Jump to content



Πόλεμος στην Ουκρανία


DEADLAZARUS

Recommended Posts

Ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας εφαρμόζει ασφάλεια πληροφοριών 🤣

ben_wallace_ap22042613860320.jpg?itok=3U
WWW.SKAI.GR

Πηγή του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας δήλωσε μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αρκετά...

 

  • Like 1
  • Haha 7
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

5 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε μπορεί η Ρωσία να παραπονιέται ότι τη φιμώνουν και δεν την αφήνουν να πει τα πράγματα από τη σκοπιά της. 

Από την άλλη, ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις και έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι τα απολυταρχικά καθεστώτα έχουν εκμεταλλευθεί τις δημοκρατικές ελευθερίες για να τις καταλύσουν.

Για το δημοκρατικές πάρτο αλλιώς… δεν είναι δημοκρατία κάθε 4 χρόνια να δίνεις λευκή επιταγή στην ολιγαρχία που φροντίζει τα δικά της συμφέροντα εις βάρος των δικών σου.

Υδραυλικό φωνάζεις για το μπάνιο και αν δεν τα κάνει όπως τα γράφει η προσφορά τον διώχνεις. Όχι να βγει να πουλάει πλακάκια ντουζιέρες νεροχύτες που αγόρασες και να μην μπορείς να του κάνεις τίποτα αλλά να του πληρώνεις και το μεροκάματο

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

Για το δημοκρατικές πάρτο αλλιώς… δεν είναι δημοκρατία κάθε 4 χρόνια να δίνεις λευκή επιταγή στην ολιγαρχία που φροντίζει τα δικά της συμφέροντα εις βάρος των δικών σου.

Υδραυλικό φωνάζεις για το μπάνιο και αν δεν τα κάνει όπως τα γράφει η προσφορά τον διώχνεις. Όχι να βγει να πουλάει πλακάκια ντουζιέρες νεροχύτες που αγόρασες και να μην μπορείς να του κάνεις τίποτα αλλά να του πληρώνεις και το μεροκάματο

Για να έχεις δημοκρατία, πρέπει να έχεις ενεργούς πολίτες. Αλλιώς έχεις εργολάβους που παίρνουν τη δουλειά και τη βλέπεις όταν τελειώσει, χωρίς να μπορείς να επέμβεις. Ας αλλάξουμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι και θα φτιάξουν και οι άλλοι

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

η μονη ευθυνη του πολιτη ειναι στην καλπη.Απο κει  και περα υπαρχουν ειδικες επιτροπες και ειδικα δικαστηρια που πρεπει να αναλαβουν δραση.

Οταν ομως η ολιγαρχια εχει απλωσει παντου τα πλοκαμια τοτε δε γινεται τιποτα χωρις αιμα.Που και επανασταση να κανεις παλι δεν εξασφαλιζεις καλυτερες συνθηκες.

Link to comment
Share on other sites

On 21/3/2022 at 11:49 ΜΜ, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Ποιες θυσίες;

Να γίνουμε λιγότερο αδύνατοι σημαίνει ισχυρότερη/σοβαρότερη οικονομία (όχι μόνο σουβλάκια και beachόμπαρα) και ισχυρότερος στρατός. Γίνονται αυτά τα δύο με αραλίκι και χωρίς κόπο/θυσίες; Νομίζω πως όχι και γι' αυτό το έγραψα.

 

On 21/3/2022 at 11:49 ΜΜ, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Όπως συμβολική είναι και η καταδίκη. Ποιο το πρόβλημα τότε;

