Jump to content

Recommended Posts

Just now, το μέλος fatalara έγραψε:

Τι δεν καταλαβες;

Σε κάτι τόσο προσωπικό όπως ο προτιμώμενος τρόπος χειρισμού, δεν υπάρχει  σωστό και λάθος.

Spoiler

Αν και υπάρχει και το αντιπαράδειγμα, όταν βάλεις στο ίδιο παιχνίδι να παίξουν ανάμεικτοι controller-άδες και keyboard-mouse-άδες, που οι πρώτοι κατηγορούν τους δεύτερους για cheating :)

Κι εγώ έχω controller και μαζεύει αράχνες, ενώ είμαι και fan των AC, γιατί πολύ απλά απολαμβάνω περισσότερο keyboard/mouse.

Σε arcade/fighting το βγάζω από τη ναφθαλίνη...

• Like 2
(edited)

Οτιδήποτε απαιτεί στόχευση δεν μπορεί να παιχτεί σοβαρά με κοντρόλερ. Να μιλούσαμε για NBA 2K να πω ναι, εκεί μάλιστα. Btw αγόρασα το The Last of Us Part 1 σε summer sale γιατί διάβασα καλά λόγια και το πρώτο μήνυμα ήταν ότι χρειάζομαι κοντρόλερ. Είχε όμως καλό οπτιμαϊζέισο οπότε γλύτωσε το refund. 

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 3
3 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

Σε κάτι τόσο προσωπικό όπως ο προτιμώμενος τρόπος χειρισμού, δεν υπάρχει  σωστό και λάθος

Εισαι εκτος θεματος. Δεν μιλησε για την προτιμηση του. Ακυρωσε το καλυτερο ισως AC που εχει βγει επειδη αναφερθηκε η λεξη contoller.

Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα αυτα. 

3 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

Κι εγώ έχω controller και μαζεύει αράχνες, ενώ είμαι και fan των AC, γιατί πολύ απλά απολαμβάνω περισσότερο keyboard/mouse.

Βλεπεις οτι δεν καταλαβες το πνευμα του? Δεν θα το παιξει καν, θα το κανει refund γιατι θα εχει βαρος προς controller.

2 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Οτιδήποτε απαιτεί στόχευση δεν μπορεί να παιχτεί σοβαρά με κοντρόλερ.

Πριν 10 χρονια ισως. Ρωτα λιγο τον drnikiforo να σου πει τι παθανε τα παιδια στο τουρνουα BF6 απο τα χειρηστηρια. 

2 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Btw αγόρασα το The Last of Us Part 1 σε summer sale γιατί διάβασα καλά λόγια και το πρώτο μήνυμα ήταν ότι χρειάζομαι κοντρόλερ. Είχε όμως καλό οπτιμαϊζέισο οπότε γλύτωσε το refund.

@minast Το βλεπεις? Μιλαει για το the last of us part1 και του εφταιγε το controller και πηγαινε για refund. Στο the last of us part 1... 

14 minutes ago, fatalara said:

Πριν 10 χρονια ισως. Ρωτα λιγο τον drnikiforo να σου πει τι παθανε τα παιδια στο τουρνουα BF6 απο τα χειρηστηρια. 

Πού κολλάει αυτό τώρα; Εγώ καταλαβαίνω ότι σε πολύ κόσμο δεν αρέσει να παίζει διάφορα παιχνίδια με χειριστήριο, όχι ότι συγκρίνουμε πόσο καλός είσαι με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε σχέση με το aim assist του controller. Αν είναι, να συγκρίνουμε και πώς τα πάνε όσοι παίζουν με controller σε σχέση με τα aimbots. 

Και, μεταξύ μας, περί ορέξεως. Στον καναπέ παίζω με χειριστήρια, στον υπολογιστή με πληκτρολόγιο. Ούτε με τον αρχικό αφορισμό συμφωνώ, αλλά ο καθένας ας αποφασίσει για τον εαυτό του.

(edited)
44 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Πού κολλάει αυτό τώρα;

3 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Οτιδήποτε απαιτεί στόχευση δεν μπορεί να παιχτεί σοβαρά με κοντρόλερ

Εδω κολλαει. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι σε πολύ κόσμο δεν αρέσει να παίζει διάφορα παιχνίδια με χειριστήριο, όχι ότι συγκρίνουμε πόσο καλός είσαι με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε σχέση με το aim assist του controller

Αλλο αυτο αλλο το απο πανω. Δεν συγκρινουμε το ποσο καλος η οχι εισαι σαν παιχτης, αλλα το ποσο καλα ανταποκρινεται το καθε παιχνιδι αναλογα τον εργαλειο που χρησιμοποιεις.

Τετοιου τυπου παιχνιδια ειναι καλυτερα με controller. Εδω ακομα και το diablo ειναι καλυτερο με controller. 

αλλά ο καθένας ας αποφασίσει για τον εαυτό του.

Σωστο. Δεν μπορεις ομως, να βγαινεις και να λες οτι ενα παιχνιδι ειναι καλο η οχι, επειδη για δικους σου λογους δεν σου αρεσει το εργαλειο χειρισμου. Το καθε εργαλειο ειναι για την δουλεια του. Θες να παιξεις AC με ποντικι πληκρολογιο? Γινεται. Ειναι το ιδιο με το χειριστηριο? Οχι. Μην γκρινιαζεις, δεν ειναι προβλημα του παιχνιδιου, ειναι προβλημα δικο σου που δεν χρησιμοποιεις το σωστο εργαλειο. Και ο icy παιζει Horizon 6 με πληκτρολογιο, δεν τα εβαλε με το παιχνιδι.

Μην διαβαζουμε τωρα τριχες, σαν τον αλλον τον καραγκιοζη στο youtube (WAB) που οτι ειναι για χειριστηριο το βγαζει αχρηστο και μετα κανει βιντεο οτι δεν υπαρχουν πλεον παιχνιδια. 

Και ο Trexx τα ιδια ελεγε σε αλλο ποστ. Που να τα βρεις τα παιχνιδια αμα το ενα σου ξινιζει το αλλο σου βρωμαει?  

Το pc ειναι απλα μια πλατφορμα. Δεν εχει σχεση με το kb/m η το controller. Αυτα τα χρησιμοποιεις παντου και αναλογα το game. Αφηστε τις ''περιεργιες'' και ευχαριστηθειτε το παιχνιδι σας.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
55 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ειναι το ιδιο με το χειριστηριο? Οχι. Μην γκρινιαζεις, δεν ειναι προβλημα του παιχνιδιου, ειναι προβλημα δικο σου που δεν χρησιμοποιεις το σωστο εργαλειο.

[...]

Αφηστε τις ''περιεργιες'' και ευχαριστηθειτε το παιχνιδι σας.

Εγώ μια χαρά το ευχαριστιέμαι, αλλά είναι ένας περίεργος που μου λέει ότι το κάνω λάθος 😛

Άσε που μπορεί να ανακαλύψω ότι τόσο καιρό το παίζω και με το λάθος χέρι!

15 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Εγώ μια χαρά το ευχαριστιέμαι

Εσυ. Ο αλλος το κανει refund γιατι μπορει να μην τον βολευει τοσο because controller support.

Ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω. Αν για καποιο λογο θεωρεις οτι το παιχνιδι δεν παιζεται σωστα με το εργαλειο που χρησιμοποιεις δεν φταει το παιχνιδι. Φταις εσυ που δεν χρησιμοποιεις  το σωστο εργαλειο.