Jump to content

Recommended Posts

6 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Να λειτουργεί χωρις να σου σπάει τα νεύρα; Μόνο η Apple.

Να αυτά δε μπορώ 

• Haha 1

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δε πας για 17 ΄΄απλο΄΄. Βασικα απο περυσι οταν κυκλοφορησε.

Ειδικα οταν προκειται να το κρατησεις 5+ χρονια.

• Like 1
45 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δε πας για 17 ΄΄απλο΄΄. Βασικα απο περυσι οταν κυκλοφορησε.

Ειδικα οταν προκειται να το κρατησεις 5+ χρονια.

Περίμενα να βγει το 17e γιατί το 16e ήταν το πιο appealing σε μένα (φαντάσου κάποιον ο οποίος έχει μια αποστασιοποίηση από την τεχνολογία πλέον αλλά χρειάζεται αυτό που ξέρει και εμπιστεύεται - και δύσκολα θα εμπιστευτώ π.χ. τις τράπεζές μου σε μη apple προϊόν - με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Έχω σαν #1 προτεραιότητα την μπαταρία και σαν #2 την αντοχή στο χρόνο.

Σαν design και σαν specs μου αρέσει το iphone air (έχει ένα τσικ παραπάνω ραμ και τον καλό επεξεργαστή και το βρίσκεις πιο φτηνά από το 17 πλέον), αλλά χάνει στην μπαταρία και στα εξογκώματα. Μου αρέσει πολύ το design (λίγο μεγαλύτερη οθόνη, πολύ λεπτό, πολύ ελαφρύ), με χαλάει το εξόγκωμα της κάμερας στο εξόγκωμα του τηλεφώνου. Είμαι περίεργος? Είμαι.

Το 17 είναι ακριβό για να μην πάρεις τον pro επεξεργαστή και για 8 gb ram, και δεν έχει καταφέρει να φτάσει τα 4000mah μπαταρίας.

Το 16 plus με 4600 mah φαίνεται να είναι η χρυσή τομή στην υπάρχουσα γκάμα επιλογών, αλλά θέλω με περισσότερη μνήμη από 128gb (512 ιδανικά). Μετά πάω χωρίς πολύ σκέψη στο 17e ή στο 17, ανάλογα με το τι θα μπορέσω να βρω μεταχειρισμένο. Τελευταία επιλογή 17 air ή μεταχειρισμένο 16e σε τιμή τύπου ~350-400 με προοπτική να το κρατήσω 3-4 χρόνια αντί για 5-6.

Προς το παρόν αγόρασα magsafe θήκη για το xs για να δοκιμάσω αν κολάει το powerbank που πήρα από το jumbo :p 

• Like 1

image.thumb.png.137ca992e6c183cb48d7d4d858e948e0.png

1. το 16+ ειναι δυνατο αλλα χανει απο το απλο 17. Το Air δεν ειναι τοσο πισω - ριχνει σε ολα τα 15αρια.

2. Αντοχη στο χρονο? Τι εννοεις? Ειμαι με 11 και ακομα εχω το 8αρι (με χαλασμενο μικροφωνο - μαλλον το χαλασα εγω μετα την 3η αλλαγη μπαταριας περυσι) για controller για τα Lego RC cars. Αν δεν βαριομουν να το φτιαξω, ακομα με 8αρι θα ημουν.