Jump to content

Invitations για το TorrentLeech για ΟΛΟΥΣ :)

w00t

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Thanx woot!!!!

Υπερβολικα μεγαλο μου φαινετε το wait time!!!!Αντε να φτιαξεις ratio με τετοιο wait time!!!!

Anyway........

THANXX

Αρχική απάντηση από w00t

Μιληστε με τον _w00t_ και αφηστε μου το εμαιλ σας εαν ειναι afk.Θα στειλω invites σε οποιο μελος του TheBab.gr θελησει :)

Όχι Μπάμπης, Λάμπης! :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Purple_Haze

Όχι Μπάμπης, Λάμπης! :hehe: :hehe: :hehe:

Ε αφου με αυτο το nick ειμαι εκει,να μπερδευω τον κοσμο?χεχε

παίδες ξέρουμε μήπως τι ρατιο θέλει για να μην γίνουμε ban

Αρχική απάντηση από Expert

παίδες ξέρουμε μήπως τι ρατιο θέλει για να μην γίνουμε ban

>0.4

σε περιπτωση που κάποιος διαγραφεί λόγω χαμηλού ratio αυτός που του έχει δώσει την πρόσκληση εχει κάποια επίπτωσή?

Αρχική απάντηση από dimitris74 [Σήμερα, στις 16:17]

σε περιπτωση που κάποιος διαγραφεί λόγω χαμηλού ratio αυτός που του έχει δώσει την πρόσκληση εχει κάποια επίπτωσή?

σε μερικους τρακερ αν εχεις διαγραφει,αυτος που σου εκανε invite τρωει ενα warning, αν ξαναγινει πολλες φορες, σου κοβουν τα invite ή σε banαρουν.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 15:53]

σε μερικους τρακερ αν εχεις διαγραφει,αυτος που σου εκανε invite τρωει ενα warning, αν ξαναγινει πολλες φορες, σου κοβουν τα invite ή σε banαρουν.

thnx

σε μερικές μερες πιστευω να καταφέρω να γίνω και εγω power user στο torrentleech και ηθελα να το ρωτησω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.