Jump to content



Συστημα δοκιμων


Recommended Posts

Καλησπερα παιδες. Εφτασε η ωρα που το συστημα δοκιμων παρεδωσε πνεύμα. Μιλαω για το συστημα  atx που χρησιμοποιουσα στα reviews.  Περασα πανω απο 7 ωρες προσπαθώντας να το κανω να bootarei χωρις αποτελεσμα. Για οσους δεν ξερουν επιγραμματικά αναφερω

 

I7 920

Foxconn flaming blade

6850

 

Οποτε θελω τα εξης:

Νεο επεξεργαστη, νεα μητρική, νεα καρτα κ φυσικα μνημες, ψύκτρα. 

Εκανα με τη βοηθεια του @tommybertsen μια συνθεση. Να σημειώσω οτι εχω χασει τις εξελίξεις και θελω τα πραγματα να τα παρω απο msystems. Δεν εχω ιδεα τι παιζει με amd και oc.

 

 

Απαιτήσεις:

Επεξεργαστης σχετικα θερμος που να γινεται oc για να εντοπιζονται διαφορες σε θερμοκρασιες. Καρτα γραφικων αξιοσεβαστη κ να μην περναει σε μηκος το μηκος της μητρικης συν 5 με 7 ποντους. Θελω να πετυχω οσο γινεται καλυτερη συμβατοτητα με κουτια.

 

Σας παραθετω μια πρωτη σκεψη. Επειδη βιαζομαι σχετικα πειτε αποψεις γιατι πρεπει να παραγγειλω το αργότερο αυριο απογευμα. Ο nvme m2 δεν θελω να εχει τρελες επιδόσεις γι αυτο κ ο συγκεκριμένος. Εχετε στο μυαλο σας οτι με ενδιαφέρουν οι θερμοκρασίες κ οι διαφορές αυτων. Δεν κανουμε gaming pc αλλα pc δοκιμων. Ψαχνουμε "καυτα" κομμάτια. 

 

Ευχαριστώ!

 

Screenshot_20190725-234507_Chrome.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα σου έλεγα να πας σε μητρική της Asrock. Παλιότερα μου είχαν πει ότι αν και δεν τις εμπορεύονται, μπορούν να στη φέρουν ξεχωριστά, σε περίπτωση που δεν τις έχουν ρώτα τους αν ισχύει αυτό ακόμα.
Γενικότερα, αν έχεις το παραμικρό περιθώριο για ψάξιμο, από όλα τα υποσυστήματα δες να μην σου τύχει μητρική με «ιδιοτροπίες», για δοκιμές δεν είναι ότι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω τι ζητάς. Το πιο θερμό chip της αγοράς? Λογικά σε ενδιαφέρει το Delta στις θερμοκρασίες. Γιατί λοιπόν βάζεις ως δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται oc? Ένας 12 πύρηνος idle vs 100% utilization θα έχει τεράστιο temp Delta. Και μπορείς να πειραματιστείς και με τα cores επίσης. Δεν ξέρω πως ακριβώς τεσταρεις οπότε δεν τοποθετουμαι περαιτέρω. Απλά μια ιδέα βάζω στο τραπέζι.

Link to comment
Share on other sites

Η μητρική που αγοράστηκε είναι πολύ κομπλέ πάντως (αν και εγώ είμαι υπέρ της ASrock και την ξέρω καλύτερα σαν bios).

 

 Με εξέπληξε θετικά (Asus Prime Z390-A).

Πληθώρα επιλογών για OC αλλά δεν ξέρω αν η Asus έχει κάνει "τσιπιές" στα VRM, αυτό θα φανεί στην πορεία. 

 

Σε κάθε περίπτωση, καλά είναι κι έτσι όπως σεταρίστηκε :p 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Της το είπα εγώ στη συνέχεια, αλλά αυτό πρέπει να ήταν αστοχία στο θέμα κατασκευή γιατί κατά συνθήκη, αν ενσωματωθούν σωστά, δεν βγάζουν τέτοια θερμότητα τα leds. Μιλάμε για τρελά πράγματα (θυμάμαι το βίντεο :bleh: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.