psilos Μάρτιος 2, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Το "επειδη τα μεγαλα παιδια δεν σταματουν ποτε να παιζουν" γτ εφυγε??Δεν ηταν και το σημα κατατεθέν..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 2, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Θα επιστρέψει. Pls, ας αναφέρουμε bugs στο συγκεκριμένο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 2, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 αν και δεν ξέρω κατα πόσο λύνεται. " TheLab.gr + H.A.C. = Lian Li PC-7B Plus II 50�" Στα παλιά θέματα το € έχει γίνει � Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 2, 2008 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 αν και δεν ξέρω κατα πόσο λύνεται." TheLab.gr + H.A.C. = Lian Li PC-7B Plus II 50�" Στα παλιά θέματα το € έχει γίνει � αν γυρίσεις σε Windows -1253, το δείχνει εντάξει. άλλα είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 2, 2008 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Δεν ειναι bug..κατι που προσεξα. αν είναι καποιος σε μια υποκατηγορια ας πουμε "Μνημες" και θελει να παει εδω http://www.thelab.gr/forums.php δλδ εκει που υπάρχουν όλες οι κατηγοριες...αν απο την πλοηγηση πατησει "TheLab.gr Forum"θα τον βγαλει στην http://www.thelab.gr/index.php και απο κει θα πρεπει να πατησει πάλι "forums". Αν υπήρχε κατι < .....< ενδιαμεσα που να σε εβγαζε στοforums.php ? Επισης κουμπακι forums για unregistered στην /index.php που νατον βγαζει στην /forums.php δεν υπάρχει?Edit:Τα μπραβο για το χρονο που ξοδεψατε κτλ. κτλ....εννουνται έτσι? : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 2, 2008 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Μπορεί και να μην είναι bug, αλλα αρκετές φορές τόσο σε refresh σελίδας, όσο και σε άνοιγμα νέου thread μου εβγαλε το εξής:"A script on this page has caused Internet Explorer to run slowly" καπως έτσι.Δεν το βγάζει συνέχεια, ας πούμε μια στις δυο. Internet Explorer 7 με όλα τα updates σε Vista Ultimate x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2008 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στο ημερολόγιο, ο τελευταίος χρόνος είναι 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 όταν θα φύγω, να το κάνεις ότι χρώμα θέλεις. μπλε μπλε μπλε μπλε αν εννοείς αυτό, δε γίνεται. omg noob:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 κώστα πριν μερικά χρόνια σου είχα πει να μου φτιάξεις ένα redirect του search.php?s=&action=getdaily&days=2 σε nea.htm... άλλαξέ το man σε search.php?do=getdaily Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_thass Μάρτιος 2, 2008 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στο Forum Jump δεν εχετε αλλαξει το ονομα του forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Στο Forum Jump δεν εχετε αλλαξει το ονομα του forumΒοήθα αδερφέ, που εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 το κουμπί forums πάνω το έχετε βάλει να εμφανίζεται σε άλλη ανάλυση από το κανονικό του size και παραμορφώνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2008 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Σε εμένα δεν είναι έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_thass Μάρτιος 2, 2008 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Βοήθα αδερφέ, που εννοείς; εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 το κουμπί forums πάνω το έχετε βάλει να εμφανίζεται σε άλλη ανάλυση από το κανονικό του size και παραμορφώνεται [ATTACH]29695[/ATTACH] έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 2, 2008 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Σε εμένα δεν είναι έτσι γτ το έφτιαξε:upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2008 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Καθόλου δεν ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 2, 2008 Author #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 [ATTACH]29696[/ATTACH]εδώ Πρέπει να είναι οκ τώρα, thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 2, 2008 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 μπλε μπλε μπλε μπλε Και από εμένα μπλε μπλε Το quick reply δεν θα ξαναμπεί ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 2, 2008 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ωραια η αλλαγη, λιγο πιο μεγαλα τα γραμματα στα posts θα ελεγα και εγω. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.