Με τις κυρώσεις διαλέγεις μεν πλευρά αλλά διαλέγεις διπλωματικά/πολιτικά και πιέζεις για την ειρήνη, ενώ με δωρεά (άλλο η πώληση) φονικών όπλων διαλέγεις πλευρά στρατιωτικά και δηλώνεις ποιος θέλεις να κερδίσει τον πόλεμο βοηθώντας τον. Για παράδειγμα η <<δικαιωμένη>> από όλες τις διαδικασίες του ΟΗΕ Κύπρος, φονικά όπλα από ΗΠΑ δεν μπορούσε να αγοράσει ας πούμε. Πόσο μάλλον να της χαρίσουν. Μόλις πρόσφατα νομίζω άλλαξε ελαφρώς η κατάσταση στις ΗΠΑ και επιτρέπεται πλέον η πώληση μη φονικού εξοπλισμού όπως ραντάρ κ.α. Και όπως είπαμε δεν ήταν μόνο τα αμελητέα ΑΚ που πήγαν Ουκρανία, στείλαμε και τις ρουκέτες των 122χιλ και δεν ξέρω και τι άλλο. Ε, κατά τη γνώμη μου αυτά τα δύο (κυρώσεις/όπλα) δεν είναι το ίδιο. Αν διαφωνείς, απορώ γιατί, αλλά πάω πάσο.

 

On 21/3/2022 at 11:49 ΜΜ, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Πηγή από το ΕΛΙΑΜΕΠ;

Συγγνώμη, το παίρνω πίσω. Τελικά είναι τουρκοφάγοι και τους είχα παρεξηγήσει.

 

On 21/3/2022 at 11:49 ΜΜ, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Θα στο πω ξεκάθαρα: Τα 12ν.μ. είναι μια ωραία πρόφαση αν κάποτε οι μεγάλες δυνάμεις θελήσουν να μας εμπλέξουν σε πόλεμο με την Τουρκία. Τι κέρδη έχει για σένα να εφαρμόσουμε τα 12ν.μ; Εκτός από το γόητρο που δεν τρώγεται.

Τι κέρδη έχει για μένα; Πιθανόν και κανένα, ε και; Υποτίθεται ότι δεν κοιτάμε ο καθένας μόνο τον εαυτούλη του. Πράγματι μπορεί η επέκταση στα 12 νμ είναι υπό προϋποθέσεις μία <<καλή>> αφορμή για να μας εμπλέξουν σε πόλεμο με Τουρκία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιδιώξουμε να την επιτύχουμε κάποια στιγμή και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να γίνει όσο το δυνατό με λιγότερα ή καθόλου παρατράγουδα. Εάν αντιθέτως αρχίσουμε να ξεγράφουμε όποια κυριαρχικά δικαιώματα φαίνονται επικίνδυνα δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό. Θυμήθηκα και μια φράση του Γιωργάκη για το θέμα. Κάτι του στυλ <<λίγα τετραγωνικά λιγότερα αλλά το κεφάλι μας ήσυχο>> νομίζω ή θυμάμαι λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Ο Πούτιν πουλά φυσικό αέριο μόνο με ρούβλια


 

Παράθεση

 

“Έλαβα την απόφαση να τεθεί σε εφαρμογή ένα σύνολο μέτρων ώστε να περάσουμε στις πληρωμές σε ρούβλια του αερίου μας που παραδίδεται σε εχθρικές χώρες και να εγκαταλείψουμε όλους τους διακανονισμούς με νομίσματα που συμβιβάστηκαν”, είπε ο Ρώσος πρόεδρος στη διάρκεια μιας κυβερνητικής σύσκεψης, εξηγώντας πως πρόκειται για μια αντίδραση στο πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας στη Δύση λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η ανακοίνωση αυτή είχε άμεσο αντίκτυπο στο ρωσικό νόμισμα, που ενισχύθηκε απέναντι στο ευρώ και στο δολάριο, ενώ κατακρημνιζόταν από τις 24 Φεβρουαρίου όταν οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία.

 

 

  • Like 2
  • Haha 2
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

αναρωτιέμαι αν με προβληματίζει περισσότερο ο πόλεμος στην ουκρανία ή για το αίσθημα εκδίκησης που τόσο εύκολα εκφράζεται από πολύ κόσμο. "Μα αφού η δύση το έκανε στο ιράκ τότε να το κάνει και ο πούτιν", "μα το τάγμα αζόφ έκανε εκείνο και το άλλο", "μα και οι δυτικές οικονομίες έχουν άλλης μορφής ολιγαρχίες", "μα ο σόρος", "μα το αυτοκέφαλο της ουκρανικής εκκλησίας" κλπ κλπ.

