Vagouridis Ιανουάριος 18, 2006 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT εεετσι... άλλοι ακόμα παιδεύονται... για αντάλλαγμα για τα script θα με δώσεις την dell για κάνα 2 χρόνια ε? μωρό η dell... Kαμια eizo αμα θες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 18, 2006 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Το backlight ανοιγει/κλεινει τελικά μέσα από το LCDhype ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 18, 2006 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από aristos87 Την βρήκα σπίτι τώρα που γύρισα... Την παρέλαβε η μάνα μου. Τωρα την στήνω.. Οσο για τα λεφτά 116.5 πλήρωσα. Αν θυμάμε καλά έπρεπε να ήταν 110 στην πορτα μάς. Εγώ γιατι πληρωσα και μεταφορικά? Edit : Tην σύνδεσα... απλά wow Δεν ξερω γιατι πλερωσες παραπανω. Θα το κοιταξω και θα επανορθωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από vpapanik Το backlight ανοιγει/κλεινει τελικά μέσα από το LCDhype ? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 18, 2006 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unseen Δεν ξερω γιατι πλερωσες παραπανω. Θα το κοιταξω και θα επανορθωσω Καλά μην τρελένεσε δεν πειράζει Η οθόνη ειναι απλά άψογη! Να ειχαμε και κανα ακόμα script καλά θα ήταν. Οτι κατεβάζω απο τα φορουμ του μου την σπάει που μου τα δίχνει αρτζι μπούρζι και λουλά! Τα γράμματα η κολιμένα ολα κατω η πάνω.. ενα μπάχαλο! Και έτσι έχω μονο οτι έχει φτιαξει ο frost στο φόρουμ εδω... Για δώσε τπτ ρε παίδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 18, 2006 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από aristos87 Καλά μην τρελένεσε δεν πειράζει Η οθόνη ειναι απλά άψογη! Να ειχαμε και κανα ακόμα script καλά θα ήταν. Οτι κατεβάζω απο τα φορουμ του μου την σπάει που μου τα δίχνει αρτζι μπούρζι και λουλά! Τα γράμματα η κολιμένα ολα κατω η πάνω.. ενα μπάχαλο! Και έτσι έχω μονο οτι έχει φτιαξει ο frost στο φόρουμ εδω... Για δώσε τπτ ρε παίδες!!! Δεν ειναι και λιγο αυτο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Παίδες όταν θα πάρω την οθόνη μου (και έρθει με το καλό και η 2η) θα όλο και κάτι θα κάνω ακόμα...θέλω σίγουρα να φτιάξω ένα που θα κάνει monitor (mbm5) pc μέσω lan, δεν φαίνεται δύσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 19, 2006 Author #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Λοιπόν παίδες παρέλαβα σήμερα τo display μου και είναι όντως καταπληκτικό.Το βραδάκι ελπίζω να postαρω κάποια pic.Ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 20, 2006 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Θα ξαναπαραγγείλετε τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 20, 2006 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 αμα μαζευτουμε ακομη μερικοι εγω ξαναβαζω παραγγελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 20, 2006 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 παδια καλησπεραψηνομαι παρα πολυ - σχεδον ειμαι μεσα...αλλα θελω να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα πρωτα...βαφεται μαυρο το πλαισιακι??βαφεται ευκολα??θα υπαρξει καποιος ποιος εμπειρος στο προγραμματισμο που θα μπορεσει απλοχερα να δωσει scriptακια??θα παρακολουθω καθημερινα και οταν ξεκαθαρισει το τοπιο θα πω αμεσως για την συμετοχη μου στο ομαδικογια οσους τυχερους την εχουν , απλα με γεια (δωστε καμια φωτο ομως πανω σε κανα κουτακι και πειτε τιποτα αλλο εκτος του <<ειναι τελεια>>)για unseen ->ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον συμετοχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 21, 2006 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από gocu παδια καλησπεραψηνομαι παρα πολυ - σχεδον ειμαι μεσα...αλλα θελω να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα πρωτα...βαφεται μαυρο το πλαισιακι??βαφεται ευκολα??θα υπαρξει καποιος ποιος εμπειρος στο προγραμματισμο που θα μπορεσει απλοχερα να δωσει scriptακια??θα παρακολουθω καθημερινα και οταν ξεκαθαρισει το τοπιο θα πω αμεσως για την συμετοχη μου στο ομαδικογια οσους τυχερους την εχουν , απλα με γεια (δωστε καμια φωτο ομως πανω σε κανα κουτακι και πειτε τιποτα αλλο εκτος του <<ειναι τελεια>>)για unseen ->ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον συμετοχη! Αν δεις στο φορουμ υπάρχουν οδηγίες για τον προγραματισμό και σχετικά scriptakia. Εμένα είναι στο σπίτι η οθονή αλλά ακόμα δεν την έχω δει.Το πλαισίακι το έχει βάψει ο voudas. Μάλλον είναι μια εύκολη διαδικασία εάν βγάλεις το lcd display από το frame του. Με ένα καλό spray θα είσαι εντάξει.Τέλος δεν είναι απαραίτητο να την βάλεις στο κουτί.Εμένα το κουτί είναι στο πάτωμα. Οπότε θα πάει δίπλα στην κανονική οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 21, 2006 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 ολικα_καλωδιωμενε, σιγουρα υπαρχουν οδηγιες για scriptακια και οχι μονο στο thelabαυτο που ρωτησα ειναι αν καποιος που εχει αφιερωσει χρονο να κανει κατι μπορει να το μοιραστει με καποιους οι οποιοι δεν εχουν χρονο να κατσουν να παιδευτουν πηρα πρεφα οτι το πλαισιακι εχει βαφτει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ξεκολαει το καδρο απο την οθονη...ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 21, 2006 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Εδώ υπάρχουν κάποια έτοιμα... Scripts για LCDHypeΑν θέλεις κάτι άλλο τώρα το λες και αν με ενδιαφέρει και γίνετε θα το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocu Ιανουάριος 21, 2006 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 thanks frostμακαρι να μπορεσω να κανω και κανα scriptακι , απλα με την εξεταστικη στη μεση και τις υποχρεωσεις που εχω ολο αυτο το καιρο μου φαινεται λιγο δυσκολο...αλλα απο οτι ειδα φαινεται τουλαχιστον ενδιαφερον το θεμα!!!λοιπον unseen βαλε με και μενα στη λιστα!!! το θελω !!!οταν ειναι να τα στειλεις πες μας για να σου πω σε ποια διευθυνση θα τα στειλεις απο τις 2 που εχω....(πατρικο η φοιτιτικο σπιτι)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 21, 2006 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 ok. οσο για την εγγυηση κανονικα απο το extremeshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 21, 2006 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Παιδια ποτε λετε να γινει η νεα ομαδικη.Να δω αμα βγαινω ( αχ πολυ ακριβος αυτος ο 170) θελω και εγω μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 21, 2006 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Με το LCDStudio το δοκίμασε κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 21, 2006 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 To netv του frost Nice! Εκτός case... θα δούμε που θα το βολέψουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 21, 2006 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από vpapanik Με το LCDStudio το δοκίμασε κανείς ? Eσύ δεν είπες ότι δεν τρέχουν με το LCDStudio γιατί είναι με usb?http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=333492#post333492 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.