Jump to content



TheLab v2 - Προβλήματα


DJD

Recommended Posts

Βρε παιδιά έχουμε πέσει πάνω σε ένα bug και προσπαθούμε να βρούμε άκρη. Αν υπάρχει κανείς php programmer και γνώσεις σε vb και mysql ας μας το πει μπας και τελειώσουμε μια ώρα νωρίτερα. Οι αγγελίες θα παίζουν όπως ακριβώς έπαιζαν και στην παλαιότερη version του vb

Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικές μέρες δεν μπορούσα να μπω ούτε στη ζήτηση ούτε στις πωλήσεις.

Παλιά δουλευε κανονικά.

Σήμερα μπαίνω στη ζήτηση αλλά δεν μπορώ να μπω στις πωλήσεις...

Τι γίνεται?!:o

Link to comment
Share on other sites

admins εχω και εγω ενα προβλημα δεν μπορω να μπω κανονικα με το username μου , (οχι αυτο με το οποιο postaro) .

Πατησα και την επιλογη να με σταλει νεο password στο email μου καθως εστειλα και pm με την επιλογη επικοινωνειστε μαζι μας αλλα τιποτα δεν εγινε.

Κανας υπευθυνος να με στειλει ενα πμ ?

Link to comment
Share on other sites

παιδιά με την εμφάνιση του παλιού forum μπορούσα να σερφαρω στο "www.lab.gr" με τις ώρες,σήμερα με αυτήν την κατάντια στο χρώμα της εμφάνισης δεν μπορώ εσείς ? με τις παραλλαγές του μαύρου χρώματος , δεν ξεχωρίζονται τα τα γράμματα , η μοναδικήτους αντίθεση είναι η φωτινοτιτα στο χρώμα !!!

Link to comment
Share on other sites

εγω εξακολουθω να σερφαρω εδω μεσα με τις ωρες, να γραφω ανετα ποστ και ειδησεις και να μην θεωρω καταντια την δουλεια των παιδιων. Το διαδικτυο ειναι ελευθερο, αν δεν μας αρεσει κατι ή δεν το χρησιμοποιουμε ή λεμε με δοκιμο τροπο την γνωμη μας.

Aπόρω παντως, για ποιο λογο εχετε φαγωθει ορισμενοι με το χρωμα...Δηλαδη τι το ασχημο εχει; Δεν καταλαβαινω...

Φιλικα παντα.

Hayabusa :)

Link to comment
Share on other sites

Warning: require_once(./homeglobal.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/thelab/public_html/reviews/WcGuide_1.php on line 11 Fatal error: require_once(): Failed opening required './homeglobal.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/thelab/public_html/reviews/WcGuide_1.php on line 11

Μου βγαινει το παραπανω καθε φορα που παω να ανοιξω καποιον οδηγο.

btw το χρωμα ειναι μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εγω καθε φορα που ανοιγω ενα οποιοδηποτε "review & how to" μου το βγαζει στην εξης μορφη (πχ. το review "XFX 8800gts 512MB Review ή αλλιώς GTS vs GTS vs GT!" ):

<div align=justify> <img src=http://www.thelab.gr/images/reviews/xfx8800gts/xfx.jpg align=left hspace=8 vspace=8>

Η nVidia πριν λίγες εβδομάδες έφερε στην αγορά την νέα κάρτα με το G92 chipset, την 8800 GTS με 512mb ram. Εμείς σήμερα θα δούμε την υλοποίηση της XFX με την κωδική ονομασία Alpha Dog Edition. Επίσης θα δούμε πως τα πάει απέναντι στην καλύτερη value for money κάρτα αυτή την στιγμή στην αγορά, την 8800GT, καθώς και στον προκάτοχο της, την 8800gts 320mb με το G80 chipset. Ας ξεκινήσουμε... </div><div align=right><endofintro></div>

στο συγκεκριμενο μπορω να δω τις εικονες ενω στα παλαιοτερα δεν μπορω να τις δω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ποιο κουμπί πατάς; Αυτό που είναι αριστερά από τον τίτλο του thread? Αν ναι, αυτό σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Αν όχι, είναι πρόβλημα και να μας πει αν το έχει κι άλλος να δούμε τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις ανακάλυψα τί παίζει με τις κίτρινες κάρτες που έβλεπα παντού...

jpavly, είναι αυτό για το οποίο σου είχα πεί...

Όταν λοιπόν κάνω (με FF) αναζήτηση νέων θεμάτων, αυτά που θέλω να δώ τα ανοίγω σε καινούρια tabs...όλα τα μέλη τότε εμφανίζονται με κίτρινη κάρτα...μέχρι να κάνω refresh...

Είναι κάτι με τον browser μου ή το γίνεται και σε άλλους?

EDIT: 'Ολα τα μέλη των οποίων τα ποστ δεν έχω διαβάσει από την προηγούμενη εμφάνιση του θέματος...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.