 

Ακόμα πιο απογοητευτική είναι η προφανής επιθυμία να κατεβάσουμε τον πήχη και να γίνουν όλα ίσωμα, αντί να έχουμε την δυνατότητα, έστω και με τα στραβά και τα εγκλήματα του παρελθόντος, να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι σωστότερο (όχι "σωστό", εδώ λέμε για υπερθετικό βαθμό, να κάνουμε κάτι καλύτερο). Δηλαδή πόσες δεκαετίες θα πρέπει να μας κυνηγάει το λάθος του Ιράν ή του Ιράκ; Της Λιβύης; Εδώ τοπικά, ο εμφύλιος; η Μικρασιατική καταστροφή; Ίσως είμαι αδαής ή/και αφελής αλλά στην δυτική ευρώπη γιατί δηλαδή αφήσανε το παρελθόν πίσω τους, (και αυτοί αν είχανε κάτι για την γούνα των Γερμανών), ή αν πας πιο πίσω τις σφαγές για το τίποτε και τα γούστα του εκάστοτε βασιλιά ή κατακτητή

 

Που με φέρνει στην σκέψη ότι ειδικά γι'αυτούς που μιλάνε για υποστήριξη των λάθος ανθρώπων (ζελένσκι, ακροδεξιών, πούτιν, μπαίντεν κλπ).... εσείς δηλαδή τι γιορτάζετε την 28η Οκτωβρίου; Έχετε φέρει την οπτική σε αντίστοιχο σημείο με το σημερινό;

Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν ένας δικτάτωρ, και (ευτυχώς "light") ακροδεξιός φασίστας. Ούτε εκλεγμένος ήταν, ούτε ιδεολογικά εξέφραζε "τον λαό". Αλλά, αυτός είπε το "όχι". Και βουρ η εσωτερική προπαγάνδα και το εθνικό αίσθημα και η κινητοποίηση του στρατού και επιστράτευση και να ο θάνατος, οι πληγές και η φτώχια.
Και οι "σύμμαχοι", που μας έστειλαν όχι μόνο (όποιο) πολεμικό υλικό αλλά και εκστρατευτικά σώματα; Αντιλαμβάνεστε ότι με τους σημερινούς όρους υποστηρίζανε το δικτατορικό, φασιστικό ελληνικό καθεστώς έναντι των δυνάμεων του άξονα; Αντιλαμβάνεστε ότι με την τωρινή ρητορία θα έπρεπε όλοι μαζί να καταργήσουμε αυτή τη "γιορτή" επειδή η ιστορική αλληλουχία και η σύμπραξη των προσώπων ήταν ακατάλληλη;

 

Να βάλουμε τον μεγαλοιδεατισμό της Μικρασιατικής καταστροφής, που ακόμη κάποιοι έχουν ονειρώξεις; Μαλάκες μπήκαμε κυριολεκτικά "(για) την αποκατάσταση της ειρήνης και της τάξης, καθώς και την προστασία όλου του χριστιανικού (και όχι μόνο) πληθυσμού από αυθαιρεσίες", (με υποστήριξη Άγγλων & Γάλλων btw). Δηλαδή Ντονμπάς/Ντονέτσκ με σημερινούς όρους. Και τα ζωάδια φτάσαμε στην γνωστή γραμμή στα ενδότερα της τουρκίας. Αν δηλαδή για τη Σμύρνη και τα παράλια είχαμε να λέμε, για τα υπόλοιπα ούτε καν ηθικό πλεονέκτημα δεν είχαμε. Αλλά.... έχει ο πούτιν; Ή μήπως μας φταίνε οι κακοί ευρωπαίοι που δεν μας υποστηρίξανε.... σε τι;;; Στο να γίνουμε με την στάμπα κατακτητής; Αυτοί φταίνε;

