thazio Ιανουάριος 20, 2017 Author #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος JohnnyGTR έγραψε: Τα προηγουμενα που μπορουμε να τα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 20, 2017 Author #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2017 Το json αρχείο μου βγάζει βλακεια στο sim results ( κάτι παλιά practice ενώ έχει σωστή ημερομηνια). Ξέρει κανείς πιο αρχείο πρέπει να παρώ από τον server; Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 21, 2017 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) πριν 17 ώρες, το μέλος JohnnyGTR έγραψε: Που μπορουμε να δουμε τις βαθμολογιες ? Λογικά πρέπει να μαστε 4οι. Jegermeister 100 -110 Alitalia καμιά 78άρα Castrol 74-76 Ρε πσόλ 70-73 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιανουάριος 21, 2017 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) Ώπ και ο Δάρας καστρόλ. 2η αυτοί 82-83 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 21, 2017 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 @thazio αν θέλεις στείλε το αρχείο μήπως μπορούμε να σώσουμε τίποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 21, 2017 Author #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Τα βρήκα από τον σερβερ. Όλα οκ θα επανελθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 21, 2017 Author #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 http://simresults.net/170120-Gb2 αποτελέσματα χωρίς ποινές ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Ιανουάριος 21, 2017 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) Παιδια σας εχει τυχει ποτε να μπειτε στα pit και να μην σας εμφανιζει το UI για τα pit settings? Δυστυχως στον αγωνα τα πηγα ονειρικα για εμενα καθως ειμουνα στην 15η θεση για πρωτη φορα, μεχρι και τον 22ο γυρο. Τοτε μπαινω pit και μου εμφανιζει το UI στιγμιαια και μολις κοκαλωνω το αυτοκινητο, το UI εξαφαζεται. Εκανα μπρος πισω, τιποτα ξανα το ιδιο. Αποτελεσμα? Εκανα back to pits και εφαγα και penalty για να ανεφοδιαστω. Ετσι εχασα τουλαχιστον 1μιση λεπτο και κατεληξα στην αγαπημενη μου τελευταια θεση ξενερωμενος οπως σε καθε αγωνα . Λετε να φταιει οτι χρησιμοποιω VSR και τρεχω στα 1440p 1080p οθονη? Γενικα αν εχει ξανατυχει σε καποιον, θα θελα βοηθεια για να μην μου ξανασυμβει. Συγχαρητηρια σε teamates και αντιπαλους για εναν απο τους καλυτερους αγωνες που εχω τρεξει απο τοτε που μπηκα στην παρεα Και εννοειται στον @thazio για ολα οσα εχει κανει ~ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από khr1s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιανουάριος 21, 2017 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 (edited) Αυτό που περιγράφεις είναι σα να είχες βάλει 0 lt και καμία αλλαγή σε ζημιές κι ελαστικά και σου έκανε πιτ 0 δευτερόλεπτα. Για VSR δε ξέρω, έτρεχα παλιότερα με αυτό αλλά δεν μου έτυχε. Την επόμενη φορά βάλε Pitconfig και ξεμπερδεύεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2017 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 21, 2017 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Yeap δεν είχες σετάρει το pit config.. με αποτέλεσμα να σου κάνει στιγμιαίο pit stop... Το παρατήρησα και γω τις προάλλες ότι το pit config συνεχίζει να δουλεύει ακόμα και αν δεν έχεις "ανοιχτό" το app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Ιανουάριος 21, 2017 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Ενδιαφερον λυση θα βγαλω τελειως το pit config που είχα,αλλά το είχα κλειστό, και θα βάλω την τελευταία του έκδοση. Αυτο πρεπει να δημιουργησε το προβλημα, εγω σκεφτομουν μηπως επαιζε τιποτα με την αναλυση του UI. Μερικές φορές οταν παίζω με VSR και κάνω Alt+Tab να πάω σε browser π.χ. και γυρισω μετα στο Assetto το UI του δεν κάνει σωστα scale με αποτελεσμα να βλέπω μονο το πάνω αριστερα μέρος της οθονης μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 21, 2017 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Ενδιαφερον λυση θα βγαλω τελειως το pit config που είχα,αλλά το είχα κλειστό, και θα βάλω την τελευταία του έκδοση. Αυτο πρεπει να δημιουργησε το προβλημα, εγω σκεφτομουν μηπως επαιζε τιποτα με την αναλυση του UI. Μερικές φορές οταν παίζω με VSR και κάνω Alt+Tab να πάω σε browser π.χ. και γυρισω μετα στο Assetto το UI του δεν κάνει σωστα scale με αποτελεσμα να βλέπω μονο το πάνω αριστερα μέρος της οθονης μου.Με alt+enter ξανά φτιάχνει.1440p το έχω, εσύ?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Ιανουάριος 21, 2017 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 10 minutes ago, liakjim said: Με alt+enter ξανά φτιάχνει. 1440p το έχω, εσύ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω 1440p με ολα full (και aliasing κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 21, 2017 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Και εγω 1440p με ολα full (και aliasing κτλ).Σκοτώνει η Fury. Πολύ καλή επιλογή.Εμένα κολωνει η 470 με όλα full.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιανουάριος 21, 2017 Author #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2017 Αποτελέσματα και βαθμολογίες. Κοιτάξτε όλοι τα δικά σας μήπως μου ξέφυγε κάτι. Οι Τάσος και Poloman ξέρουν γιατί έχουν ποινή, ο Βillys για την μπλέ σημαία ιδιαίτερα στον 2ο Μάνο. Όλα τα άλλα ήταν μέσα στα πλαίσια πλην ίσως του Johnny με τον Liakjim που ήταν οριακό οπότε ο Johnny έχει πάρει κίτρινη . Χαμός στη βαθμολογία ιδιαίτερα στις ομάδες και από την 3η θέση στους οδηγούς. Βέβαια δεν έχει κριθεί τίποτα Περιμένουμε τους ΜΑΡΤΙΝΙ και τον Lylankor για να δέσει το γλυκό. Lazy Dog όλα καλά; 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 22, 2017 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 @JohnnyGTR and the rest, ορίστε μια επίδειξη του helicorsa (δεν είμαι εγώ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 22, 2017 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2017 (edited) Ανέβασα ένα βιντεάκι με uhu - Johnny.. Δίνει καλές μάχες το gt4 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 22, 2017 από akis_z80 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrarimanos Ιανουάριος 26, 2017 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2017 On 20/1/2017 at 2:13 ΠΜ, το μέλος liakjim έγραψε: Λίγο προσοχή στον @JohnnyGTR που έκλεισε πάνω μου στο apex στον 1ο γύρο και μου χάλασε ίσως όλον τον αγώνα. και στον @ferrarimanos για το dive bomb και χτύπημα . Δεν κάνω αναφορά. Σκεφτείτε να βάλετε το helicorsa. Αποτρέπει το 1ο χτύπημα σίγουρα. http://www.racedepartment.com/downloads/helicorsa.5199/ Δημητρι ξερεις ποσο ευκολο ειναι να χασεισ τα φρενα σε εκεινο το σιμιο! Δες πως το χειριστικα εγω στον 4ο γυρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts