fatalara Αύγουστος 12, 2025 #141 Αύγουστος 12, 2025 46 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: εγω εχω θεμα καποιοι απο τους οποιους παιζω θελουν ΜΟΝΟ breakthrough. δεν ξερω γιατι λογικα απο τους ψυχιατρους ερχονται Να ασκησεις χουνταρα στο καναλι σου. Εχε υποψην σου, παιζει σοβαρο ενδεχομενο το APKL να ειναι σε πληρη αναπτυξη σε αυτο το game. Μαζι με κανενα HEAT οι υπολοιποι απλα θα πρεπει να κρατησουν τα προσχηματα. Σε περιμενουμε. 41 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε: Ελάμπορειτ λίγο για το ΠΩΣ θα χρησιμοποιήσω το βουνό στην μέση αν π.χ θέλω να κάνω cap τις D και Ε; Όταν ο αντίπαλος π..χ έχει τη C, έχει την F άρα ταυτόχρονα κοντρολάρει ΟΟΟΟΛΗ την πλευρά από το βουνό μέχρι τη βουνοπλαγιά πάνω από τη C; Τρως headshot από παντού μιας και όλο το gameplay επικεντρώνεται στο "κέντρο" του map....συν ότι έχουν και το advantage του elevation όσοι ξεκινάνε από την πάνω πλευρά... Δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ ίσως να είχες αλλες παραστάσεις στα plays σου. Επαναλαμβανω σε conquest mode αν και ολα τα points είναι στημένα σωστά, ώστε να γίνει μάχη για να τα κάνεις CAP, σε μεγαλύτερο πλάνο χρειάζεται "απλωμα" ειδικά στο κέντρο της πίστας...Για να καταλάβεις τι εννοώ σκέψου μια Caspian Border με το βουνό στη μέση.... Έχω την εντύπωση πως θα ήταν πιο ωράιο το flow... Παιδιά τo breakthrough ήταν ότι πιο κοντά σε rush υπήρχε στη BETA... Και το BF ΔΕΝ ειναι μονο Conquest... Πως τρως headshot αφου εχεις το βουνο; Βγαινεις Β και πας η απο κατω χαμηλα που δεν σε βλεπει κανεις, βγαινεις κατευθειαν D και εισαι ftf, η πας καρφι κεντρο βουνο και διαλεγεις που θα κανεις flank. Αυτους που πανε για Β η αυτους που πανε για D. Εγω θα διαλεγα αυτους που πανε για D και θα εφευγα καρφι να βγω απο πισω για C. Το D ας το παρουν αυτοι που εσωσα.
icy20 Αύγουστος 12, 2025 #142 Αύγουστος 12, 2025 6 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Να ασκησεις χουνταρα στο καναλι σου. Εχε υποψην σου, παιζει σοβαρο ενδεχομενο το APKL να ειναι σε πληρη αναπτυξη σε αυτο το game. Μαζι με κανενα HEAT οι υπολοιποι απλα θα πρεπει να κρατησουν τα προσχηματα. Σε περιμενουμε. Πως τρως headshot αφου εχεις το βουνο; Βγαινεις Β και πας η απο κατω χαμηλα που δεν σε βλεπει κανεις, βγαινεις κατευθειαν D και εισαι ftf, η πας καρφι κεντρο βουνο και διαλεγεις που θα κανεις flank. Αυτους που πανε για Β η αυτους που πανε για D. Εγω θα διαλεγα αυτους που πανε για D και θα εφευγα καρφι να βγω απο πισω για C. Το D ας το παρουν αυτοι που εσωσα. Tι να κλασει ο rigo εχω elyiota εγω Σε ολα τα games 6kd παικτης. 1
sstav Αύγουστος 12, 2025 #143 Αύγουστος 12, 2025 στην Βετα νο2 συνεχίζουμε απ' όπου ήμασταν ή μηδενίζουμε ; ελπίζω μονο να γίνει κανα updated kai να μην έχω τα bugs που είχα....
icy20 Αύγουστος 12, 2025 #144 Αύγουστος 12, 2025 (edited) Κοιτα ελπιζω να μην τα μηδενισουν. Ειναι μαλακια για 4 μερες. Θα δουμε ομως Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2025 από icy20
Dr_Nikiforos Αύγουστος 12, 2025 #145 Αύγουστος 12, 2025 Λογικά θα μηδενίσουν για να δώσουν τα νεα rewards στο αντίστοιχο progression.
icy20 Αύγουστος 12, 2025 #146 Αύγουστος 12, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε: Λογικά θα μηδενίσουν για να δώσουν τα νεα rewards στο αντίστοιχο progression. πωωωω ψοφο πριν ισα ισα προλαβα να παω 20. με το που πηγα 20 εκανα alt f4 και επεσα για υπνο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2025 από icy20 2
Dr_Nikiforos Αύγουστος 13, 2025 #148 Αύγουστος 13, 2025 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Οποιος βρει λινκ, δωρο το πρωτο battlepass. Έχεις πμ. 1
icy20 Αύγουστος 13, 2025 #149 Αύγουστος 13, 2025 8 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Οποιος βρει λινκ, δωρο το πρωτο battlepass. στα τετοια μας οι κονσολες. εμεις θελουμε 300 fps οχι 60. Ουστ...