Να πάμε και πιο πίσω; Επανάσταση του '21; Που κάναμε exploit το κίνημα του (αρχαιο)φιλελληνισμού που πέρναγε η ευρώπη εκείνη την εποχή; Και ήρθαν δωρεές και εθελοντές; (Ιζ Κούλης στιλ μπάντ; ) Ας μου πει Έλληνας ότι είναι κακός ο ζελένσκι που κάνει exploit όχι τοσο την συμπάθεια του ουκρανικού δράματος αλλά περισσότερο την αντιπάθεια προς τον πουτιν και την κλίκα του. Φιλική Εταιρεία bad; Ο λόρδος Βύρων; Μα αφού και στην ευρώπη τότε δεν γουστάρανε τον οθωμανό. Ήρθε και έδεσε; Μπορεί.

Μας χαλάει όμως το ανύπαρκτο ηθικό πλεονέκτημα (με τωρινούς όρους) ή τελικά μας άξιζε η ανεξαρτησία μας, η ελευθερία μας;

Ή μήπως θα έπρεπε να είμαστε politically correct και να λέμε για τους ανήθικους ευρωπαίους που υποστηρίξανε τους κατσικοκλέφτες και τους κοτσαμπάσιδες (νάτο και το τοπικό ολιγαρχικό/προνομιούχο/καπιταλιστικό κεφάλαιο) και την εκκλησία (ώπα και λίγο θρησκευτικό φονταμενταλισμό). Εμείς "βέβαια" ξέρουμε και διδασκόμαστε την ιστορία από την οπτική μας, αλλά για δείτε και λίγο διαφορετικά τα ίδια ακριβώς γεγονότα.

Όπως ακριβώς τα βλέπουμε να εξελίσσονται μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα βορειότερα.

Οι παραλληλισμοί πολλοί, και σίγουρα δεν εφάπτονται 100%, αλλά τουλάχιστον η Ελληνική νεότερη ιστορία και, εν τέλει, το "ηθικό μας δόγμα" μιλάει για ελευθερία ή θάνατο και εναντίωση στον κατακτητή.
Όχι δεν είμαι αδαής ή αφελής, ρεαλιστικά όμως ρωτώ: με την τωρινή μωρουδίστικη (και εν τέλει αντι-λαική) ρητορική, απαγορεύονται κάθε είδους μεταβολές σε οικονομικές συναλλαγές, κάθε είδους επαναστάσεις, κάθε είδους αυτοδιάθεση των λαών, κάθε είδους πράξη αν δεν υπάρχει μια αλληλουχία ιστορικών γεγονότων αλλά και σύμπραξη προσώπων που να μας "κάνουν να νιώθουμε καλά" ή όχι; Περιμένετε να εμφανιστεί έτσι ο ηρωικός, σοφός, έξυπνος, έντιμος, ηθικός, γνώστης, μάγκας, δυνατός, κύριος υπερτέλειος για να πείτε "ναι";

Ειλικρινά δηλαδή περιμένετε να κατέβει ο jesus ο μαραγκός; Και θα τον υποστηρίξει ποιός; Ο μήτσος και η κούλα που γουστάρουν να βλέπουν κακία στο big brother; Μαλάκες δεν είναι ο κόσμος απλός, και τα προβλήματα και συσχετισμοί γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι.

 

Αν δεν θέλετε να σηκώσετε τον πήχη ψηλότερα κανένα πρόβλημα, αλλά έλεος μην τον κατεβάζετε, και μάθετε και την ιστορία σας, αλλά σαν να μην είσασταν Έλληνες.

  • Like 7
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος JaguarOne έγραψε:

Αν δεν θέλετε να σηκώσετε τον πήχη ψηλότερα κανένα πρόβλημα, αλλά έλεος μην τον κατεβάζετε, και μάθετε και την ιστορία σας, αλλά σαν να μην είσασταν Έλληνες.

 

Έχει μεγάλη διαφορά όταν βλέπεις την ιστορία από το μέλλον (retrospectively), από κοντά (αν είσαι τώρα Ουκρανός), και από απόσταση ασφαλείας.

