Jump to content



Η ASUSTOR κυκλοφορεί BIOS updates για Intel Meltdown και Spectre


Recommended Posts

Η ASUSTOR ανακοίνωσε την νέα έκδοση 3.05 του ADM, το οποίο προσφέρει προστασία από το Meltdown που επηρεάζει τους intel επεξεργαστές. Τα μοντέλα που θα λάβουν την νέα έκδοση είναι αυτά των σειρών AS3100, AS3200, AS5000, AS5100, AS6100, AS6200, AS6300, AS6400 και AS7000.

 

Ειδικότερα για τις περιπτώσεις των AS6302T και AS6404T η ASUSTOR κυκλοφορεί αναβαθμισμένες εκδόσεις BIOS τόσο για το Meltdown, όσο και για το Spectre. Η εταιρία επίσης ενημερώνει ότι για άλλα NAS που χρησιμοποιούν x86 επεξεργαστές, θα διαθέσει σχετικά BIOS, μόλις η Intel διαθέσει το σχετικό patch.

 

Για άλλα μοντέλα NAS, θα κυκλοφορήσουν σχετικές διορθώσεις, μόλις διατεθεί αναβαθμισμένη έκδοση του Linux kernel, ενώ για NAS τα οποία δεν χρησιμοποιούν Intel επεξεργαστές, η ASUSTOR αναφέρει ότι συνεργάζεται με τους κατασκευαστές των επεξεργαστών αυτών, πάνω στο θέμα.

 

ASUSTOR AS6404T_L2.png

 

Πηγή: ASUSTOR responds to Intel Meltdown and Spectre vulnerabilities - ASUSTOR Inc.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.