Jump to content


Black Friday 2017 Ελλάδα


Recommended Posts

Λοιπόν, σκέφτομαι για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά που θα ακολουθήσουν τις ημέρες της Black Friday, να διατηρήσουμε ένα thread με όλες τις hot online προσφορές αλλά και σε φυσικά καταστήματα. Και όποιος προλάβει.

 

Θα μπορούσα να κάνω refresh το πρώτο post με όλες τις προσφορές για να μην χάνονται προς τα κάτω και να είναι εύκολο να τις βρει κάποιος. Αλλά, θα μπορώ να κάνω edit το θέμα όποτε το θέλω;

 

Ήδη οι 2 μεγάλοι (Public & Plaisio) έχουν βγάλει διαφημιστικά και campaigns (Δες εδώ του Πλαισίου) για τον συφερτό. Και με απόλυτη σιγουριά θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι μεγάλοι. 

 

Κάποιος φυσικά θα μπορούσε να κάνει το αντίστοιχο thread για το εξωτερικό. Επειδή με την Ελληνική αγορά τα πάω καλύτερα και δεν έχω εμπειρία με αυτή του εξωτερικού, όποιος θέλει be my guest. Μέχρι την άλλη Παρασκευή... μην ξοδεύετε πολλά :D

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, trib said:

Θα μπορούσα να κάνω refresh το πρώτο post με όλες τις προσφορές για να μην χάνονται προς τα κάτω και να είναι εύκολο να τις βρει κάποιος. Αλλά, θα μπορώ να κάνω edit το θέμα όποτε το θέλω;

 

Το edit κλειδώνει μετά από 15', αλλά έτσι κι αλλιώς με ένα τέτοιο θέμα είναι προτιμότερο να κοιτά κανείς τις ενημερώσεις. Αν χρειαστεί κάτι διαφορετικό στην πορεία, το βρίσκουμε.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, να κάνουμε ένα catch-up με αυτούς που έχουν ανακοινώσει επίσημα το Black Friday.

 

- Πλαίσιο

- Public

- MediaMarkt

 

Όσο αφορά τον Κωτσόβολο, πρόσφατα σε συνέντευξή του ο CEO δήλωσε:

Quote

Ο CEO της Κωτσόβολος επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι μια αγορά που βρίσκεται μόνιμα σε προσφορές (λόγω πολυετούς κρίσης) και δεν χρειάζεται διευθετήσεις τύπου... Black Friday για να κάνει προσφορές ή εκπτώσεις. Όπως σημείωσε, πρωτοβουλίες όπως η Black Friday δεν μπορούν να «σώσουν» μια αλυσίδα τέτοιου εκτοπίσματος, γιατί «αλίμονο αν περιμέναμε από τις πωλήσεις εκείνης της ημέρας για να προχωρήσουμε», ανέφερε.

 

Οπότε, παραμένει ερωτηματικό για το αν θα ονομαστεί Black Friday το δικό τους εκπτωτικό 4ήμερο. Θεωρώ 99% ότι θα ενδώσει σε κάποιες προσφορές.

 

Επίσης, το BestPrice έχει ένα εργαλείο στο οποίο επιλέγεις κατηγορίες και σου στέλνει email από όλα τα καταστήματα.

 

Ακόμη, όσοι δεν το γνωρίζετε, στα πρότυπα των ξένων Black Friday, υπάρχει το Black-Friday.gr το οποίο θα έχει τις προσφορές από 13 καταστήματα (+ καταστήματα με ρούχα).

Έγινε επεξεργασία από trib
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ανακοίνωσε και ο Γερμανός τη συμμετοχή του στο Black Friday.

 

Επίσης, κυκλοφόρησε μία προσφορά από εχθές το βράδυ με το XBOX One S 500GB + κάποιες τρίμηνες LIVE στα 199€. Ενημερωτικά, η προσφορά θα ισχύσει για όλα τα καταστήματα αφού είναι προωθητική της Microsoft.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, kpetros said:

Απο το ιντερνετ βλεπουμε κανα μηχανιμα που πουλανε σε blackfriday η πρεπει να παμε στα καταστηματα? 

Επιπλεον , για ποσο εκπτωση μιλαμε ? :hehe:

 

Λογικά, όπως και πέρυσι, μερικές προσφορές ήταν αποκλειστικά για τα καταστήματα και άλλες προσανατολίζονταν περισσότερο στο online. ΄Επίσης, είχαν γίνει μερικές γενναίες εκπτώσεις. Αλλά μην περιμένεις σαν αυτές που ανακοίνωσε το Walmart :D

Link to comment
Share on other sites

Black Friday στην Ελλάδα.

Από τα πιο σύντομα ανέκδοτα του 2016 και πλέον, ΚΑΙ του 2017.

 

Απλός ο κανόνας. Ανεβάζουμε την τιμή 4-5 ημέρες (μπορεί και περισσότερες) πριν την μαύρη Παρασκευή, και μετά βάζουμε αυτή που είχαμε (μπορεί και λίγο παραπάνω). Ξεκινάμε τις καμπάνιες. Το βαφτίζουμε έκπτωση. Δημιουργούνται ατέλειωτες ουρές.

