσα ! Δε βγαινω σου λεω! ! ! :hehe: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2016 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 εγώ ως τώρα βλέπω επιστροφή διπλάσιου παγίου....έκπτωση 15% στο σύνολο (*για το Ρεύμα) δεν έχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2016 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Μην το ψάχνετε πολύ με τους λογαριασμούς πάντως, όσον αφορά στις χρεώσεις. Είναι τραγικοί και παράλογοι. Πληρώνουμε το ρεύμα και μετά σου λέει κι Χ€ για τη συντήρηση του δικτύου... Δηλαδή τα λεφτά από το ρεύμα που πάνε ρε γελοίε;;; Σα να έρθει η Vodafone να μου πει 30€ πάγιο για το χρόνο ομίλίας και τα μηνύματα, αλλά δώσε μου κι άλλα 30€, γιατί πρέπει να συντηρώ τις κεραίες... Άντε με τους κλέφτες. Και σα να μη φτάνει αυτό, μετά πληρώνουμε οι καταναλωτές το πρόστιμο επειδή έχουν λιγνίτη κι όχι ΑΠΕ... https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/logariasmos-kai-xrewseis/giati-stous-logariasmous-sas-uparxoun-duo-katigori/ruthmizomenes-xrewseis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 7, 2016 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Μην βιαζεσαι να κρίνεις. Η καθε χρεωση παει και σε αλλη "εταιρεία".Η ΔΕΗ εχει τη παραγωγή. Ο ΑΔΜΗΕ τη μεταφοραΟ ΔΕΔΔΗΕ την διανομήΚαι οι ΑΠΕ το δικό τους κονακι Ο καθε ενας απο αυτούς ειναι μια ξεχωρη οικονομική οντότητα. Παλιά ολα ηταν ενσωματωμενα στην τιμη του ρεύματος και δενξεχωριζε τι ειναι τι!Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 7, 2016 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Η έκπτωση ισχύει, γιατί το έχω δει στον λογαριασμό του γραφείου. Για του σπιτιού ακόμη περιμένω. Δεν θυμάμαι αν η έκπτωση μπαίνει στον εκκαθαριστικό και όχι στον έναντι. Βέβαια, επειδή ΔΕΗ είναι αυτή και ό,τι θέλει κάνει, συζητάνε τώρα να πάρουν πίσω αυτήν την έκπτωση ανεβάζοντας τις άλλες χρεώσεις. Είναι πολλά τα ληξιπρόθεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 7, 2016 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Ισχύει, πήρα και εγώ έκπτωση στο τελευταίο έναντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2016 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Εγω θα περιμενω τον επομενο και αναλογα θα κανω.... 15% δεν ειναι και λιγο και θα το ψαξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 7, 2016 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 Συμφωνώ απολύτως! Μέχρι και εργαλείο παίρνεις με την έκπτωση ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2016 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2016 9 hours ago, Seafalco said: Μην βιαζεσαι να κρίνεις. Η καθε χρεωση παει και σε αλλη "εταιρεία". Η ΔΕΗ εχει τη παραγωγή. Ο ΑΔΜΗΕ τη μεταφορα Ο ΔΕΔΔΗΕ την διανομή Και οι ΑΠΕ το δικό τους κονακι Ο καθε ενας απο αυτούς ειναι μια ξεχωρη οικονομική οντότητα. Παλιά ολα ηταν ενσωματωμενα στην τιμη του ρεύματος και δενξεχωριζε τι ειναι τι! Στέλιο, δεν είναι θέμα κρίσης, είναι θέμα του τι πληρώνει ο καταναλωτής. Όλα αυτά μπήκαν καπέλο σε αυτά που ήδη πληρώναμε. Είναι η μοναδική "εταιρία" που γνωρίζω που με χρεώνει άλλο τιμολόγιο για την παροχή υπηρεσίας και άλλο για τη συντήρηση του δικτύου που μου παρέχει την υπηρεσία. Είναι παράλογο. Να έρθει δηλαδή αύριο η HOL και να μου πει, 30€ το internet το μήνα και άλλα 30€ για τη συντήρηση (που είναι άλλη εταιρία, ο πΟΤΕ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts