Jump to content

nVidia GeForce GTX280

hipro5

Recommended Posts

αξιζει η μεταβαση σε αυτη απο την gx2 η θα απογοητευτουμε ? επρεπε να σου ειχανε στειλει οffsets για το riva tuner η καποιο tool. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ. σου στελνουνε καρτα ΕΣΕΝΑ χωρις tool για o/c :/

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply
αξιζει η μεταβαση σε αυτη απο την gx2 η θα απογοητευτουμε ? επρεπε να σου ειχανε στειλει οffsets για το riva tuner η καποιο tool. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ. σου στελνουνε καρτα ΕΣΕΝΑ χωρις tool για o/c :/

Μα δε μου την έστειλε κανένας..........Ένας φίλος μου την έδωσε να τη δωκιμάσω ΧΩΡΙΣ να τη "σκίσω" μου είπε....... :tongue: :p

Επιτελους ηρθε στην αγορα η GTX280...Μαλλον ειμαι για ψώνια...

Πότε, πού???

Οι νυν και πρών κάτοιχοι της 9800gx2 δεν θα δουν σημαντική διαφορά πάντως...

μονο και μονο με την σαφως λιγοτερη ενεργεια που ζηταν και ζεστη που παραγουν,αξιζει η μεταβαση απο GX2 σε σειρα 2XX.

Με βάση το review στο Guru3D η διαφορά στις τιμές μάλλον θα είναι μεγάλη.

The cheaper GeForce GTX 260 will be priced at an interesting $399 and inevitably will fight with ATI's upcoming Radeon RV770/4870. The GeForce GTX 280 will be about 25 per cent faster than the 260, yet cost more with a steep $649 sales price.

Τα παλικαρια με 9800gtx x2 μηπως πρεπει να περιμενουν πριν αλλαξουν σε 280,

ισως η drivers την κρατανε λιγο πισω και η τιμη της εινε απαγορευτικη τουλαχιστον για την ωρα, παντως δεν μας τα λεει καλα η NVIDIA αυτη τη φορα, οσο για τη 260 με βαση τα νουμερα της 280 και για την τιμη που λενε χλωμη τη βλεπω.Τουλαχιστων αυτη εινε η αποψη μου.

η 260 συμφωνα με το guru3d θα ειναι 25% πιο "αδυναμη" απο την 280.

αυτο το 25% αξιζει τα 200+ ευρω παραπανω...?>

ιδωμεν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.