fatalara Αύγουστος 13, 2025 #150 Αύγουστος 13, 2025 27 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: στα τετοια μας οι κονσολες. εμεις θελουμε 300 fps οχι 60. Ουστ... Αστα αυτα και ψαχνε λινκ.
zampONakiaskiou Αύγουστος 13, 2025 #151 Αύγουστος 13, 2025 10 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Οποιος βρει λινκ, δωρο το πρωτο battlepass. Spoiler https://www.instagram.com/arianamadix/ Να στείλω IBAN ή θα γίνει με IRIS η μεταφορά;
icy20 Αύγουστος 13, 2025 #152 Αύγουστος 13, 2025 Οπα μπρουλη μην τα βαζεις ετσι χυμα αυτα και εχουμε τιποτα θανατους 1
fatalara Αύγουστος 13, 2025 #153 Αύγουστος 13, 2025 1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε: Reveal hidden contents https://www.instagram.com/arianamadix/ Να στείλω IBAN ή θα γίνει με IRIS η μεταφορά; Κατσε να δουμε τι θα κανουν.
DEADLAZARUS Αύγουστος 17, 2025 #154 Αύγουστος 17, 2025 62% of Total Battlefield 6 Wishlists Are Reportedly From Call of Duty Players TECH4GAMERS.COM A new report has revealed that 62 percent of the Battlefield 6 total wishlists are from Call of Duty... 1
sstav Αύγουστος 17, 2025 #155 Αύγουστος 17, 2025 τελειώνοντας με την 2η βετα να πω ότι η δική μου εμπειρία συνολικά ήταν απλά καλή προς το μετρια...το γεγονός ότι καθημερινα, μονιμως μετά από δύο-τρία παιχνίδια εξαφανιζοταν το οπλο (!! το πρόβλημα το εχει αρκετος κοσμος και δοκιμασα ότι αναφερόταν ως fix στο internet αλλά ματαια), την αναγκαστική εξοδο απο το παιχνίδι με alff4 (δεν δουλευε to exit game), τα restart και η αναμονή στο matchmaking ήταν εκνευριστικά αλλά ειναι πράγματα που διορθωνονται, θελω να πιστευω...
giorgos2187 Αύγουστος 17, 2025 #156 Αύγουστος 17, 2025 Το παιχνίδι είναι καλό. Αρκετά καλό. Θα ήθελα ένα μικρό νερφ στα assault riffles. Νομίζω πως σκοτώνουν πολύ γρήγορα και δε φαίνεται να χαμπαριαζουν από αποστάσεις...
icy20 Αύγουστος 17, 2025 #157 Αύγουστος 17, 2025 1 ώρα πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Το παιχνίδι είναι καλό. Αρκετά καλό. Θα ήθελα ένα μικρό νερφ στα assault riffles. Νομίζω πως σκοτώνουν πολύ γρήγορα και δε φαίνεται να χαμπαριαζουν από αποστάσεις... Λογικα αυτοι που σε σκοτωνουν ειναι σαν αυτούς που σκοτωνουν εμενα. Θελουν 30ms για να πεθανεις και εγω θελω 22 γεμιστηρες για να φαω έναν άνθρωπο
DEADLAZARUS Αύγουστος 18, 2025 #158 Αύγουστος 18, 2025 Battlefield is Aiming to Become an Annual Release Within 5-6 Years, It's Claimed - Insider Gaming INSIDER-GAMING.COM A new claim has said that EA wants the Battlefield franchise to become an annual release, just like Call of Duty.
giorgos2187 Αύγουστος 18, 2025 #159 Αύγουστος 18, 2025 8 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Λογικα αυτοι που σε σκοτωνουν ειναι σαν αυτούς που σκοτωνουν εμενα. Θελουν 30ms για να πεθανεις και εγω θελω 22 γεμιστηρες για να φαω έναν άνθρωπο Δεν ξερω... Η αληθεια ειναι οτι καμποσες φορες πεθανα αρκετα γρηγορα..... Δλδ απο εκει που δεν ημουν σε fight ξαφνικα ειχα φαει και τις 5 εχοντας ακουσει μονο εναν ηχο απο hit ας πουμε. και επροκειτο για assault riffle και μαλιστα οχι και απο τοσο κοντινη αποσταση...
Trooper Αύγουστος 19, 2025 #160 Αύγουστος 19, 2025 Έπαιξα μονο close quarters μιας και τα πολυ μεγάλα maps δε μου αρέσουν και μου άρεσε πολύ. Ναι πέθαινα πολύ γρήγορα πολλές φορές αλλα σιγα σιγά που άρχισε να φευγει η codιλα, τα πήγαινα καλύτερα, αρχισε να φτιάχνει και το aim σιγα σιγά, θελει χρόνο προσαρμογής σίγουρα μέχρι να μάθεις τους χάρτες, πως να κινείσαι κλπ. Και σιγουρα με οπλαμε πιο πολλά attachments θα είναι καλύτερα. Πιθανή αγορά ειδικά αν δεν έχει και κάτι αλλο την ίδια περίοδο.
Recommended Posts