Jump to content

tromeross

Premium Members
  • Posts

    191
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tromeross

  1. Δεν με πειράζει να μην είναι portable απλα θελω να μπορώ να κολλήσω ότι χρειάζεται!!! Με αυτό του lidl που εχω ... Δεν!!!
  2. Καλησπέρα , Ψάχνω κάποιο κολλητήρι και θέλω τις απόψεις σας, με αφορμή το θέμα της karmen. Χρήση θα είναι κόλλημα σε πλακέτες και ότι χρειαστώ να κάνω. ( μετά σκέφτομαι και για θερμό αέρα ) Με μια έρευνα αγοράς βρήκα κάποια 1. Pinecil v2 https://pine64.com/product/pinecil-smart-mini-portable-soldering-iron/ 2. Ts101 https://eleshop.eu/ts101-soldering-iron.html 3. KSGER T12 Soldering Station https://www.amazon.de/-/en/Soldering-Station-Temperature-Control-Handle/dp/B08BF1TPPY μετά είδα και το 4. Weller WE1010 αν και ξεφεύγει από το budget https://eleshop.eu/weller-we1010-digital-soldering-station.html δεν είμαι γνώστης για αυτό θέλω την βοήθεια σας.
  3. ΤΟ παλμικό DEWALT DCF887 σε σχέσει με DCF850N αξίζει διαφορά ? @karmen1983 νομίζω έχεις και τα δυο αν δεν κάνω λάθος ? ή διάφορα τιμής είναι αρκετή . σε θέμα αξιοπιστίας ? ποια άποψη σας?
  4. @eleozz κωστα αν μπορείς γράψε τα εργαλεία που έχεις.. αν έχεις κάποιες μάρκες να προτείνεις κτλ. που δουλεύεις
  5. tromeross

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Χρόνια πολλά!!!!!
  6. τα λεφτά της δεν τα τα βγάλει στο σπίτι ότι κάνω κτλ.. ( σπανια ασχολούμαι με sleeve κτλ αλλά 1- 1,5μμ 2.5 μμ καλώδια ποιο συχνά.. θέλω και κάτι καλό ερασιτεχνικό να μην έχει πρόβλημα. λετε για αυτην http://sleeve-modding.com/index.php?route=product/product&product_id=293 ? σιαγόνες αγοράζω έχτρα ?
  7. ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά .. έχετε κάποια καλή και όσο γίνετε οικονομική να προτείνετε ? πχ από aliexpress αυτές που έχει λένε τίποτα ?
  8. παιδιά γιατί τόσο κακές προσφορές φέτος ? ακόμα και το αμαζον ... ουτε ssd καλές τιμές ούτε τίποτα βασικά.
  9. tromeross

    Δημοσιεύθηκε το gameplay trailer του Age of Empires IV

    οχιιιιιιιιιιιιιιι!!!! να μην βγει , για το καλοοο μας!
  10. και μετά θα έχουν παράπονα που θα τα βρίσκουν στο θείο ! μπορεί και να το κάνουνε 2 διαφορετικές ip. 4 συσκευές
  11. tromeross

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    καλημέρα στην παρέα !
  12. tromeross

    Ψάχνω λάπτοπ μέχρι 600 ευρώ

    Ibm Thinkpad R61 15"... άστα να πάνε στο κουβάλημα στην βιβλιοθήκη και στην σχολή. μετα πηγα σε 13.3 thinkpad 13.3 και είδα το φως ... και σε βάρος και η στην μεταφορά. αλλά σπίτι είχα και οθόνη εξωτερική και μετά desktop!
  13. εχεις κάτι να μου δείξεις για να αγορά? να δω τι Βάνα ψάχνω δλδ... όσο για το ψεκαστήρα .. θα αγοράσω και έναν.
  14. ναι θα κάνω κατι diy με νάιλον για μαζεμα νερού ! απλα σκέφτηκα ότι ειναι καλύτερα κατι με ρεύμα να μην βαζω συνεχώς πίεση μέσα στο ψεκαστήρα. Με απλά λόγια δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με το πιεστικό.
  15. το θέμα μου είναι ότι αν χτυπώ από απόσταση θα γεμίσω τους τοίχους νερό! θα είναι στο σπίτι μέσα που θα το κάνω! κάτι παρόμοιο θέλω να κάνω ..
  16. αγάπη αν μπορείς πες μας.. πως πανε τα wera σε σχέσει με τα wiha or facom (νομίζω έχεις wiha αν θυμάμαι σωστά )
  17. o δικός του γιατί να μην κάνει ? να βάλω ποιο μικρο σε διατομή ? ευχαριστω! και εγώ στο ψαξιμο εδώ και μέρες και είπα να ρωτήσω!
  18. https://www.amazon.co.uk/Power-Devil-Pressure-Washer-Version/dp/B00076YRLA δεν έχει ρυθμιστής πίεσης από ότι είδα, στροφές στο μοτέρ μπορώ να τις ρίξω με ποτενσιομετρο ? με κάποια πατέντα ? ο λόγος που θέλω αυτά είναι για να καθαρίσω το εσωτερικό unit κλιματιστικού και θέλω να έχω τον ελέγχω τις πίεσης και τις ροής νερου. δεχτή κάθε είδος βοήθεια! όσο για τα noozle αυτό θα κάνει ? ( με αυτό που είχε δεν έκανε δουλειά.. είχε μεγάλη διασπορά το νερό και στο ποιο λίγο του είχε πολύ πίεση . ) https://www.aliexpress.com/item/32854276098.html υπάρχουν και έτοιμα kit αλλά αφού έχω το πιεστικό δεν θέλω να αγοράσω κάτι άλλο http://www.smartclima.com/high-pressure-air-conditioner-cleaning-machine-eco-type.htm http://www.smartclima.com/high-pressure-water-jet-pump-air-conditioner-coil-cleaning.htm http://www.smartclima.com/air-conditioner-high-pressure-cleaning-machine.htm
  19. καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας έχω το ποιο κάτω πλυστικο μηχάνημα και θέλω να του χαμηλώσω την πίεση + ροή νερού μπορώ με κάποιο τρόπο να ρυθμίσω στροφές στο μοτέρ ? ευχαριστώ. + δεν θα περνώ νερό από βρύση αλλά από ένα κουβά.
  20. tromeross

    EaseUS Data Recovery Wizard Review και Διαγωνισμός

    το θέλω!
  21. καλημέρα υπάρχει πουθενά αυτή καστανια ? και σε τι τιμη παίζει ? ψάχνω κάτι καλο οικονομικό και διάβασα τα σχολια του @Seafalco
  22. tromeross

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    μπράβο σας παιδιά.
  23. tromeross

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018 - 4η Εβδομάδα

    στην αρχή δεν έβρισκα τίποτα ! αλλά τελικά! όλα κομπλε!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.