ΝTG Μάρτιος 9, 2011 #6743 Μάρτιος 9, 2011 ναι το ξερω ...υπαρχει εδω και καιρο αυτο το feature να μην εμφανιζει τυχαια links..Το καλο ειναι οτι για ενα λινκ το υποψιαζομαι και βλεπω το url ειτε με "quote" ειτε με "διορθωση"..Το κακο ειναι οτι σε πολλα λινκς αν εμφανισει εστω και ενα δεν θα καταλαβω οτι λειπουν τα υπολοιπα.(εκτος αν ποσταρει καποιος "ωραιο το δευτερο" κλπ..)
kreach Μάρτιος 9, 2011 #6745 Μάρτιος 9, 2011 φαινομενικα αδειο ποστ του filthy [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cbeR6uYxU50]YouTube - NOOOOOOOO[/ame] Δεν το πιστεύω πως την πάτησα έτσι... Ελεος βρε παιδιά, τι μου κάνατε βραδιάτικα
filthy_dwarf Μάρτιος 9, 2011 #6747 Μάρτιος 9, 2011 YouTube - NOOOOOOOOΔεν το πιστεύω πως την πάτησα έτσι... Ελεος βρε παιδιά, τι μου κάνατε βραδιάτικα Instant No Button! Star Wars funnies FTW!
Periklis_pap Μάρτιος 9, 2011 #6749 Μάρτιος 9, 2011 Δεν ξέρω άμα θα γελάσετε πάντως εγώ έριξα πολύ γέλιο! (Μου ήρθε από το Admissions του MIT για το πότε θα δώσουν απαντήσεις για το αν σε δέχτηκαν ή όχι)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.