LevelOne Νοέμβριος 16, 2011 #3161 Νοέμβριος 16, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tew4MAepQso&feature=feedu]Gentleman's Episode - Epic Meal Time - YouTube[/ame]
hayabusa Νοέμβριος 16, 2011 #3168 Νοέμβριος 16, 2011 Τι βάζεις οεο; τρικλοποδιά σε αυτόν που τις σερβίρει και μετά πας για σουβλάκια
l2phile Νοέμβριος 16, 2011 #3169 Νοέμβριος 16, 2011 Δεν έχουμε λεφτά για overshoes, σουβλάκια θα φάμε;
billpeppas Νοέμβριος 20, 2011 #3170 Νοέμβριος 20, 2011 American Chocolate Cake από την θεία Σοφία, γιατί... έτσι μας αρέσει U jelly ?
racer Νοέμβριος 21, 2011 #3171 Νοέμβριος 21, 2011 "Club" από "Το Ψητό" στην Κομοτηνή. Στο μισό είχα σκάσει και το άφησα για το βράδυ.. 5.8€
Hydra Νοέμβριος 21, 2011 #3172 Νοέμβριος 21, 2011 Βλέπει κανείς πουθενά club;Δεν μπορώ να πω και τί είναι αυτό που βλέπω...Να φανταστώ ένα club με 15 φέτες ψωμάκι;
racer Νοέμβριος 21, 2011 #3173 Νοέμβριος 21, 2011 Δεν είναι club με την κλασική έννοια. Είναι περίπου σαν πιτόγυρο.. Ανάμεσα στις πίτες έχει διάφορα υλικά.
DJD Νοέμβριος 21, 2011 #3176 Νοέμβριος 21, 2011 Σήμερα έφτιαξα φιλετα στηθος κοτοπουλο στο φουρνο με μηλο, κρεμμυδι, παπρικα και λιγο ρουμι. Βγηκε ανελπιστα καλο. Χρησιμοποιησα απο αυτες τις σακουλες για το φουρνο που κρατανε τα ζουμια και ψηνονται μαζι. Σε ενα μικρο πιατακι εβαλα μια κουταλια της σουπας λαδι, παπρικα, αλατι, πιπερι, θυμαρι και ριγανη και τα αλοιψα πανω στα φιλετακια και τα εβαλα μεσα στη σακουλα. Εκει εριξα οτι ειχε μεινει απο το μειγμα μαζι με λιγο παραπανω πιπερι και μια κουταλια της σουπας ρουμι καθως επισης μισο μηλο κομμενο σε φετες και μισο κρεμμυδι σε ροδελες. Εκλεισα την σακουλα, τα ανακατεψα ολα μαζι καλα και το εβαλα στο φουρνο για περιπου 35-40 λεπτα στους 200 στον αερα. Το ζουμι που βγηκε στο τελος ηταν απιστευτα γευστικο και τα φιλετακια ηταν ζουμερα και καλοψημενα. Μιας και το εριξα σε διαιτα απο το σαββατο το συνδυασαμε με σαλατα ροκα, σπανακι και εκεινο το κοκκινο που μοιαζει με μαρουλι αλλα δεν ειναι. Φωτο δεν εχω
felix Νοέμβριος 21, 2011 #3177 Νοέμβριος 21, 2011 Λόλα κόκκινη μάλλον εννοείς...που είναι τα φύλλα του πολύ σγουρά...
Κοπρίτης Νοέμβριος 21, 2011 #3179 Νοέμβριος 21, 2011 15 λεπτα Ινδιας... σουβλακια κοτοπουλο by Porky με το απαραιτητο λιπακι και πιπεριες μεταξυ των κομματιων μαριναρισμενα με γλυκια μουσταρδα και curry και ψημενα στο grill και ρυζι basmati με καβουρντισμενα αμυγδαλα βρασμενο σε ζωμο και γαλα καρυδας
deninho Νοέμβριος 21, 2011 #3180 Νοέμβριος 21, 2011 από γεύση δεν μπορώ να ξέρω τι λένε, αλλά από παρουσίαση σκίζουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.