Jump to content



Recommended Posts

Καλώς όρισες Πέτα, δεν προλάβαινα την προηγούμενη φορά να επεκταθώ.

14-14-2020
θα ήθελα παρακαλώ να πληροφοργθώ αναλυτικά λεπτομέρειες. Πού το είδες, όταν το είδες τι έκανες. Σε σουπερ μάρκετ ήταν; Έλυσες το ζήτημα ικανοποιητικά; Είναι ζωντανοί εκεί πέρα; Λέω μήπως ανέλαβες πρωτοβουλία να τιμωρήσεις για το λάθος κι απλώς άφησες πτώματα φεύγοντας.
Πες μας και τι τυρί ήταν.

@Χοντάκος έτσι ακριβώς σε φαντάζομαι να περιμένεις τα κάλαντα. Σε loop κιόλας, δεν τραγουδάς το υπόλοιπο, μονάχα το καλήν ημέραν άρχοντες σε επανάληψη. Αππρουβντ το τζιφι.

Hello Λαμπ. (άτιμε αστρολάβε, θες να με καταστρέψεις, έχω ανοιχτή σελίδα ιφουντ τζιαρ μα αντιστέκομαι)

  • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

πριν 18 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

Δεν μας χέζεις βρε {name your pet}, τσουρέκια μας τα κάνεις κάθε χρόνο. μέρα με τις καλημέρες

 

FIXED :hehe: 

πριν 17 ώρες, το μέλος p55 έγραψε:

 

image.png


 

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, salde said:

Έλυσες το ζήτημα ικανοποιητικά; Είναι ζωντανοί εκεί πέρα; Λέω μήπως ανέλαβες πρωτοβουλία να τιμωρήσεις για το λάθος κι απλώς άφησες πτώματα φεύγοντας.

 

Δεν μπορώ να αποκαλύψω πληροφορίες.

 

2d3b418cd08e4e1ee3a87a399d17bcd1.jpg

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Η μαμά μου αδμιν στο ΠΟΘ! Έλα καλώς όρισες, ναι,  απάτη ότι είναι οι καλύτεροι. Τρώγονται ευχάριστα, όχι κι οι καλύτεροι όμως. Έχουν και μύγδαλο μέσα ολόκληρο, ένα έλεος κάπου.

Επειδή εδώ στην μητρόπολη της χώρας φτάνουν διάφορες μάρκες, ας μας πει ο εξαπατημένος κόκκινος ή όποιο άλλο παιδί από κει πάνω, ισχύει ότι του Ιωσηφίδη είναι καλύτεροι ή κοροΐδευε και σε αυτό η μάνα μου; Αυτινού έφερνε πάντως. Μια φορά αγόρασα από τον Ματσούκα της Απόλλωνος κάποιου άλλου σε -ίδη, ίδιοι μου φάνηκαν.
 

Τέτοια γράφεις Κούκι κι έχει ξεθαρρέψει ο άλλος, σου λέει «τον καημένο τον Κούκις δεν έχει δει δίπλα πελοποννησιακή, με νέα καρβάλη θα τη βγάλει χριστουγεννιάτικα»

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολη την κομπανια.

Ο αλλος σε -ιδη ειναι ο Χρυσανθιδης, του Ιωσηφιδη ειναι καλυτεροι (κατι ξερει η μανα) αλλα ακομα καλυτεροι ειναι του marmelo πλεον ονοματι

Κουραμπιεδες Καβαλας, νομιζω (κανε ενα τηλεφωνο) οτι μπορεις να τους βρεις στην Αθηνα στο καταστημα Κεραννυμι Εργοτιμου 3 στο Παγκρατι.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.