Πουλάμε γιατί ο κοσμάκης νομίζει ότι θα γλιτώσει χρήματα. 

Επαναλαμβάνουμε αν χρειαστεί :p 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν ηταν ακριβως ετσι περσυ. Σε οσα ειδη με ενδιαφερουν και κατα καιρο ψαχνω δεν παρατηρησα σκοπιμη αυξηση τιμων μερικες μερες πριν την Black Friday. Αντιθετως οι αρχικες τιμες που εβλεπα ηταν αυτες που ηδη ηξερα απο μηνες πριν ως αρχικες. Π.χ. Dali zensor 5 στα media markt επαιξαν στα 400 ευρω με αρχικη περιπου 600, οσο δηλαδη ειχαν. Τα Logitech G633 απο 160 (που οντως τοσο ειχαν) επαιξαν στα 70. Επισης πολλα bundles PS4, Xbox One επαιξαν σε πραγματικα καλυτερες τιμες. Βεβαια δεν ειδα ΟΛΑ τα προσφερομενα ειδη και δεν ημουν ενημερος για τις αρχικες τιμες ΟΛΩΝ αυτων, αρκετο καιρο πριν την black friday. Το ανεκδοτο ηταν στο οτι δεν υπηρχαν προσφορες σε πολλα ειδη και οι καλες προσφορες δεν ηταν των καταστηματων αλλα της ιδιας της εταιριας. LOgitech προιοντα ας πουμε εβρισκες σε ολα τα μαγαζια, και μαλιστα με την ιδια τιμη προσφορας. Περσυ ηταν η πρωτη φορα, ισως κρατηθηκαν λιγο, ποιος ξερει. Για να δουμε και φετος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μίλησα για όλα τα προϊόντα προφανώς. Οι 4-5 μέρες είναι ενδεικτικές ωστόσο και δεν ξέρουμε τι τιμές είχαν ακόμη πιο πριν.

Και εγώ πήρα το TF2 στα 30€ , πολύ πριν πέσει στα κλειδάδικα ας πούμε. Από το public μάλιστα, που ήταν από τα πρώτα που έκανε το παραπάνω τέχνασμα. Το οποίο τέχνασμα παρατήρησα σε πολλά γνωστά και μη καταστήματα (στην Αλεξανδρούπολη τότε). Για φέτος δεν γνωρίζω, αλλά δεν μας παίρνει να κάνουμε και πολλές εκπτώσεις.

Επίσης ένας φίλος μου που διατηρεί εμπορικό κανάλι στη Θεσσαλονίκη (πουλάει πράγματα μέσω αυτού και μέσω ίντερνετ), μου είπε κάτι για κάποιον (πως τον είπε ακριβώς δε θυμάμαι) σύλλογο των καταστημάτων ότι δεν επιτρέπει εκπτώσεις μεγαλύτερες από κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό, σε περίοδο που δεν είναι περίοδος εκπτώσεων και ότι αυτός είναι ο λόγος που πάμπολλες εκπτώσεις είναι πλασματικές. :)

Link to comment
Share on other sites

Τα προιοντα που ανεφερα τα παρατηρω εδω και κανα δυο χρονια. Ειδικα τα ηχεια. Παιζουν 520-550 στα αλλα καταστηματα και 600 τα ειχε το mm. Αρα τα 400 που τα εβαλε ηταν οντως μια γενναια εκπτωση. 

Νομιζω πως το μαξιμουμ ειναι 50%.

Link to comment
Share on other sites

Εμφανίστηκαν πακέτα PSVR + Κάμερα + VR Worlds + Gran Turismo Sport ή Skyrim στα 299€.

 

http://www.public.gr/cat/gaming/accessories/ps4/

 

Ή μαζί με τα Move χειριστήρια στα 349€.

 

Θα παίξει σε όλα τα καταστήματα (ή τουλάχιστον έτσι γνωρίζω διότι πρόκειται για τιμή Sony), από αύριο 18/11. Σήμερα το βράδυ δλδ, μετά τις 00:00.

Έγινε επεξεργασία από trib
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω κάποιες καλές τιμές σε διάφορα προϊόντα, λίγο πριν μπούμε στα μισά της εβδομάδας.

 

Η 55άρα LG UJ620V στα 599€, είναι αρκετά καλή τιμή και η τηλεόραση αρκετά τίμια. Ίδια τιμή στο Public το MediaMarkt, το Πλαίσιο και στον Κωτσόβολο

 

Επίσης, η EOS M10 στα 279€ αξίζει αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζει σε καταστήματα του εξωτερικού κοντά στα 300€. Η τιμή ισχύει σε όλους τους παραπάνω.

Έγινε επεξεργασία από trib
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, trib said:

Ασυρματο η ενσυρματο ειναι τελικα αυτο? Δεν καταλαβα

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, icy20 said:

Ασυρματο η ενσυρματο ειναι τελικα αυτο? Δεν καταλαβα

 

Ασύρματο. Απλά έχει και το καλώδιο για ενσύρματη χρήση. Έχω την εντύπωση όμως πως ασύρματα λειτουργεί μόνο με Windows 10. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.