Εμείς εδώ βλέπουμε την τωρινή ιστορία από απόσταση ασφαλείας (το πόση απόσταση ασφαλείας έχουμε θα το δούμε στο εγγύτερο μέλλον). 

Με βάση την τωρινή ιστορία προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα φαινόμενα.

Καλώς ή κακώς ο Χίτλερ δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε θα καταλάβω τον πλανήτη.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στα καρτούν.

Ο Χίτλερ προήλθε από μία έωλη Κοινωνία των Εθνών που τιμώρησε τις γερμανικές δυνάμεις με ισχυρές κυρώσεις (rings a bell?) και σε συνδυασμό με τις άλλες παγκόσμιες κρίσεις της εποχής οδήγησε στην απήχηση της ρητορικής Χίτλερ. 

Το να λέμε φταίει μόνο ο Χίτλερ, είναι αποποίηση της ευθύνης των υπολοίπων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι για τις φρικαλεότητες που διέπραξε η Γερμανία υπό την ηγεσία του είναι αθώος, το αντίθετο. 

 

Ακριβώς αυτή είναι η κατάσταση με τον Πούτιν. Κρίνουμε τον άνθρωπο (φασίστας, ψεύτης, Πούστιν, κλπ.) αλλά δεν μπορούμε να δούμε τη δική μας ευθύνη.

Στα μάτια τα δικά μου, είναι λογικό ο Κινέζος να δουλεύει για μισό πιάτο ρύζι το μήνα για να έχω υπολογιστή με 50 ευρώ, και λογικό ο Ρώσος να φυτοζωεί για να καίω εγώ αέριο και ρωσικό πετρέλαιο στη Μαζεράτι. Μόνο που στο διεθνές γίγνεσθαι, οι ανισότητες τείνουν να περιοριστούν. Οπότε θέλει κι ο Κινέζος υπολογιστή με 50 ευρώ, και ο ρώσος Μαζεράτι για να βάζει το πετρέλαιό του. Και εγώ, με τις ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ απαιτήσεις μου, τον έκανα υπερδύναμη.

 

Αυτή η αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων είναι το αποτέλεσμα της λανθασμένης πολιτικής της δύσης. Η Ουκρανία, όπως η Πολωνία του Β Παγκοσμίου, είναι ο πρώτος στόχος. Ελπίζω η Δύση να αντιδράσει σοφά και να μπορέσει αντί να ρίξει λάδι στη φωτιά να δώσει λύση στο πρόβλημα της Ρωσίας.

 

Οι Δαυίδ της ιστορίας είναι εύκολο να ασκούν κριτική. Η Ελλάδα είναι μια χώρα μόρφωμα που το μόνο συμφέρον της Δύσης από αυτή είναι να ανακόπτει την Οθωμανική αυτοκρατορία. Επιτελούμε ακριβώς το ρόλο για τον οποίο έχουμε αποκτήσει την ανεξαρτησία μας από τις Μεγάλες Δυνάμεις, αποθήκη μεταναστών εξ ανατολάς και ένα ασφαλές σύνορο στον εκάστοτε Σουλτάνο. Αντίστοιχα η Ουκρανία, έχει το ρόλο της - να κάνει το μπάφερ μεταξύ ανατολής και δύσης. Όταν όμως από μπάφερ γίνεσαι μπούφος και αποκτάς μεγαλοϊδεατισμό (όπως π.χ. η ελλάδα με χερσαία σύνορα της λήξης των βαλκανικών που δεν μπόρεσε να τα κρατήσει ούτε 5 χρόνια) γίνεσαι πιόνι των μεγάλων δυνάμεων. 

Η Ρωσία είναι μεγάλη δύναμη. Όπως ήταν η Γερμανία. Η Γερμανία έχασε σε 2 παγκόσμιους πολέμους, κόπηκε στα 2 για 50 χρόνια, είχε τρομακτικές απώλειες, και σήμερα είναι η #1 χώρα στην Ε.Ε. Γιατί καλώς ή κακώς έχει τις προϋποθέσεις για να είναι αυτό που είναι. Αντίστοιχες προϋποθέσεις έχει κι η Ρωσία (αχανή έκταση, αχανή πλούτο κλπ.). 

