Jump to content



E SHOP***Με δουλευουνε???


giorgos_cupra

Recommended Posts

Λοιπον,οπως λεει και ο τιτλος,αναφερομαι στο πολυαγαπημενο μας eshop!!!Για να μην σας κουραζω θα τα πω οσο πιο συντομα γινεται....Ειχα παρει απο το eshop παλιοτερα μια gainward bliss 6800gs αξιας 230 ευρω.Η καρτα σταματησε να λειτουργει δεν ξερω γιατι,και αφου ηταν μεσα στην εγγυηση την πηγα για RMA!Αναθεμα την ωρα και την στιγμη!αν ηξερα τι θα ακολουθουσε θα την ειχα πεταξει και δεν θα ειχα ασχοληθει....Μου φερνουν λοιπον μια 7600gs.Tους λεω δεν την δεχομαι γιατι δεν ειναι ισαξια της καρτας μου...Μου λεγανε οτι ειναι κτλπ...Με τα πολλα με τα λιγα,μου λενε φερε το πισι να τρεξουμε 3d mark να δουμε αν ειναι ισαξια....Παω λοιπον το πισι και οντως ηταν κατα 3000 marks κατωτερη στο 2003....Μου λενε θα μιλησουμε στα κεντρικα....Ημουνα καιρο λοιπον στην αναμονη και οταν γυρισε ο υπευθυνος σερβις με πηρε τηλεφωνο και καταληξαμε,μετα απο πολυ αμφισβητηση των λεγομενων μου και του 3d mark (:blink: ),στο να μου στειλει μια 7800gs....Aκομη την στελνει ο εν λογο κυριος...Μπορει να μην ακουγοντε πολυ τραγικα,αλλα....Παντα υπαρχει ενα αλλα....Περημενω οχι 1 εβδομαδα,ουτε 2.....ΠΕΡΗΜΕΝΩ 4 μηνες!!!Εχω μεινει χωρις πισι και ειμαι με το λαπτοπ!!!Δεν αντεχω αλλο δλδ....Πρεπει να βγει το directX11 δηλαδη για να μου στειλουν την καρτα???

Πλαισιο και παλι πλαισιο!Μουλτιραμα,οτι αλλο θελετε εκτως απο eshop!!!To πηρα το μαθημα μου παντως......

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Αφού έχουνε ρε παιδί μου γιατί δεν σου δίνουν έστω και άλλη μάρκα

(αν δεν είχανε δεν θα ήταν στο site τους βλέπεις είναι πολύ ΤΥΠΙΚΟΙ σε κάτι τέτοια)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.512537

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.512562

Για να δεις πόσο ΚΥΡΙΟΙ είναι

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

2 μηνες?Μια χαρα εισαι....Α,4 μηνες μεχρι στιγμης...Ακομη δεν εχω καρτα στα χερια μου...Οποτε δεν ξερω ποτε θα τελειωσει....

Τραβιέμαι από Μάρτιο για μητρική. 6 μήνες. Την πάω και μου την ξαναδίνουν κάμμενη. Την τελευταία φορά μάλιστα τους πήρε 2 μηνές για να αποφασίσουν αν λειτουργεί ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

@Arxaggelos Θα περασω απο εκει την δευτερα τριτη να δω τι θα μου πουνε και βλεπω απο εκει και περα....

@Lord το ξερω οτι εχουν...Μου ειπε οτι θα μου στειλει μια evga...Mε τα πινς να περπαταγε η καημενη θα ειχε φτασει τωρα!!

@effect Μπραβο στο κουραγιο σου!Εσυ θα επρεπε ειδη να ειχες κινηθει νομικα!

Link to comment
Share on other sites

απόθεμα πρέπει να έχει απο το πράμα που πουλάει

και αν δεν έχει να το αντικαταστήσει με κάτι ισάξιο η καλύτερο

αν πάλι δεν θέλει να σου επιστρέψει τα χρήματα στο ακέραιο

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω τραβιομουν μια εποχη με το e-shop, αλλα με κατι αντλιες για w/c, συνεχως επερνα τη μια μετα την αλλη και ολο δεν τραβουσαν.. μεχρι που το εστειλα ολο το w/c και γυρισα στην stock.. Εγω ευτιχως ημουν απο τους τυχαιρους που περιμενα 1-2 βδομαδες για το καθε RMA απ οτι βλεπω ε?