 

Οπότε είναι καλό να αντιμετωπίζουμε και τη δική μας θέση αλλά και τη θέση των άλλων χωρών με σοβαρότητα και με υπευθυνότητα απέναντι στους πολίτες τους, και να μην ωθούμε χώρες στην ανέχεια. Η Μεγάλη Βρετανία, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρουφάει το κρατικό ρωσικό χρήμα του Αμπράμοβιτς όλα αυτά τα χρόνια. Ποιος έθρεφε το θεριό λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια?

  • Like 2
  • Agree 3
Link to comment
Share on other sites

33 λεπτά πριν, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

 

Αυτά καλό είναι να μην αποκαλύπτονται. Τουλάχιστον τώρα.

Link to comment
Share on other sites

On 22/3/2022 at 5:25 ΜΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

 

 

τσαααακ! Εκτός η Ρενώ από την Ρωσία.

  • Like 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

WWW.WALESONLINE.CO.UK

Satellite navigation system affected by war between Ukraine and Russia

 

Προς τους συναδελφους που χρησιμοποιουν GNSS εξοπλισμο..απο το σαββατο εχουν παρουσιαστει προβληματα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

polemos-oyrania-eisboli-rosia-amaxoi-bom
M.NAFTEMPORIKI.GR

Οι ρωσικές δυνάμεις υποχωρούν και στήνουν αμυντικές θέσεις, διαπιστώνει το αμερικανικό...

 

  • Like 2
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σχολιάσω τους αριθμούς των ρωσικών απωλειών που ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί.

Θα σταθώ μόνο σε έναν. 

 

108 Αεροσκάφη! (Όχι ελικόπτερα).

 

Και όλοι οι ανά τον κόσμο στρατιωτικοί αναλυτές ψάχνουν να βρουν τον λόγο που δεν χρησιμοποιεί ο Ρώσος την αεροπορία. Ε λοιπόν οι Ουκρανοί τους διαψεύδουν όλους αυτούς...

 

Βέβαια, τα ρωσικά Α/Φ δεν μπορούν να αφήσουν όπλα από κάποια μίλια μακριά. Όχι καλέ. Ο μόνος τρόπος επίθεσης είναι κάθετη εφόρμηση ως σαν άλλα Ju 87 Ο μόνος τρόπος επιθεσης είναι να μπει στον φάκελο του Stinger και του κάθε SAM!

 

Έχουμε ξεφύγει στο επίπεδο της 'πληροφόρησης'. Ένας λόγος ακόμα να τελειώνει γρήγορα αυτό το παραμύθι. Τόσο ψέμα εκατέρωθεν δεν έχε ειπωθεί ούτε στο σύνολο των προεκλογικών εκστρατειών όλων των Ελληνικών κομμάτων από το 60 και μετά.

  • Like 1
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Έχω δει ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ - σειρά όπου παρουσίαζε δύο διαστάσεις μια πόλης να επικοινωνούν με μια υπόγεια πύλη . Οι άνθρωποι είχαν τον δίδυμο τους στην άλλη διάσταση αλλά εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα.

Άποψη μου αυτό συμβαίνει στην Ουκρανία για αυτό το λόγο οι διαφορετικές πληροφορίες και προσεγγίσεις

 

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τους Ρώσους που υποχωρούν αλλά με αυτούς που κερδίζουν οι οποίοι είναι διαφορετικοί

Πρώην ειδικός της CIA: «Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε. Το μόνο που έμεινε είναι το σφουγγάρισμα»

  • Like 3
  • Wow 2
Link to comment
Share on other sites

Η προεδράρα ξαναχτυπά! 😎

Φανταστείτε τι στιγμές θα ζούσαμε αν ήταν στην εξουσία. 

 

4200.jpg?width=1200&height=630&quality=8
WWW.THEGUARDIAN.COM

‘We’re a greater nuclear power,’ former president who previously praised Putin as ‘smart’ tells Fox Business

 

 

  • Like 1
  • Haha 3
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.