Περαν απο την κοροϊδια που παει συννεφο, εμενα μου κανει εντυπωση, ποσες και ποσες φορες εχω παει στο e-shop και οτι ψαχνω ποτε δεν το εχουνε (αν και τα περισσοτερα καταστηματα τεινουν να μην ανανεονουν τα sites τους, με αποτελεσμα να πηγαινω ποσες φορες και να με κοιταζουν σαν εξωγηινο για το που βρηκα αυτο το προιον που τους περιγραφω).. Να φανταστειτε ειχανε 8ρια fans και για τα 12ρια μου λεγαν κατοπιν παραγγελιας (που υποτειθετε οτι τα 12ρια ειναι πιο commonly used για να φτιαξει κανεις καλο airflow σε κουτια) και το ιδιο και για τα grills και το ιδιο story γινοταν και σε αλλα προιοντα περαν απο fans και controllers που εψαχνα.. Τελικα οντως ειναι gtp αυτο το καταστημα με καθε ενοια..

Link to comment
Share on other sites

Αχχχχχχχχ, το ησοπ, τι μου θυμίζετε τώρα. Πλέον το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως χαλάσει κάτι στους ανθρώπους που τους έπεισα να αγοράσουν από εκεί και μπλέξουν και με βρίζουν..... Είπαμε , πλέον μόνο κουτιά και βίδες και φωτάκιααααααααα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από schumifer

Αχχχχχχχχ, το ησοπ, τι μου θυμίζετε τώρα. Πλέον το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως χαλάσει κάτι στους ανθρώπους που τους έπεισα να αγοράσουν από εκεί και μπλέξουν και με βρίζουν..... Είπαμε , πλέον μόνο κουτιά και βίδες και φωτάκιααααααααα

Εγω παλι χαιρομαι γιατι εχω αποτρεψει πολλους φιλους μου απ το να αγορασουν το οτιδηποτε απο αυτο το καταστημα!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Χθες, στις 22:04]

Περημενω οχι 1 εβδομαδα,ουτε 2.....ΠΕΡΗΜΕΝΩ 4 μηνες!!!Εχω μεινει χωρις πισι και ειμαι με το λαπτοπ!!!Δεν αντεχω αλλο δλδ....Πρεπει να βγει το directX11 δηλαδη για να μου στειλουν την καρτα???

Καλα οκ... 4 μηνες ? σε βλεπω πολυ οκ... Δεν ξερω τι θα εκανα..

Πραγματικα μου την σπαει η ασυνεπεια και ο ημιεπαγγελματισμος-ερασιτεχνισμός.

Δεν εχουν καταλάβει δυστυχώς αρκετοι στην Ελλαδα οτι πλέον δεν παιζει ρόλο η τιμή αλλα η εξυπηρετηση, ηπαροχη υπηρεσιων, και η υποστηριξη που διαθέτεις....

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω συχαθει το e-shop. αλλα γιατι ετσι? Απο την στιγμη που αλλαξε διευθυνση παει κατα διαολου το after-sales του και αντιθετα του Πλαισιου ολο και βελτιωνετε... Ας μην αναφερω την ποικιλια..

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς για αρχή να βάλεις τον δικηγόρο σου να τους πάρει ένα τηλέφωνο για εκφοβισμό και μόνο. Ίσως κάτι να γίνει... Κρίμα πάντως, γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το μαγαζί ήταν πρωτοποριακό για τα τότε δεδομένα και είχε καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Πλέον τίποτα από αυτά δεν έχει.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από BananaTzo [Σήμερα, στις 17:12]

Το σερβις μπορει να suckarei αλλα ευτυχως ........Εισαι γαντεμης ρε φιλαρακι :...:

BananaTzo

Το suckarei , αρχαίο ρήμα πρέπει να είναι ε??Αν δεν κάνω λάθος το είχε πεί και ο Σωκράτης

πρίν πιεί το κώνειο.........

Link to comment
Share on other sites

Μα ο ιδιος ο υπευθυνος του σερβις μου ειπε πως την εχει και θα την στειλει οποτε αποκλειεται να μην την εχει σε στοκ....Α,και για να καταλαβετε τι καταπληκτικη οργανωση υπαρχει σε αυτο το μαγαζακι-μπακαλικο....Δεν ειχαν ειδοποιηθει καν τα παιδια στο εδω υποκαταστημα οτι επρεπε να στειλουν την 7600 που ειχαν εδω,πισω στα κεντρικα.Δηλαδη αν δεν πηγαινα εγω,ακομη εδω θα ηταν και φυσικα εγω για ακομη μια φορα θα περιμενα....:dots:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.